Bachelor in Economie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in Economie

Deze dagen, de economie is iedereen bezig gehouden. Studie economie geeft u een beter begrip en opent deuren naar talloze mogelijkheden in het bedrijfsleven, publieke dienstverlening en onderwijs. Hier bij Birmingham-Zuid, zorgen we ervoor dat elke student wordt voorbereid op wat daarna komt. Onze afgestudeerden zijn gegaan om te slagen in de bank-en beleggingsdiensten wereld; in non-profit organisaties; in de regering en het beleid werk lokaal, regionaal en nationaal niveau; en in vele andere boeiende carrière.

Wat maakt de economie anders bij BSC?

  • Wij benadrukken de fundamenten zodat elke afgestudeerde heeft de basis gelegd voor hun volgende fase in het leven, of dat nu graduate school of het begin van een carrière in het bedrijfsleven, publieke dienstverlening en het onderwijs.
  • Gezien de aangesloten aard van economieën in de wereld, ons programma heeft een sterke internationale focus en veel mogelijkheden om in het buitenland te studeren, of dat betekent dat het nemen van een reis-cursus tijdens Exploratie Term, het doen van een bank stage in Spanje, of deelnemen aan een uitwisselingsprogramma met de HES School Economie en Bedrijfskunde in Amsterdam.
  • Senioren pakken een onderzoeksproject, het uitvoeren van primair onderzoek onder leiding van de faculteit en het produceren van een research paper en presentatie. Senioren hebben ook een kans met een panel van alumni, waaronder mensen uit het bedrijfsleven in de financiële sector, die in de non-profit wereld, en hoogleraren-over carrièremogelijkheden te praten.

Leerresultaten

Economie maakt gebruik van een reeks van krachtige en flexibele instrumenten te begrijpen transacties: transacties tussen producenten en consumenten, verhandelt tussen werknemers en werkgevers, verhandelt tussen investeerders en bedrijven, verhandelt onder banken,-transacties tussen een generatie en de volgende,-transacties tussen landen, en de belastingen en regulering van transacties. Economie is ook van mening kwesties in verband met het eigen vermogen en eigendomsrechten.

Economie majors zal een goed begrip van de kleine set van basisinstrumenten van de economie en een goed begrip van hun nut, hun beperkingen, en de details van hun aanvraag om belangrijke zaken te verwerven.

De kern cursussen in zowel de grote en de kleine zijn twee inleidende cursussen (EG 201 en 202) en twee tussenliggende vakken (EG 308 en 309). Inleidende cursussen in calculus en statistieken zijn ook nodig voor de grote. Het wordt aanbevolen dat deze zes cursussen worden afgerond voorafgaand aan het nemen anderen in de grote, en inleidende calculus moet voorafgaand aan het nemen Micro-economie (EG 309) worden afgerond.

Na voltooiing van de major economie, zullen de studenten in staat om:

  • tonen begrip van de fundamentele theoretische hulpmiddelen van de economie,
  • tonen begrip van het nut en de beperkingen van de theoretische hulpmiddelen economie gebruikt bij de evaluatie van vraagstukken in het beleid of bedrijf,
  • verwoorden hoe de vaardigheden en kennis verworven door de grote zal bijdragen aan carrièredoelen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At Birmingham-Southern College, we’re committed to working within a liberal arts framework to offer you the hands-on experiences you’ll need to succeed—no matter what field you choose. Our unique Janu ... Lees meer

At Birmingham-Southern College, we’re committed to working within a liberal arts framework to offer you the hands-on experiences you’ll need to succeed—no matter what field you choose. Our unique January Exploration term gives you four weeks of flexibility to pursue your dreams, and our top-notch academic programs will give you the skills to succeed. Lees Minder