Bachelor In E-conceptontwikkeling Ba

Copenhagen School of Design and Technology KEA

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In E-conceptontwikkeling Ba

Copenhagen School of Design and Technology KEA

Bachelor in E-Concept Development BA

E-concept van ontwikkeling is een 1½-jarige opleiding onderwijs strategisch concept ontwikkeling van e-shops, e-concept en de e-marketing, samen met het beheer van e-shops en e-commerce portals.

Bovendien, het onderwijs kwalificeert de student om te werken binnen de strategische ontwikkeling van communicatie en design concepten voor interactieve digitale oplossingen voor reclamebureaus met een digitale profiel en e-commerce, web en ontwerpbureaus.

De opleiding bestaat uit zowel verplichte en keuzevakken subjectsm waarmee u uw opleiding op maat. Het volledige programma wordt uitgevoerd in een agentschap omgeving, waar nauwe samenwerking met bedrijven uit relevante sectoren, zoals gastdocenten, case partners en meer, is een belangrijk onderdeel van de dag-tot-dag werk.

OPBOUW VAN HET PROGRAMMA

Gebruiker Research, 5 ECTS:

De student leert om te beoordelen en te implementeren Vormende en evaluatieve Gebruiker Onderzoek door middel van kwalitatieve en kwantitatieve verzamelen en verwerken van gegevens. Je krijgt les: Wetenschappelijke studie van de gebruiker eisen en wensen, en, gebruikersparticipatie in conceptontwikkeling (met inbegrip van user-driven innovatie), interculturele gebruiksvriendelijkheid, het gedrag van gebruikers en informatie-architectuur.

E-conceptontwikkeling en user experience

Je krijgt les: Theorie van de wetenschap en methodologie, de wetenschappelijke studie van de gebruiker eisen en wensen, gebruikersparticipatie in conceptontwikkeling (met inbegrip van user-driven innovatie), inter-culturele aspecten, het gedrag van gebruikers en informatie-architectuur.

Zes keuzevakken van een totaal van 30 ECTS points.The keuzevakken zijn:


E-design, 15 ECTS:

U zal worden onderwezen: Methoden om digitale oplossingen op verschillende platformen te ontwikkelen. We zullen dekken user experience, branding en design principes, visuele identiteit, interface design en visuele communicatie strategieën.


E-communicatie 10 ECTS:

Je krijgt les: Cross-media communicatie planning en strategie, communicatie genres, content creatie, media interactie, media en platform overwegingen, tendensen en trends, digital storytelling en publiek onderzoek.

E-mediatechnologieën 5 ECTS:

Je krijgt les: de huidige en toekomstige trends in technologie, media en platforms en exploratieve in de keuze van de technologie. U leert ook om de ontwikkeling van visuele ervaringen en dynamische gebruikersinterfaces steun van een creatief en technisch aspect, evenals verschillende soorten documentatie en deliverables nodig is in het ontwerp, de technische ontwikkeling en projectplanning in een bepaalde productie te analyseren en te ontwikkelen.

E-commerce 15 ECTS:

Je krijgt les: strategisch concept ontwikkeling van e-commerce-oplossingen, conversie strategieën, de koopervaring, business modellen, after-sales service, de meting, het verhogen van de winstgevendheid en de strategieën voor het beheer van nieuwe trends en ontwikkelingen. Goede e-business is niet alleen een webshop, maar eerder over het draaien van willekeurige browsers in betalende klanten.


E-marketing 10 ECTS:

Je krijgt les: Strategische marketing planning, het maken van tactische marketing beslissingen, de marketingmix, campagne en mediaplanning op betaalde, eigen en verdiende media. Ook het verzamelen, analyseren en toepassen van de markt en de klant gegevens om concepten te ontwikkelen waar de marketing is een geïntegreerd onderdeel van de oplossing., Evenals marketing van producten en diensten voor zowel B2C en B2B.

Stage

10 weken stage bij een bedrijf van de student keuze, waar er verder mogelijkheid om de vaardigheden die nodig zijn in de industrie te ontwikkelen en toe te passen theorie naar de praktijk zal zijn.


Final Examination Project

Het laatste project is een individueel schriftelijk verslag. Het doel van het uiteindelijke project is het vermogen van de student te werken met een complex thesisverklaring met een analytische en methodische fundering ten opzichte van het eigenlijke project documenteren, en het vermogen van de student om te werken via een centrale probleemstelling in communicatie, marketing demonstreren , e-commerce, ontwerp, of e-media productie, of een relevante combinatie hiervan.

Taaleisen

Studenten uit Denemarken, moet de Scandinavische landen en EU / EER-landen Engels hebben doorgegeven op een niveau gelijk aan een Deense hoger secundair onderwijs C-niveau.
Of presenteren een erkende internationale Engels test met een resultaat gelijk aan of beter dan:

  • IELTS 6.0
  • TOEFL Paper 550
  • TOEFL Computer 213
  • TOEFL Internet-gebaseerde 79 (minimaal 19 in alle secties)

Studenten uit alle andere landen moeten een erkende internationale Engels test met een resultaat gelijk aan of beter dan te presenteren:

  • IELTS 6.0
  • TOEFL Paper 550
  • TOEFL Computer 213
  • TOEFL Internet-gebaseerde 79 (minimaal 19 in alle secties)

Toelatingseisen

De algemene eisen voor internationale studenten toelating onder één van de volgende internationale certificaten: AP graad in multimedia design, e-ontwerp, design technologie, informatie technoloog of een gelijkwaardige kwalificatie. Daarnaast kunnen documentatie zijn vereist het verifiëren van uw vaardigheid in het Engels is op een bepaald niveau en een hoog niveau in de wiskunde. Kennis van technologie, communicatie, e-ontwerp en bedrijven en het vermogen om conceptueel denken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Feb. 2019
Duration
Duur
3 semesters
Voltijd
Price
Prijs
40,000 DKK
Prijs voor niet-Nordic / EU / EAA studenten
Locations
Denemarken - Kopenhagen
Startdatum : Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Denemarken - Kopenhagen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Feb. 2019
Denemarken - Kopenhagen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan