Bachelor in digitale media

Greenville University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in digitale media

Greenville University

De Digital Media grote bereidt studenten voor content creators worden in een wereld die voortdurend wordt gevormd door technologie. Voorbereiding omvat de teelt van analytisch en kritisch denken vaardigheden en het vermogen om te werken en te communiceren met anderen op complexe interdisciplinaire projecten integreren van digitale muziek en grafisch ontwerp; webbased digitale communicatie; en internet de ontwikkeling van vaardigheden.

Vind Uw Track

Game Design & Development

Experiment en onderzoek games. Leer video game design en prototyping-programma's. Voltooien theoretische en laboratorium werk dat zich richt op de video game ontwikkelingsproces.

Film

Leren state-of-the-art technieken en methoden voor de productie en film theorie.

grafisch ontwerp

Krijgen vaardigheid in de digitale-based design gebied voor web en print publishing.

Opname

Integreer audio in digitale technologieën zoals video en web.

Internet Development

Leer hoe u cutting-edge digitale content te ontwerpen en zet het in actie op het web.

degree Plans

Sample mate plannen voorzien een glimp van wat uw planning kan er zo uitzien als u dit programma te voltooien.

 • 3 jaar Digitale Media met Business Plan Minor
 • 3-Year Digital Media Graphic Design Track met Business Plan Minor
 • 4-Year Digital Media Plan
Greenville College

Toelatingseisen

Greenville College geeft studenten die verlangen naar een liberal arts onderwijs in een evangelisch christelijke context te bereiken. De leden van deze gemeenschap zijn ofwel toegewijd aan Christus of zijn sympathie voor het christelijk perspectief.

Aanvragers worden geëvalueerd door het bepalen van hun academische record, testscores, referenties, interviews en deelname aan buitenschoolse activiteiten. Om in aanmerking voor toelating, moeten de studenten de volgende onderwerpen:

 • Een afgeronde aanvraag voor toelating, met inbegrip van volledige antwoorden op de toepassing essays
 • High School Afschriften
 • College Afschriften (als de student elke hogescholen eerder heeft deelgenomen)
 • ACT of SAT-scores (alleen nodig van het invoeren van eerstejaars en de overdracht studenten met minder dan 30 college credits)
 • Referenties (alleen op verzoek van de toelatingscommissie)

De Admissions elk bestand Office beoordelingen individueel, zodat alle studenten die willen studeren aan Greenville College dient de aanvraag te voltooien. Echter, de Greenville College faculteit hebben richtsnoeren opgesteld waarmee toelating beslissingen over het algemeen worden gemaakt, die zijn:

Eerstejaars:

 • Voltooide een college vooraf plaatsvinden curriculum op de middelbare school
 • Gerangschikt in de top 50% van de middelbare school klasse
 • ACT composiet van 18 of SAT (Math + Critical Reading) van 860
 • Middelbare school GPA van ten minste 2,25 / 4,0

Transfers:

 • Afgerond minstens 12 overdraagbaar college credits
 • College GPA van ten minste 2,25 / 4,0

Opmerking: Als een student minder dan 30 college credits, heeft voltooid dan is de middelbare school opnemen en test scores worden ook gebruikt om toegang te bepalen.

Opmerking: Als een student is niet een native speaker Engels, dan zal het college de TOEFEL in plaats van de ACT of SAT voor een eerstejaars en kan de TOEFEL voor een transfer student nodig.

Een exacte verdeling is natuurlijk niet verplicht, maar het College beveelt minstens elf van de minimum zestien units verdiend in voorbereiding op de universiteit vakken. Het wordt sterk aanbevolen dat het invoeren van de studenten:

 • vier jaar van het Engels op de middelbare school
 • een jaar elk in algebra en meetkunde
 • twee jaar van de vreemde taal
 • ten minste één van jaar laboratoriumwetenschap
 • een jaar van de Amerikaanse geschiedenis.

Toch zal elke kandidaat worden beoordeeld op basis van de individuele geloofsbrieven aangeboden aan het College ter ondersteuning van de applicatie.

* Speciale opmerking: Een student het nastreven van een opleiding diploma met Greenville College die een samengestelde score van 22 legt op de ACT in staat om hun samengestelde ACT te gebruiken in plaats van de TAP zal zijn (de samengestelde score moet het schrijven gedeelte van de test bevatten) / Illinois Basisvaardigheden-test . Merk op dat de ACT samengestelde score tijdens het toelatingsproces naar Greenville College moet worden ingediend.

Greenville College geeft studenten op een rollende basis, dus er is geen specifieke deadline. Studenten krijgen melding van toelating binnen twee weken na hun toelating dossier volledig is. De toelatingscommissie behoudt zich het recht voor om een ​​persoonlijke, op de campus interview met een kandidaat te vragen alvorens het definitieve toelating beslissing.

Greenville College heeft het recht op toelating of overname te weigeren voor elke student naar eigen goeddunken. Het college maakt geen onderscheid in de educatieve programma's en activiteiten op grond van handicap, ras, geloof, huidskleur, geslacht of nationale afkomst, die volledig in overeenstemming met titel VI van de Civil Rights Act van 1964 en de wetten van de staat Illinois .

Carrièremogelijkheden

DM Alumni's carrières variëren sterk - van Graphic Designers tot professionele fotografen en filmers, van Audio Engineers naar Web Developers, en nog veel meer.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Greenville, Illinois
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates