Bachelor in Economie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Economische krachten van invloed op alle personen die op vele manieren. Controle van deze krachten is afhankelijk van een goed begrip van hen, opgedaan door de studie van de economie.

Verwante Studierichtingen

  • boekhoudkundige
  • BUSINESS
  • internationale bedrijfsleven

Mission Statement

De missie van de Economie, Accounting en Bedrijfskunde Afdeling is om te helpen bij de productie goed afgeronde leden van het bedrijfsleven, die de noodzaak van de winst in evenwicht gehouden door de beperkingen van ethisch gedrag, juridische gedrag en risico's te begrijpen. Alle vier majors in onze afdeling (Economie, Accounting, Accounting-Public, en Business) zijn ontworpen om de tools die nodig zijn voor onze afgestudeerden om te slagen in zowel de wereld van de handel en in de graduate opleidingen. Wij streven ernaar om onze studenten uitdagen om objectief te analyseren en economische omstandigheden, haalbaar en ethische alternatieven te bouwen, en om de juiste beslissingen te nemen die het welzijn van de firma evenwicht te brengen met de totale impact op de samenleving te maken.

De Economie, Accounting en Bedrijfskunde Afdeling missie steunt de missie van Muskingum University door het leveren van hoogwaardige academische programma's in het kader van een liberal arts onderwijs. Wij helpen geheel personen die kritisch kunnen denken, zich gedragen ethisch, en zich sociaal, zodat ze beroepsgerichte productief, persoonlijk bevredigend, en maatschappelijk verantwoord leven kan leiden ontwikkelen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The mission of Muskingum University is to offer quality academic programs in the liberal arts and sciences in the setting of a residential, coeducational, church-related college and in the context of ... Lees meer

The mission of Muskingum University is to offer quality academic programs in the liberal arts and sciences in the setting of a residential, coeducational, church-related college and in the context of a caring community where individual fulfillment is encouraged and human dignity is respected. Lees Minder