Bachelor In Econometrie En Operations Research

Vrije Universiteit Amsterdam

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Econometrie En Operations Research

Vrije Universiteit Amsterdam

WAAROM STUDIE ECONOMETRIE EN BEDRIJFSNAVORSING?

De specialisatie Econometrie en Data Science zal u helpen om een ​​geïntegreerd perspectief te ontwikkelen in statistische data analyse en econometrische modellering met als doel het ondersteunen van beleid en besluitvorming in economie, financiën en marketing. Je leert analytisch denken en ontvangt een evenwichtig overzicht van diverse en onderling verbonden problemen bij het verzamelen, analyseren, modelleren en voorspellen van data. U leert verder hoe u informatie uit gegevens verzamelt en visualiseert en hoe u uw bevindingen, resultaten en conclusies kunt presenteren.

STRUCTUUR VAN HET PROGRAMMA

In het eerste jaar van de specialisatie in de econometrie en de datawetenschappen wordt de nadruk gelegd op de wiskundige achtergrond, de belangrijkste programmeringsvaardigheden en de fundamenten in waarschijnlijkheid en statistiek. Wij bieden ook inleidende cursussen in de datawetenschappen, economie, financiën en ethiek aan. Het tweede jaar is echt gericht op Econometrie en Data Science met inleidende en intermediaire cursussen in numerieke methoden, econometrie, data-wetenschappen. Gedurende de eerste twee jaar van de bachelor moeten meerdere gegevenswetenschappen in groepen worden gedragen. Gedurende het eerste semester van het derde jaar volgt de student een Minor programma; Onze aanbeveling is de kleine toegepaste econometrie: een grote data uitdaging voor iedereen. Het tweede semester in het derde jaar biedt drie verdiepingen en wordt afgerond met een Proefschrift dat is ontwikkeld in samenwerking met een groep data science bedrijven.

Jouw toekomstige carrière

Na deze bachelor-specialisatie wordt u specialist in econometrie en data-analyse die hoogst gewaardeerd wordt door bedrijven zoals Google, Amazon en Booking.com, maar ook financiële instellingen, adviesbureaus, e-commerce-organisaties, startende onderzoekers van de laatste ontwikkelingen In data-wetenschap, waaronder App-Annie, PPC (pay-per-click), enz. Veel afgestudeerden gaan verder met een masteropleiding in econometrie waarvoor diverse andere specialisaties bestaan.

SPECIFIEKE TOELATINGSVEREISTEN

Een opleidingsniveau dat tenminste gelijkwaardig is aan Nederlandse VWO met Wiskunde B is verplicht. U kunt op deze tijdstip een tekort hebben aan deze criteria, maar de criteria moeten volledig worden voldaan voor september.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,006 EUR
Locations
Nederlanden - Amsterdam
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Nederlanden - Amsterdam
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Voor EER-studenten; € 11.000 voor Niet-EER