Bachelor in economie en financiƫn

Murray State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in economie en financiën

Murray State University

Studenten in de Ministerie van Economie en Financiën hebben een ruime keuze aan curricula aangeboden door hoog gekwalificeerde docenten, van wie de meesten houden het doctoraat. De afdeling biedt een grote in de economie voor studenten die willen een traditionele vrije kunsten onderwijs die een mengsel van zakelijke en niet-zakelijke klassen buiten de na te streven Arthur J. Bauernfeind College of Business. Deze optie kan vooral aantrekkelijk voor pre-rechtenstudenten zijn. De flexibiliteit van de economie grote kunnen studenten om het programma aan te passen aan hun carrière of voor verdere graduate studie. Het is ook een van de goedgekeurde majors voor het onderwijzen van de sociale wetenschappen. In dergelijke gevallen moet de benodigde kleine en niet-economische keuzevakken zorgvuldig worden gekozen in overleg met een departementale adviseur. De afdeling biedt minderjarigen in de economie, bedrijfseconomie en internationale economie. De afdeling ondersteunt ook een minor in het Voortgezet Social Studies voor die studenten op zoek naar secundaire certificering in sociale studies (rangen 8-12). Deze minor combinatie met de belangrijke economie, verhoogt de kans op succes op de PRAXIS onderzoek.

De afdeling beschikt over een gebied in de financiële wereld dat een student om te werken in een verscheidenheid van loopbaantrajecten, waaronder het bankwezen, corporate finance, beleggingen, effecten analyse en financiële diensten voorbereidt. Studenten succesvol afronden van eisen voor het gebied in de financiële wereld zijn bereid om met succes de overgang naar een zakelijke omgeving of om door te gaan naar graduate studies in de financiële of andere gebieden van het bedrijfsleven. In aanvulling op het gebied van financiën, de afdeling biedt een gebied in de financiële wereld met een informatie-systemen optie en een gebied met een optie financiële planning. Het eerste gebied van onderzoek geeft finance professionals met geavanceerde vaardigheden die hen in staat stellen om gemakkelijk te communiceren met informatiesysteem professionals op alle niveaus, zowel in financiële als niet-financiële vennootschappen. De optie financiële planning is een gebied waar veel carrièremogelijkheden bestaan, is goedgekeurd door de Certified Financial Planning Board of StandardsEn biedt studenten de achtergrond die nodig zijn om te worden toegestaan ​​om de test voor GVB certificering te nemen. De afdeling biedt ook een minor in financiering voor niet-zakelijke studenten. Elk gebied van specialisatie biedt voorbereiding voor een verscheidenheid van werkgelegenheid of dient als basis voor graduate studie. Keuzevakken zijn beschikbaar voor gekwalificeerde studenten voor te bereiden op posities waarin wordt opgeroepen tot vaardigheden in de financiële analyse in zowel de private als de publieke sector van de economie.

Tevens bevindt zich in het departement zijn de Center for Economic Education, Centrum voor het Bank- en Financiewezen, en het Centrum voor Financiële Planning. Het Center for Economic Education biedt materialen en hulp aan het gebied schoolsystemen in de integratie van de economie in de K-12 curriculum. De Centrum van het Bank- en Financiewezen bij Murray State University is gewijd aan het dienen van de huidige en toekomstige financiële diensten professionals door het ontwikkelen en onderhouden van sterke relaties tussen MSU en omgeving financiële instellingen, en door het ontwikkelen van stage en permanente werkgelegenheid mogelijkheden voor MSU studenten. Het nieuwe Centrum voor Financiële Planning bereidt aspirant Certified Financial Planner voor de certificatie-examen in een negen maanden durende online programma.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Murray, Kentucky
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Murray, Kentucky
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan