Bachelor in Economie

National Research Lobachevsky State University of Nizhni Novgorod

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Economie

National Research Lobachevsky State University of Nizhni Novgorod

De Bachelor in Economie is een vier jaar full-time opleiding in het Engels gegeven.


Lobatsjevski University heeft meer dan 50 jaar ervaring in het opleiden van professionals in de economie, management, financiën en, meer recent, ondernemerschap verrijkt door een gunstige context van een historisch industrieel en commercieel gebied, tegenwoordig omgevormd tot een gebied van kennis en innovatie.

Instrumenten, vaardigheden en attitudes tijdens de studies verworven zullen studenten in staat van de economie om een ​​goede professionele niveau te bereiken, en ze zal zeer worden gezocht door particuliere en staatsbedrijven en bedrijven, kleine en middelgrote bedrijven entiteiten, banken, verzekeringsmaatschappijen en andere financiële instellingen, alle niveaus van de overheid.

Studenten die afstuderen met een diploma in de economie zijn hoog gekwalificeerde specialisten combineren van zowel de theoretische en praktische kennis op alle gebieden van de economische activiteit, zijn ze klaar voor het uitvoeren van analytische, onderzoek, advies, administratieve en onderwijs werken.

Het leerproces is gebaseerd op moderne benaderingen zoals kritisch denken ontwikkeling, case study, samenwerkend leren, probleemgestuurd onderwijs, individuele instructie ervaringen buiten de klas tijdens stages en praktijkstages, en e-learning.

Studenten van de economie zijn actief betrokken bij diverse internationale programma's van de academische mobiliteit, waaronder een aantal double degree programma's. Dit getuigt van de hoge kwaliteit van de opleidingen UNN's erkend door Russische en internationale academische gemeenschap.

Internationale studenten worden aangeboden twee trainingsmogelijkheden (specialisaties), zowel openstelling eersteklas mogelijkheden voor de werkgelegenheid in de wereld: International Economics & Markets en Finance & Credit.

Specialisatie in International Economics & Markets

De International Economics and Markets belangrijke zullen de studenten helpen bij het ontwikkelen van een diep begrip van de wereldwijde economische transformaties en de internationale economische betrekkingen, alsmede bij het verwerven van praktische vaardigheden die nuttig zijn voor een economische activiteit verrichten in het buitenland en kennis van vreemde talen die bijzonder belangrijk zijn vandaag de dag, toen honderden van duizenden bedrijven over de hele wereld actief betreden buitenlandse markten.

Specialisatie in Finance & Credit

Deze belangrijke bereidt studenten voor op professionele loopbaan in de financiële sector gericht op het waarborgen van de werking en de ontwikkeling van de ondernemingen van zowel de publieke als private sector door middel van de rationele organisatie van het financieel beheer.

BA in Economie biedt een solide basis voor de werkgelegenheid in:

  • Overheidsbedrijven en particuliere ondernemingen
  • Economische afdelingen, commissies, centra in het openbaar bestuur entiteiten
  • Multinationale ondernemingen, joint ventures en internationale GO's en NGO's
  • Banken, verzekeringsmaatschappijen en andere financiële instellingen
  • Universiteiten, andere onderwijsinstellingen
  • onderzoeksinstellingen
  • Nationale belasting dienst en politie, douane en andere wetshandhavingsinstanties die zich met vraagstukken in de economie en financiën
  • Non-profit organisaties en fondsen

s

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
150,000 RUB
per jaar
Locations
Rusland - Nizjni Novgorod, Oblast Nizjni Novgorod
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juli 1, 2020
Dates
Oct. 2018
Rusland - Nizjni Novgorod, Oblast Nizjni Novgorod
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juli 1, 2020