Bachelor in Economie

Nova School of Business and Economics

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Economie

Nova School of Business and Economics

Meer dan 4000 afgestudeerden die werkzaam zijn in verschillende activiteitssectoren, in Portugal en in het buitenland, zijn het onweerlegbare bewijs van de hoge kwaliteit en innovatie die undergraduate programma Nova SBE's in de economie, die werd opgericht in 1978 kenmerkt.

De undergraduate opleiding Economie staat op een selectie van de kern cursussen die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een gedegen opleiding in de economie, management en kwantitatieve methoden. Studenten verwerven van een evenwichtige mix van technische en wetenschappelijke kennis, naast het ontvangen van een algemene vorming in aanverwante gebieden, zoals rechten en sociale wetenschappen, onder anderen.

Programma Structuur

De undergraduate eerste-opleidingen in de economie zijn gestructureerd in semesters. Voor elke individuele cursus gevolgd en met succes afgerond studenten worden beloond met een aantal ECTS (European Credit Transfer System).

Om de undergraduate in de economie te voltooien, is het verplicht om in te schrijven in ten minste zes academische semesters en met succes te bereiken tussen de 180 en 195 studiepunten.

Tijdens het eerste jaar kun je kiezen om lessen te volgen in het Engels of in het Portugees. De cursussen in het eerste jaar worden onderwezen in het Portugees en in het Engels (er zijn aparte klassen voor elke taal spoor). Engels is de voertaal in het merendeel van de cursussen het tweede en derde jaar zijn.

styk

Persoonlijke ontwikkeling

Naast een gedegen academische opleiding NOVA privileges de ontwikkeling van de studenten als individuen en burgers. Deze holistische benadering omvat:

  • Internationale bekendheid
  • Verbetering van de Engels taal
  • Maatschappelijke verantwoordelijkheid
  • Academische en sociale integratie
  • Persoonlijke en professionele ontwikkeling

International Students

Het is nu mogelijk voor niet-EU-studenten om direct te solliciteren naar Nova School of Business and Economics van de bachelors of Economics of Management.

Nova School of Business and Economics kunt u nu uw bacheloropleiding in het Engels taal te voltooien, dat wil zeggen, kunt u kiezen of u het eerste jaar te volgen in het Portugees of in het Engels, terwijl de tweede en derde jaar volledig worden onderwezen in het Engels.

Dit volgt op een "soft launch 'van het programma in 2015 dat de aanvragen uit Brazilië, de Verenigde Staten, Nepal, China, Nigeria, Turkije, Egypte en Mozambique, onder andere landen aangetrokken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Portuguese (Portugal)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
6,000 EUR
Locations
Portugal - Lissabon, Lissabon
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Portugal - Lissabon, Lissabon
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan