Bachelor in economie

University of Michigan-Flint, School of Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in economie

University of Michigan-Flint, School of Management

Economie Algemeen Programma (BS)

Economie is een sociale wetenschap die veel van de moeilijkste problemen van onze tijd behandelt, zoals inflatie, werkloosheid, vervuiling en armoede. Als een probleemgerichte discipline stelt de studie economie studenten de analytische vaardigheden en methodologie van toepassing op een verscheidenheid aan loopbaanopties mogelijk.

Economie afgestudeerden zijn in de vraag op banken, financiën, verzekeringen en in overheid en industrie. Daarnaast biedt opleiding in de economie een uitstekende achtergrond voor de professionele opleiding in de rechten en op de afgestudeerde scholen van het bedrijfsleven en het openbaar bestuur.

De Bachelor of Science in de economie is bedoeld om een ​​striktere optie te geven voor studenten die geïnteresseerd zijn in de middelbare school, gezien de kwantitatieve aard van de afgestudeerde studie en het beroep in het algemeen.

Carrières in de economie

Een economie diploma kan u de vaardigheden en vaardigheden geven die veel werkgevers hoog op het gebied van analytische vaardigheden kijken, door een probleem denken en een effectieve oplossing communiceren en de flexibiliteit om te veranderen in de werkomgeving. Een diploma in de economie kan leiden tot carrières in de wet, overheid, non-profit agentschappen en zaken. Vergeet niet om je werkzoeken vroeg te starten, en stages zijn altijd behulpzaam. UM-Flint's Career Development Center kan u helpen met veel aspecten van uw baan zoeken.

Graduate School Information

Terwijl een bachelor diploma in de economie veel spannende kansen opent, zullen de meeste afgestudeerden het voordelig vinden om een ​​hogere graad te krijgen, meestal na een paar jaar werkervaring. De vaardigheden die je leert tijdens het behalen van een bachelor-diploma in de economie leent zich goed om hogere graden op vele gebieden te behalen, zoals openbare orde, volksgezondheid, bedrijfsadministratie, wet en natuurlijk de economie.

Als u van plan bent om een ​​geavanceerde diploma te behalen, raden wij u aan om uw plannen te bespreken met uw academische adviseur, zodat de lessen die u tijdens de Universiteit van Michigan-Flint hebt gemaakt, op maat van uw carrière aspiraties kunnen zijn.

Economie Graduate School

Als u een geavanceerde diploma in de economie wenst, adviseren wij u om diverse wiskunde- en statistiekcursussen te volgen naast economische vakken binnen de afdeling Economie. Als u geïnteresseerd bent in empirisch werk in de economie, is ook een programmeertaalklasse aan te raden.

Voordat u aanmeldt, moet u het examenonderzoek (GRE) afleggen. Daarnaast vereisen sommige scholen de economie vakonderzoek van de GRE. U moet vroegtijdig opmerken welke datums de GRE-examens gepland zijn om te verzekeren dat de resultaten bij uw applicaties kunnen worden opgenomen. Hoewel hoge scores op de kwantitatieve secties van de GRE belangrijk zijn, zijn de scores op de vakproef meestal van veel minder belang.

Om te solliciteren, moet u aanbevelingbrieven verkrijgen. Zorg ervoor dat u uw referenties tijdig verstrekt om de aanbevelingbrieven in te dienen. U wordt geadviseerd om economen te vragen die u goed kent; Dit kan uw professoren of andere economen omvatten waarnaar u heeft gewerkt, onderzoek gedaan hebt, enz.

Meestal worden aparte master- en doctorale diploma's aangeboden aan universiteiten voor geavanceerde diploma's in de economie. Sommige scholen bieden echter slechts een of ander opleiding aan. Voor scholen die zowel doctorale als masteropleidingen aanbieden, moet u meestal beslissen welk programma u wenst in te voeren en uw keuze op uw aanvraag aan te geven.

Economische afgestudeerde scholen bieden vaak financiering, met name voor degenen die ingeschreven zijn in de doctorale programma's, in de vorm van assistenten bij het onderwijs, onderzoeksassistenten en stipendies. Andere bronnen van genootschappen zijn onder meer de NSF-gemeenschap. U wordt ten zeerste aanbevolen om voor het NSF te solliciteren bij het aanmelden voor een afgestudeerde school.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Flint, Michigan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Flint, Michigan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan