Bachelor In Economie

Central Washington University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Economie

Central Washington University

Verantwoordelijke posities in de wereld van vandaag worden meestal gehouden door personen die het vermogen om complexe problemen te analyseren en intelligente beslissingen te hebben. Het leren van de economie zal helpen studenten logisch denken en het verbeteren van hun vermogen om economische concepten te gebruiken om de “echte wereld” problemen en kansen te analyseren. In aanvulling op de voorbereiding voor het bedrijfsleven en de overheid agentschap werkgelegenheid, econoom is een uitstekende voorbereiding voor de openbare scholen, master of Business Administration programma's, en graduate programma's in de economie, landbouweconomie en beheer van natuurlijke hulpbronnen. De afdeling economie biedt een Bachelor of Science in de economie met specialisaties in Bedrijfseconomie, algemene economie, en de economische en zakelijke prognoses. Economics minors worden aangeboden aan accounting, bedrijfskunde, en andere majors te vullen.

De BS in Economics heeft 3 specialisaties:

Bachelor of Science: Economie

Economie leert waardevolle vaardigheden en probleemoplossende technieken die zeer worden gewaardeerd in het bedrijfsleven en bij de overheid. Economen werken in vele sectoren van het bedrijfsleven, waaronder productie, banken, verzekeringen, en de detailhandel, entertainment, technologie en overheidsinstanties.

Algemene Economie - Dit is de traditionele studie economie, en bestaat uit 84-85 credits, waaronder 25 credits in de pre-toelating cursussen, 25 studiepunten in de vereiste economie cursussen en 30 studiepunten in electieve 300-400 niveau Economics cursussen.

Economische en Bedrijfskundige Forecasting Specialisatie

Deze specialisatie als voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière met betrekking tot “big data” onderzoek en analyse zijn. De mogelijkheid om grote databanken te analyseren om te leren over klanten, nieuwe producten te ontwikkelen en kosten te besparen is een sleutel tot succes in vele industrieën worden. Een onlangs verschenen rapport van McKinsey & Co. voorspelt een tekort aan honderdduizenden posities gerelateerd aan “big data” analyse. Het is een 107-108 credit programma dat 43 studiepunten in de pre-toelating cursussen, 55 studiepunten in de verplichte vakken, en 5/4 credits in een mededeling cursus omvat. De verplichte vakken voor deze specialisatie omvatten de meeste van de Business Core klassen die studenten hoofdvak in Business Administration of Accounting nemen.

Bedrijfseconomie

Deze specialisatie is bedoeld voor studenten met een interesse in de werkgelegenheid openbare of particuliere, of voor te bereiden op de wet school. Het is een grotere curriculum dan de algemene economie belangrijke, een combinatie van economie met accounting en finance cursussen die nuttig zijn in een zakelijke omgeving zijn. Het is een 97-98 krediet programma, waaronder 43 credits in de pre-toelating cursussen, 30 studiepunten in in verplichte vakken, 20 studiepunten in het hoogste niveau Economie keuzevakken en 4-5 credits voor een communicatie cursus.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 19, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Ellensburg, Washington
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates