Bachelor in Econometrie en Operations Research

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in Econometrie en Operations Research

Taal: Engels (100%)

Als u besluit om te studeren Econometrie en Operations Research (EOR), zal je leren om wiskundige modellen te bouwen om de economische gegevens te analyseren. Met deze modellen, zul je in staat zijn om de werkloosheid van een land te berekenen zijn, het Bruto Nationaal Product, de beurskoers van een bedrijf of de toekomstige koers van de euro.
De cursussen in de propedeuse dienen als de basis voor de rest van het programma. U zult cursussen in Modelling, statistiek, wiskunde, economie, financiën, marketing en het Engels.


Hierna vindt u verder met verplichte vakken. Voortbouwend op de propedeuse cursussen, zul je verdiepen en je kennis te verbreden in de vier grote thema's: Wiskundige Economie, Econometrie, Operations Research and Actuarial Studies.
Na je bacheloropleiding, voldoen aan de eisen voor de entry-level posities, maar bijna alle studenten besluiten om verder te gaan met een master's degree.


job perspectieven

Afgestudeerden met een MSc-diploma zijn te vinden in een breed spectrum van beroepen, waar IT, wiskundige en probleemoplossende vaardigheden nodig zijn. De wereld van het bedrijfsleven biedt banen in financiën, verzekeringen, logistiek, productie en marketing. Non-profit organisaties, zoals werkgeversorganisaties en consumentenorganisaties huren ook econometristen. Regeringen moeten de verschillende vaardigheden die ervoor zorgt dat uw toolkit. Ten slotte is een wetenschappelijk onderzoek is een andere mogelijke carrière.

Uw kans op een baan goed zal zijn. Niettemin, terwijl een bachelordiploma kunnen voldoen aan de eisen voor de entry-level posities, bijna alle studenten besluiten om verder te gaan met een master's degree. Het verwerven van een Master's degree zal nog verder uit te breiden uw carrièremogelijkheden in de korte en lange termijn, in binnen- en buitenland.Toelatingseisen (internationale studenten)

Extra Onderwerp: Wiskunde had moeten worden doorgegeven als een hoger niveau (geavanceerd) onderwerp in uw secundair onderwijs.

Vooropleiding: Je hebt een internationaal / Europees Baccalaureate (waaronder wiskunde Hoger en Engels).

+ Overige eisen. Neem contact met ons op voor meer informatie.


deadlines

  • EU / EER-studenten: 15 april 2017
  • Niet-EU / EER-studenten: 15 april 2017
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Groningen has a rich academic tradition dating back to 1614. From this tradition arose the first female student and the first female lecturer in the Netherlands, the first Dutch astr ... Lees meer

The University of Groningen has a rich academic tradition dating back to 1614. From this tradition arose the first female student and the first female lecturer in the Netherlands, the first Dutch astronaut and the first president of the European Central Bank. Geographically, the University is rooted in the Northern part of the Netherlands, a region very close to its heart. Lees Minder
Groningen , Leeuwarden + 1 Meer Minder

Accreditaties

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited