Bachelor in Economie

Saint Anselm College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Economie

Saint Anselm College

De Saint Anselm College economie belangrijke biedt een basis van zowel de theoretische en toegepaste cursussen op het gebied van micro-economie - waarbij de focus ligt op individuele bedrijven, consumenten en besluitvorming werknemer maken, en macro-economie - het omgaan met nationale en internationale beleid die de economische groei, werkloosheid en nationale inkomensverdeling. De carrièremogelijkheden voor onze economie majors zijn met het bedrijfsleven bedrijven, banken, overheidsinstellingen en non-profit organisaties. Economie majors ook naar de wet graden, masters te verkrijgen in de openbare orde en economie, en Ph.D. graden in de economie en financiën.

Cursus Sequence - Class of 2018 and Beyond

Freshman Jaar

  • Conversatio I
  • Talen
  • Eerstejaars Engels (of Science)
  • Micro-economie
  • Conversatio II
  • Talen
  • Eerstejaars Engels (of Science)
  • Macro-economie

Sophomore Jaar: Economie majors nemen Business Statistics, Intermediate micro- en macro-economie. Afhankelijk van hun oorspronkelijke plaatsing zullen ze hun taal eis dit semester af te maken. Hun resterende cursussen zal zijn essentiële voorwaarden, keuzevakken of cursussen voor een minderjarige of een dubbele major.

Junior jaar: Economie majors neem 2 of 3 van hun economie keuzevakken. Hun resterende cursussen zal zijn essentiële voorwaarden, keuzevakken of cursussen voor een minderjarige of een dubbele major, en stage (s). Een semester of een volledig jaar van de studie in het buitenland is een optie voor dit jaar.

Laatste jaar: Economie majors zullen hun economie keuzevakken. Hun resterende cursussen zal zijn essentiële voorwaarden, keuzevakken of cursussen voor een minderjarige of een dubbele major, en stage (s).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Manchester, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Manchester, New Hampshire
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan