Bachelor in Economie en Ontwikkeling

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Faculteit Economie en Ontwikkeling ontvangen Cenco missie om leidinggevenden kan bevorderen in een christelijke geest van ontwikkelingsactiviteiten in het land en de wetenschappelijke studie van de sociale problemen en de voorgestelde oplossingen te trainen op basis van operationele de sociale leer van de Kerk en de fundamentele opties van de Nationale bisschoppenconferentie van Congo op de zaak.

Baseline studies worden gespreid over vijf jaar, 3 jaar van graduate en 2 undergraduate jaar. De opleiding kan worden afgerond door een van de samenvoeging van het secundair onderwijs van een hoger niveau (georganiseerd door het ministerie van aggregatie van het secundair onderwijs van hoger niveau), die de licentiehouder om les te geven op middelbare scholen toestaat.

De Faculteit Economie en Ontwikkeling heeft een kantoor van Professionalisering waarvan de belangrijkste taken zijn: - maak contacten met bedrijven voor rondleidingen voor studenten; - het programma van de studenten met stages in ondernemingen; - handhaven permanente banden en public relations bedrijven; - organiseren uitbreiding vragen: de publicatie van het prospectus met de Faculteit nieuwsbrieven op professionele activiteiten, de installatie van radio-tv-programma's, etc; - de coördinatie van de geautomatiseerde databanken met betrekking tot de ontwikkeling van onderzoek en mentor studenten in het leren van computervaardigheden; - het organiseren van seminars en symposia gepland door de faculteit; - dienen als deskundige raadplegen of het raadgevend ingenieur. Centralisatie van informatie over bedrijven en bisdommen zal een voorwaarde voor de haalbaarheidsstudies zijn; - fungeren als spreekbuis van de studenten tussen hen aan de ene kant, en tussen docenten, studenten en buitenstaanders aan de andere kant, door de uitbreiding service, transmissie theorieën, kennismaking met andere landbouwvoorlichting methoden van kracht zijn in organisaties als de Wereldbank, enz. ; - Maak een graduate arbeidsbemiddeling en een alumnivereniging van de faculteit afgestudeerden aan creatieve ideeën en bedrijven weten dat deze afgestudeerden op de arbeidsmarkt te wisselen; - het bevorderen van actie-onderzoek.

De Faculteit Economie en Ontwikkeling heeft ook een politieke economie Observatory en Human Development, die de volgende doelstellingen heeft: - oprichting van een laboratorium en een basis van enmatièrededéveloppement gegevens over de mens en de strijd tegen armoede; - de organisatie van workshops op basis vooraf geselecteerde werkdocumenten waarvan sommige zullen worden geselecteerd voor publicatie; - organisatie van de bijscholing in België voor zeer geavanceerde docenten bij de voorbereiding van artikelen met betrekking tot de jaarlijkse thema's van het Observatorium; - mentoring lokale begunstigden doctoraal financiering duVLIR, in de eigen initiatief project tussen IPGD / AU en EDF / EDF, die Prof. Marysse's promotor, en werken in het gebied van armoede.

Laatst bijgewerkt op jul 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

L’Université Catholique du Congo est une Université privée Catholique réputée par son excellence, par son dynamisme, par sa qualité exceptionnelle des enseignements offerts à ses étudiants et pour la ... Lees meer

L’Université Catholique du Congo est une Université privée Catholique réputée par son excellence, par son dynamisme, par sa qualité exceptionnelle des enseignements offerts à ses étudiants et pour la pertinence de son programme d’études. Lees Minder