Bachelor in economie en management in brandstof en energie-complexen (FEC)

Samara State Technical University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in economie en management in brandstof en energie-complexen (FEC)

Samara State Technical University

Economie en Management in brandstof en energie Complexen (FEC)

Over de school / organisatie:

The Engineering Economische Faculteit werd opgericht in 1992. Toonaangevende hoogleraren met PhD graden of Doctor in de Wetenschappen graden trein studenten om geschoold personeel te worden op het gebied van economie en management. De medewerkers van de faculteit omvat ongeveer 200 medewerkers, waaronder meer dan 100 hoogleraren, universitair hoofddocenten, universitair docenten, medewerkers, 40 ingenieurs, technici en laboranten.

De faculteit contacten gelegd en ondertekende akkoorden over de samenwerking met universiteiten, onderzoekscentra en bedrijven uit de hele wereld. Studenten kunnen stage in buitenlandse universiteiten of onderzoekscentra ondergaan: De universiteit van Koblenz-Landau (Duits, Koblenz), de Tsjechische University of Life Sciences (Tsjechië, Praag), Università degli Studi di Genova (Italië, Genova), Dennis Gabor College (Hongarije , Budapest), etc.

Over de universiteit (geschiedenis, moderne verbeteringen, school missie awards / accreditaties)

Opgericht in 1914 Samara State Technical University is toegewijd aan de zuiverheid van de wetenschap, onderzoek en innovatie. Ons doel is om de behoeften van de markt in de gebieden die we gespecialiseerd zijn met studenten uitgerust met rechtstreeks toepasselijk vaardigheden te vergemakkelijken. En we kunnen eerlijk zeggen dat de universiteit alumni met succes in de praktijk opgedane kennis te zetten.

Tegenwoordig is de universiteit omvat 3 belangrijke campussen, 17 onderwijsgebouwen, 8 slaapzalen, meer dan 50 onderzoekscentra, 2 sportcomplexen en 3 recreatiecentra.

De universiteit heeft een vergunning van het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van de Russische Federatie aan de educatieve activiteiten op het gebied van het hoger onderwijs uit te voeren (License № 1938 van 17 februari 2016). De universiteit is geaccrediteerd door het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van de Russische Federatie (State Accreditation Certificate № 1676 van 22 januari 2016).

Dingen die het programma speciaal te maken

Het programma is bedoeld om specialisten te bereiden met vaardigheden en modern management methoden, systemen analyse, geïntegreerde prognose-instrumenten en ondersteuning van strategische besluitvorming in gouvernementele of FEC aanverwante sectoren van de economie.

Het programma is bedoeld om de toekomstige zakelijke leiders die het beheer van projecten in alle fasen van de uitvoering, het nemen van effectieve beslissingen op hun middelen en organisatorische ondersteuning, geïntegreerde innovatie en investeringen processen, het uitvoeren van uitgebreide planning van het project portfolio met het oog op duurzame ontwikkeling voor te bereiden.

Het programma is gebaseerd op de synthese en kritische analyse van de best practices van de beste FEC, consulting bedrijven, internationale onderzoekscentra op het gebied van strategisch management, systeem analyses en prognoses van de economie, energie, milieu en innovatie, expertise, ontwerp en exploitatie van energie-infrastructuur, evenals bekende internationale, Europese en Amerikaanse elite trainingsprogramma's op strategisch management.

Uitkomst voor afgestudeerden

Na de succesvolle afronding van deze opleiding de studenten in staat om uit te voeren in diepgaande strategische analyse van een veelheid van enterprise activiteit in de energiesector zal zijn; Maak nauwkeurige business modellen gebaseerd op de praktische ervaring die is opgedaan bij het opstellen van business plannen; een degelijke methodologie voor de controle van bedrijven en de mogelijkheid om de afdeling Human Resources van een onderneming verbonden met de energie-industrie te beheren.

Onze afgestudeerden werken niet alleen voor de binnenlandse bedrijven en internationale ondernemingen bedrijven, velen zijn gegaan op de leidende posities bij het leidinggevend personeel te bezetten. Onze meest recente afgestudeerden hebben werk vastgezet in "AvtoVAZ" (Renault-Nissan Alliantie), "Lukoil", "Rosneft", "Sberbank" en "Surgutneftegas".

Aanvraagtermijnen

De procedure Aanvraag voor het programma eindigt op 19 augustus

startdata

De procedure Aanvraag voor het programma start op 1 juni

toelatingsproces

  • Vul een aanvraagformulier - E-mail het aanvraagformulier, een kopie van uw paspoort en kopieën van uw educatieve documenten in het Engels of in het Russisch.
  • Wacht tot de officiële antwoord van de University (ongeveer 2-3 weken) - Vertaal en notarieel bekrachtigen uw educatieve documenten in de Ambassade van de Russische Federatie in uw land - Vraag een studentenvisum in uw land - Bij aankomst in Samara te dienen alle originele documenten - Teken het contract en betalen het collegegeld voor het eerste semester / jaar

Aanvragers die geen Russisch spreken zijn ingeschreven voor de eenjarige voorbereidende cursus, neem een ​​examen van de Russische taal en daarna in te dienen van de documenten voor de opleiding.

Toelatingseisen (taal, vooropleiding of opleiding, enz.)

Entry examens:

1) Wiskunde
2) Sociale Wetenschappen
3) Russisch

Lijst van documenten:

  • Internationaal paspoort
  • Migratie Card (je krijgt hem het Russische grensoverschrijdende controle)
  • 6 kleurenfoto's (grootte 3 x 4)
  • Educatieve documenten (high school diploma) en hun gewaarmerkte afschriften, vertaald in het Russisch en notariële door een gecertificeerde advocaat in het thuisland van de kandidaat.
  • een certificaat van de gezondheid, afgegeven door de officiële instantie van het land van herkomst en de originele medische verklaring dat HIV-negatief resultaat genomen in de afgelopen 30 dagen bewijst

Lengte van het programma

4 jaar full-time studie

Kosten

111.200 roebel per jaar

Scholarship informatie

Internationale kandidaten hebben een kans om de beurzen te ontvangen van de Russische regering. Voor het aanvragen van dergelijke beurzen moet u contact opnemen met de vertegenwoordiger kantoor van Rossotrudnichestvo in het land van uw woonplaats.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Russisch
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
72,800 RUB
111.200 roebel per jaar
Locations
Rusland - Samara, Oblast Samara
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Rusland - Samara, Oblast Samara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan