Bachelor in duurzaam bouwen, wetenschap, technologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

"Groen" en duurzame gebouwen niet stoppen met de voltooiing van de bouw - ze bestaan ​​uit aan de gang, interactieve systemen die geavanceerde kennis en vaardigheden voor het ontwerpen, beheren en te diagnosticeren in de tijd nodig. Het snelle tempo van de technologische veranderingen en uitdagingen vraagt ​​om geavanceerde ervaring, kennis en sets vaardigheden van degenen die zijn belast met de voortdurende zorg en de ontwikkeling van duurzame gebouwen en omgevingen.

De Bachelor of Applied Science (BAS) in Duurzaam Bouwen Science Technology (SBST) programma zal je voor te bereiden om kennis en systemen kennis toe te passen zeer technische gebouw te ondersteunen. De SBST graad, die voortbouwt op uw vooropleiding en werkervaring, positioneert u om een ​​carrière waar u gebouw functies en financiën begrijpen om structuren die gezonder en duurzamer, efficiënter, economisch en duurzaam zijn beheer te lanceren.

Deze 90-credit opleiding biedt u een pad aan het worden een deskundige Building Science Professional. SBST benadrukt upper-divisie cursussen die zich richt op de complexiteit van het bouwen van de wetenschap, energie codes, bouwvoorschriften en facility management.

De doelstellingen van het SBST BAS zijn:

  1. Meet vraag vanuit de industrie. Te beginnen in 2008 met de oorspronkelijke panel competenties de Seattle King County Workforce Development Council, heeft de industrie gevraagd en gedreven de vraag naar een graad in duurzaam bouwen wetenschap technologie.
  2. Bieden opleiding een toegepaste bachelor's, waarvan er momenteel niemand in de staat Washington.
  3. Maak een betaalbare educatieve route voor personen die momenteel werkzaam zijn in de industrie tot een bacheloropleiding te voltooien zonder dat de staat verlaten of ontslag van een baan.
  4. Geef een kans voor reis-werknemers in de handel om hun carrière verder te ontwikkelen.
  5. Zorg voor een weg voor personen die momenteel werkzaam zijn in de industrie om vaardigheden die hen in staat om effectiever professionals in de bouw van de wetenschap geworden te krijgen.
  6. Bieden de mogelijkheid voor mensen die werkzaam zijn in duurzaam bouwen wetenschap technologie om hun vaardigheden te verbreden en te bevorderen.
  7. Bereid medewerkers die de kritische onvervulde vraag naar duurzaam bouwen wetenschap IT-professionals kunnen vullen.
  8. Het ontwikkelen van een goed beschouwd bachelor's degree programma dat een leiding voor afgestudeerden die wensen om een ​​masters degree programma in te voeren zal leiden.
  9. Bijdragen aan het bereiken van het hoger onderwijs en regionale doelen economische ontwikkeling in een snelgroeiende industrie door het creëren van een betere carrièreladder voor mensen die momenteel werkzaam als duurzaam bouwen wetenschap IT-professionals van de staat.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Don’t get lost in the masses at a big university. Take your freshman and sophomore classes at Seattle Central and enjoy smaller class sizes with dedicated instructors who want you to succeed. Whether ... Lees meer

Don’t get lost in the masses at a big university. Take your freshman and sophomore classes at Seattle Central and enjoy smaller class sizes with dedicated instructors who want you to succeed. Whether your goal is to obtain an associate degree and transfer into a bachelor’s program, earn a skills-based certificate, or just take a few classes, Seattle Central has a program designed for you. Lees Minder