Bachelor in economie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Economics majors in Northwest ontwikkelen analytische, kritische denken en besluitvorming vaardigheden ter voorbereiding van de evaluatie van de beslissingen van bedrijven, consumenten en overheid. Het doel van deze graad is om informatie en beslissingen te beoordelen om de structuur, de werking en het onderzoek van beslissingen te begrijpen.

Naast kleine klasgroottes ontvangen Noordwest-studenten instructies van de faculteit die de Dekaansprijs voor voorbeeldig onderwijs en de gouverneursprijs voor excellence in het onderwijs hebben ontvangen. Klassen zijn klein en op hoog niveau cursussen hebben gemiddeld minder dan 10 studenten.

Campus oktober herfst2016 tw 05225

Carrièremogelijkheden

100% van de studenten die afgestudeerd zijn met een diploma in de economie behaalde werk of hun opleiding binnen zes maanden na afstuderen.

Het volgende is een lijst van gemeenschappelijke posities voor afgestudeerden met een economisch hoofdvak:

  • economische Analyst
  • Securities analist
  • Bedrijfsvoorspeller
  • Bank- en financieringsgebied
  • Marktonderzoeker
  • Economisch ontwikkelingsofficier
  • Analyst programmeur

* Gebaseerd op zelfrapporterende gegevens in de afgelopen jaren.

Beroepsgebaseerde leerervaringen

New Venture Pitch Competition Is ontworpen voor ambitieuze studenten en ambitieuze ondernemers om ideeën voor zakelijke professionals, kleine bedrijven en potentiële investeerders aan te bieden. Studenten presenteren hun ideeën om te beoordelen wie in de toekomst hun baas of klant zou kunnen vertegenwoordigen.

In het buitenland studeren Is een kans voor studenten om internationale ervaring op hun eigen academische ontwikkeling toe te passen. Faculteitsleden houden toezicht op de korte termijn studie in het buitenland programma's die studenten voorbereiden voor, tijdens en na het programma. Er zijn twee soorten studieprogramma's in het buitenland beschikbaar - facultaire en traditionele studie in het buitenland.

Het traditionele programma kan een semester-, zomer- of jaarlange programma zijn en wordt geleerd door de internationale partnerinstellingen van Northwest. Studenten van de business school hebben onlangs gereisd en gestudeerd in China, Afrika en Oost-Europa, waaronder Hongarije, Oostenrijk en Tsjechië.

Omicron Delta Epsilon Is de internationale eervereniging voor economische hoofdstukken. Om toegelaten te worden, moeten de studenten minimaal 12 uur economie hebben uitgevoerd met een 3,0 GPA.

Financial Management Association Is een nationale organisatie met leden van alle hoofdvakken binnen de afdeling bedrijfsvoering. Deze organisatie is gastheer van sprekers en voert vakantiereizen naar locaties in verband met het bedrijfsleven.

Stages

Hoewel praktijkopleidingen niet in de economie belangrijk zijn, worden ze zeer aangemoedigd om ervaringen in de echte wereld te krijgen.

Carol spradling class2011 056

Vereisten

Studenten die een hoofdvak in de economie kiezen, moeten een minimumcijfer van "C" in de volgende vakken behalen en verdienen:

De noordwestelijke kern (48-52 uur)

Moet het volgende bevatten: MATH 17114 Algemene statistieken3

Deze cursus voldoet aan een Northwest Core vereiste en wordt niet meegerekend aan de belangrijkste eisen.

Verplichte vakken

MATH 17118 College Algebra
ECON 52150 Principes of Macroeconomics
ECON 52151 Principes van de micro-economie
ECON 52351 Macroeconomische Theorie
ECON 52352 Geld, krediet en bankwezen
ECON 52353 Micro-economische theorie
ECON 52450 Internationale Economie
ECON 52150: Kan niet worden gebruikt om een ​​Noordwest-kernvereiste te vervullen.
3
3
3
3
3
3
3

Keuzemogelijkheden (minimaal 12 uur) uit de hieronder genoemde Directed Concentration

Gerichte Concentratie: Upper Division cursussen

  • Economie cursussen (minimaal zes uur)


Adviesgerichte keuzevakken uit de volgende gebieden:

Wiskunde (Calculus of meer geavanceerde cursussen)
financiën
afzet
beheer
politicologie

OPMERKING: Een zakelijke minderheid wordt aangemoedigd, maar studenten moeten voorzichtig zijn om niet te verdubbelen kleine cursussen en keuzevakken in de gerichte concentratie. Raadpleeg uw adviseur.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Originally established in 1905, Northwest Missouri State University is a state-assisted, four-year regional university that also offers graduate degree programs. Northwest Missouri State University fo ... Lees meer

Originally established in 1905, Northwest Missouri State University is a state-assisted, four-year regional university that also offers graduate degree programs. Northwest Missouri State University focuses on student success - every student, every day. It will be THE university of choice for a comprehensive, exceptional student experience. Lees Minder