Bachelor in de economie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Economie is de wetenschap van besluitvorming. De discipline omvat de studie van productie, uitwisseling en consumptie van materiële goederen en diensten. Het omvat de studie van lokale, nationale, nationale en internationale instellingen en het beleid dat deze particuliere / overheidsorganisaties ontwikkelen om bepaalde doelen te bereiken. Het omvat een analyse van zowel nationale als internationale macro-indicatoren en bestudeert de goederen- en dienstenstromen zowel inter- als internationaal. De toepassing van economische concepten op formele besluitvorming op individueel, institutioneel en maatschappelijk niveau is ingebed in het curriculum (voornamelijk via het veld / keuzevakken). Ten slotte is economie een wetenschap, en als zodanig bezit het een statistische basis van waaruit economen in staat zijn om hypothesen met betrekking tot menselijk gedrag te testen.

Economie majors aan de Universiteit van Tampa kunnen een BS graad of een BA graad van het College of Business nastreven. Alle majors moeten zowel macro- als micro-economische vaardigheden ontwikkelen via het intermediaire niveau. Econometrie (economische statistieken) en zakelijke calculus zijn geïntegreerd in het curriculum. De afdeling biedt keuzevakken beschikbaar voor zowel micro- als macro-economische onderwerpen.

Economie majors kunnen zich specialiseren in veel gebieden en hebben carrièremogelijkheden zowel in de overheid als in de particuliere sector. UT-economie studenten zijn toegelaten tot rechtsscholen en graduate programma's aan tal van prestigieuze hogescholen en universiteiten. Anderen hebben posities gevonden bij het Amerikaanse Congres, het Amerikaanse ministerie van Financiën, de Federal Reserve Bank, het Environmental Protection Agency, de Wereldbank, Citigroup, Bank of America, Smith Barney en meer.

Wat zal je leren?

Studenten die een diploma volgen aan het Departement Economie van de UT verwerven kennis van economische theorieën en systemen en ontwikkelen de analytische en besluitvormingsvaardigheden die cruciaal zijn voor succes. Opties voor de major in economie omvatten een Bachelor of Science of Bachelor of Arts curriculum.

Hoewel zowel de BS- als de BA-graad dezelfde basiscursussen in de economie delen, vereist de BS het volledige business-kerncurriculum. De zakelijke kerncursussen bieden studenten in het BS-programma een modern geïntegreerd zakelijk curriculum dat brede blootstelling aan elk van de functionele gebieden van het bedrijfsleven (boekhouding, financiën, informatietechnologie, management en marketing) omvat om hun solide basis in de economie te begeleiden. Het BA-programma is bedoeld voor studenten die brede blootstelling aan economie willen zonder dat ze gespecialiseerde cursussen in het bedrijfsleven moeten volgen.

Studenten kunnen ook major zijn in internationale handel en economie. Deze optie koppelt een BS in Economie aan het internationale business curriculum.

De minor economie (18 credit-uren) kan een major aanvullen op het gebied van boekhouding, financiën, internationale handel, marketing, wiskunde, psychologie en andere gebieden.

Het cursusaanbod omvat:

 • Intermediaire micro-economie
 • Tussenliggende macro-economie
 • econometrie
 • Wiskundige economie
 • Milieu-economie
 • Arbeidseconomie
 • Economie van wereldwijde ongelijkheid en armoede
 • Internationale economische ontwikkeling
 • Overheidsfinanciën en openbare keuze
 • Internationale economie en financiën
 • Economie van opkomende markten

Internationaal erkend programma

Het Sykes College of Business is geaccrediteerd op undergraduate- en graduate-niveau door AACSB International (de Association of Advance Collegiate Schools of Business), een eer die slechts zes procent van de business schools wereldwijd heeft. Het is beoordeeld door een top-85 afgestudeerde business school in de VS door Bloomberg Businessweek, en is sinds 2007 door The Princeton Review uitgeroepen tot een van de beste business schools ter wereld.

Praktische ervaring

Jaarlijks zijn er meer dan 1.000 stages beschikbaar voor UT-studenten, waardoor studenten ruimschoots de kans krijgen om een voorsprong op hun carrière te krijgen.

Bovendien betekent de locatie van de UT in het hart van een grootstedelijk gebied dat stages vaak op loopafstand van de campus liggen. Economische stages worden georganiseerd door een Sykes College of Business stagecoördinator en zijn beschikbaar voor junioren en senioren met een cumulatieve GPA van 2,75 of hoger.

Alle economiestudenten volgen Inleiding tot Global Business, inclusief deelname aan Global Village, een handelssimulatie die de onderlinge verbondenheid van de economieën van de wereld versterkt. Elke student voltooit ook een project of simulatie waarin concepten uit alle bedrijfsgebieden worden gebruikt om een businessplan te maken of zakelijke beslissingen te nemen.

Achthonderd van de gemeenschapsleiders in de regio zijn lid van UT-adviesraden en bieden studenten een wereld van professionele connecties om te verkennen.

Studenten communiceren ook met het bedrijfsleven door middel van consultingprojecten, excursies, gastsprekers, internationale programma's en UT's Centers and Institutes, waaronder het Centre for Ethics, TECO Energy Centre for Leadership, Naimoli Institute for Business Strategy, Lowth Entrepreneurship Center en Florida Directors 'Instituut.

Wat kunt u doen met deze majoor?

Of het nu gaat om werken bij de overheid, de industrie, onderzoeksorganisaties of adviesbureaus, economen met een bachelordiploma komen meestal in aanmerking voor functies als onderzoeksassistent, voor marketing- of financiële functies of voor verschillende verkoopfuncties. Meestal is een masterdiploma vereist voor meer verantwoord onderzoek en administratieve functies. Een Ph.D. is noodzakelijk voor top-econoomposities in de meeste organisaties.

Economie majors kunnen een verscheidenheid aan specialisaties nastreven, met loopbaankeuzes in zowel de overheid als de particuliere sector.

De overheid heeft ongeveer de helft van alle economen in dienst bij een breed scala van federale, nationale en lokale instanties. Banen zijn beschikbaar bij de Federal Trade Commission, de Securities and Exchange Commission, afdelingen van handel en arbeid en de Federal Reserve. In de particuliere sector kunnen posities worden gevonden in bankieren en financiën, prognoses en planning, en in de makelaars- en verzekeringsactiviteiten.

UT economie majors zijn geaccepteerd in graduate programma's aan George Mason University, The Wharton School, University of Florida, Vanderbilt University, Johns Hopkins University, Georgia State University, North Carolina State University, London School of Economics, University of Pennsylvania en New York University ; en de rechtsscholen aan Rutgers, Stetson University, George Washington University en Harvard. Andere afgestudeerden hebben posities gevonden bij het Amerikaanse Congres, het Amerikaanse ministerie van Financiën, de Federal Reserve Bank, het Amerikaanse bureau voor milieubescherming, Citigroup, Bank of America, Smith Barney en de Wereldbank.

Andere succesverhalen

UT-afgestudeerden in de economie hebben de volgende functies bekleed:

 • Operations Manager, Portfolio Recovery Associates
 • Vice-president, Citigroup
 • Fixed Income Settlements, JPMorgan Chase
 • Financieel analist, Federal Reserve Board
 • Wetgevende assistent, Amerikaans congres
 • Assistent VP van Treasury Management, Regions Bank
 • Financieel directeur, Axiom Worldwide
 • Specialist in pensioneringsdiensten, T. Rowe Price
 • Acquisities-analist, Raymond James Tax Credit Funds
 • CEO, AP Motion
 • Mutual Fund Research Associate, Raymond James Financial
 • Operationeel analist, Citigroup

Admissions

Lokale eerstejaars opnames

 • Officiële transcriptie van de middelbare school of middelbare school of GED-resultaten
 • $ 40 niet-terugbetaalbare aanvraagkosten
 • SAT- en / of ACT-scores
 • Ingevuld begeleidingsadviseur aanbevelingsformulier of aanbevelingsbrief van een leraar (niet vereist als u meer dan twee jaar geleden bent afgestudeerd aan de middelbare school)
 • opstel
 • Officiële hogeschool / universiteit transcripties voor alle credits voltooid

Niet-gegradueerde internationale toelating

Met studenten die uit meer dan 100 landen zijn ingeschreven, beschouwt de UT trots studenten van over de hele wereld voor toelating tot eerstejaarsstudent of overdracht. Een bewijs van Engelse taalvaardigheid is vereist. (Dit wordt afgezien voor internationale studenten uit het Gemenebest Caribisch gebied, Bermuda, Canada, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië en Nieuw-Zeeland.)

Studenten moeten solliciteren via de online applicatie van UT. Om de aanvraag van een student te beoordelen, moet de universiteit het volgende ontvangen:

 • Officiële transcripties voor alle cursussen op de middelbare school of hogeschool, met cijfers vertaald in het Engels ("Official" betekent dat je je school moet vragen om je transcript rechtstreeks naar het toelatingsbureau van de UT te sturen. Stuur als dat niet mogelijk is een kopie die is gecertificeerd door uw school als een 'echte kopie' van het origineel nadat het is gekopieerd. Een ambtenaar op uw school moet het document ondertekenen als 'echte kopie van het origineel'.)
 • $ 40 niet-terugbetaalbare aanvraagkosten
 • Essay, geschreven in het Engels (niet vereist als je al bent afgestudeerd aan de middelbare school en een aantal studiepunten hebt afgerond)
 • Ingevuld formulier begeleidingsadviseur (alleen eerstejaars studenten)
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid (stuur een van de volgende documenten in):
  • TOEFL: de minimaal acceptabele score is 550 of 213 (computergebaseerd) of 79 (internetgebaseerd)
  • IELTS: International English Language Testing System - minimum cijfer van 6.5
  • Succesvolle afronding van het Engels 112-certificaat aangeboden door ELS Language Centers vergezeld van een aanbevelingsbrief van een beheerder en een Engelstalig voorbeeld van 500 woorden
 • Bewijs van beschikbare middelen om uitgaven voor het eerste studiejaar te dekken
 • Essay (alleen eerstejaars studenten)
 • Kopie van biografische pagina van uw paspoort (indien beschikbaar)
 • International Student Clearance Form (als je momenteel in de VS studeert)

Internationale studenten die voldoen aan de toelatingseisen, maar extra Engelstalige training nodig hebben voordat ze als voltijdstudent kunnen beginnen, kunnen zich inschrijven voor een van de verschillende ESL-programma's.

Internationale studenten moeten ook het bewijs leveren van beschikbare middelen om hun eerste studiejaar en elk volgend jaar te dekken. Uitzonderlijke nieuwe studenten met uitstekende academische prestaties ontvangen gedeeltelijke beurzen ($ 4.000 - $ 7.000 per academisch jaar), die slechts een klein deel van de totale kosten dekken. Studenten kunnen tot 20 uur per week op de campus werken.

Na toelating tot de universiteit en een bevredigende afronding van de financiële staat, wordt een I-20-formulier gestuurd naar aanvragers van het toelatingsbureau van de UT. Aanvragers moeten het I-20-formulier, een kopie van hun acceptatiebrief en financiële verklaring naar de dichtstbijzijnde Amerikaanse ambassade of consulaat brengen. Na een interview beslist de ambassade of het consulaat of een F-1 studentenvisum kan worden afgegeven. Om de Verenigde Staten binnen te komen, hebben studenten dit visum nodig in hun paspoort en het I-20-formulier. Studenten mogen het land niet binnen met een toeristenvisum met de bedoeling om in de VS te studeren

Het personeel van het Office of International Programs helpt studenten met informatie, oriëntatie en advies bij aankomst over academische, sociale, culturele en werkgelegenheidsaangelegenheden.

Opmerking: voor speciale omstandigheden kan aanvullende documentatie vereist zijn in alle categorieën.

Deadlines voor toelating

De deadlines voor Bachelors zijn als volgt:

 • 15 november - deadline voor vroege actie I; beslissing uiterlijk 15 december.
 • 15 januari - deadline voor vroege actie II; beslissing uiterlijk 15 februari.
 • 1 maart - Termijn voor een regelmatige beslissing; beslissing vóór 1 april.
 • 2 maart - Aanvragen voltooid na 1 maart worden steeds geëvalueerd.

Gemiddelde kosten voor voltijdstudenten

Collegegeld (12-18 credit-uren per semester):

Totaal:

$ 19.584
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB acc ... Lees meer

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB accreditation — a recognition that places us among the top 5 percent of graduate business schools worldwide. Lees Minder