Bachelor in Economie

Muskingum University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Economie

Muskingum University

Economische krachten van invloed op alle personen die op vele manieren. Controle van deze krachten is afhankelijk van een goed begrip van hen, opgedaan door de studie van de economie.

Verwante Studierichtingen

  • boekhoudkundige
  • BUSINESS
  • internationale bedrijfsleven

Mission Statement

De missie van de Economie, Accounting en Bedrijfskunde Afdeling is om te helpen bij de productie goed afgeronde leden van het bedrijfsleven, die de noodzaak van de winst in evenwicht gehouden door de beperkingen van ethisch gedrag, juridische gedrag en risico's te begrijpen. Alle vier majors in onze afdeling (Economie, Accounting, Accounting-Public, en Business) zijn ontworpen om de tools die nodig zijn voor onze afgestudeerden om te slagen in zowel de wereld van de handel en in de graduate opleidingen. Wij streven ernaar om onze studenten uitdagen om objectief te analyseren en economische omstandigheden, haalbaar en ethische alternatieven te bouwen, en om de juiste beslissingen te nemen die het welzijn van de firma evenwicht te brengen met de totale impact op de samenleving te maken.

De Economie, Accounting en Bedrijfskunde Afdeling missie steunt de missie van Muskingum University door het leveren van hoogwaardige academische programma's in het kader van een liberal arts onderwijs. Wij helpen geheel personen die kritisch kunnen denken, zich gedragen ethisch, en zich sociaal, zodat ze beroepsgerichte productief, persoonlijk bevredigend, en maatschappelijk verantwoord leven kan leiden ontwikkelen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New Concord, Ohio
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - New Concord, Ohio
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan