Bachelor in Economie

Aquinas College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Economie

Aquinas College

economie

Waarom studeren Economics?

De missie van de Economie-programma is kritisch, reflectief, op de hoogte te bevorderen, en bevoegd deelnemers en burgers, die oorzaak en gevolg te begrijpen op het gebied van de economie. Door middel van een scala aan cursussen en activiteiten van het Economics Program biedt cruciale academische blootstelling aan de studie van de economie en de real-world voorbeelden. De afdeling biedt ook studenten non-klas mogelijkheden om te participeren in economische projecten en ervaringen.

 • De Economics Major en Minor behoren tot de snelst groeiende op de campus. Sinds 2013 is het aantal Majors en Minors is gestegen van 1 tot meer dan 40!
 • The Economics programma op AQ beschikt over cursussen die zwaar in de kwantitatieve analyse zijn, het helpen van studenten voldoen aan de eisen van de 21e eeuw arbeidsmarkt.
 • Een diploma economie heeft een van de hoogste startsalarissen voor nieuwkomers op de arbeidsmarkt onder alle zakelijke graden.
 • Een Economics diploma kunt u voor te bereiden voor het werk in de particuliere en publieke sector, maar ook zorgen voor een goede basis voor wie op zoek om hun opleiding voort te zetten op de graduate niveau.

Hoe wij anders zijn

 1. Economie is een hot commodity-de economische programma van Aquino heeft gezien het aantal van de economie majors omhoogschieten met 1800% 2013-2015.
 2. Meer informatie over hoe de economie geeft antwoord op duurzaamheid problemen op een milieu-economie natuurlijk.
 3. Het draait allemaal om de meting! Neem econometrie aan de kwantitatieve vaardigheden van toepassing zijn op echte wereld analyse te verwerven.
 4. Bewust katholieke en de Dominicaanse: faculteit het voortouw nemen bij de integratie van de economische analyse aan de ethische inzichten van de katholieke sociale leer.
 5. Veel plezier met het debat over de briljante ideeën en afgrijselijke fouten van economen zo divers als John Maynard Keynes en Friedrich Hayek door de geschiedenis van het economisch denken natuurlijk.
 6. Ontdek de antwoorden op vragen als: is de Federal Reserve de schuld van conjunctuurcycli of de sleutel om ze te minimaliseren?
 7. Duik diep in de twee belangrijkste takken van de economie met twee volle semesters van micro-economie en twee volledige semesters van de macro-economie.
 8. Studeren onder faculteit met cutting edge expertise in de economie de publieke sector en fiscaal beleid.
 9. Alle economische majors krijgen een mondiaal perspectief door het bestuderen van de internationale economie te onderzoeken of het beter is om "kopen lokale" of "go global."
 10. Los praktische puzzels en paradoxen door het gebruik van economische instrumenten te waarderen hoe prikkels en relatieve prijzen een aantal van de meest ergerlijke vragen kunnen beantwoorden.

Major Vereisten

Een minimum van drieëndertig (33) semester uur in de economie. Verplichte vakken: ES211, 212, 311, 312, 499; MS151 (of statistiek hoger niveau natuurlijk) *; overige uren in de economie cursussen studenten die zich voorbereiden voor afgestudeerde werk in de economie of in het bedrijfsleven (MBA) moeten de statistieken op het niveau van de MS252 of hoger (bijv MS493, 494) en ten minste een semester van calculus. Extra calculus en werken in lineaire algebra wordt sterk aanbevolen. Studenten voorbereiding voor graduate studies in de rechten, theologie, de openbare orde, stedenbouw, en andere gebieden moeten overleggen met het programma voorzitter over de juiste ondersteunende werk natuurlijk.

Studenten die zich voorbereiden op de arbeidsmarkt aan het afstuderen in te voeren moet extra werk op terreinen zoals financiën, CIS, boekhouding, marketing, communicatie overwegen, en toegepaste wiskunde.

Ten minste achttien (18) credit-uren in de richting van de belangrijkste moet worden verdiend bij Aquinas College. Elke ES-aangewezen cursus opgegeven als die nodig zijn voor de belangrijkste moeten worden ingevuld met een C- of betere kwaliteit.

Cursussen

 • ES211 Micro-economische Principles (3) BE
 • ES212 Macro-economische Principles (3) BE
 • ES311 Intermediate Micro-economie (3)
 • ES312 Intermediate Macro-economie (3)
 • ES499 Capstone Course in Economics (3) SC
 • MS151 Elementary Statistics (3) QR
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Grand Rapids, Michigan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates