Bachelor In Economie

Saint Francis University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Economie

Saint Francis University

Bachelor in de economie

Economie aan de Saint Francis University Shields School of Business leert studenten om deel te nemen aan het besluitvormingsproces om schaarse middelen te verdelen en bereidt ze voor om als geïnformeerde en verantwoordelijke burgers in een vrije markteconomie te functioneren. Studenten die geïnteresseerd zijn in de meer kwantitatieve aspecten van het bedrijfsleven en de openbare orde meestal genieten en gedijen in de economie klassen.

Economie: het is veel meer dan je denkt.

In het macro-economische dimensie, leren de studenten de fundamentele krachten achter de economische organisatie van de samenleving, de theorie van het nationale inkomen, het totale aanbod en de vraag, werkloosheid, inflatie, belastingen, geld en het bankwezen en de overheid fiscaal beleid.

Majors & Minors

majors:

  • Economie, BS
  • Ondernemerschap Concentratie (BS in Economie)
  • Vijf jaar Economics aan MBA-programma, BS
  • Economie, Ph.D. Track Concentratie

minderjarigen:

  • Economie, Minder

Bezoek onze website om de diploma vereisten te bekijken.

Carrièremogelijkheden

U heeft de mogelijkheid om jezelf te onderscheiden met de unieke SFU-ervaring. Stagemogelijkheden zal van veel organisaties voor economische beleid ter beschikking worden gesteld. De belangrijkste bereidt je voor op een carrière in het bankwezen in de particuliere sector of als onderzoeker / regulator voor de Federal Reserve. De belangrijkste zou ook diegenen die geïnteresseerd zijn in een carrière in de openbare orde, de andere overheidsinstanties, als financieel analist, of financiële / economische advies dienen.

Enkele recente economische afgestudeerden doen het heel goed:

  • 2013: Directeur Business Development BYD Company Ltd., Los Angeles, CA; Portfolio Administrator, Gibson Capital, Pittsburgh, PA
  • 2014: Financiële Controle Analyst, JP Morgan Chase, Middletown, DE
  • 2015: Onderwijsassistent, Ph.D. Opleiding Economie, Departement Economie, Iowa State University, Ames, Iowa; MA Fellow, MA-programma in de economie, Mercatus Center, George Mason University, Arlington, VA
  • 2016: Client Relationship Specialist, Vanguard, Malvern, PA

Economie Curriculum

U vindt er vele mogelijkheden om te werken een-op-een of in kleine groepen met de faculteit hebben. Studenten worden aangemoedigd om deel te nemen in de Society of Economic Analysis (SEA). De SEA biedt studenten de mogelijkheid om te concurreren in een nationale competitie bekend als het College Federal Reserve Challenge evenals andere regionale wedstrijden. De club werkt ook aan onderzoeksprojecten, bereidt editorials in de plaatselijke kranten, organiseert evenementen aan de economische geletterdheid op de campus te verhogen, en heeft uitstapjes naar de beurs van New York en het IMF in Washington genomen, hebben DC Select studenten ook deelgenomen aan zowel de undergraduate en professionele onderzoek conferenties.

Studenten zijn verplicht om een ​​onafhankelijk onderzoek voor het afstuderen te voltooien. Applied vaardigheden in het analyseren en interpreteren van gegevens, econometrie, en econometrische software zal worden aangeleerd en ingeoefend binnen en buiten het klaslokaal. Dit zijn alle verhandelbare vaardigheden op de arbeidsmarkt.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op September 13, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
33,856 USD
Locations
Verenigde Staten - Loretto, Pennsylvania
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
2017-18 Onderwijskosten (Jaargetallen): Onderwijsvlak (12-18 studiepunten per semester)