Bachelor in een duurzaam milieu

Eastern Mennonite University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in een duurzaam milieu

Eastern Mennonite University

Duurzaamheid Major

Bij de EMU, ontvangt u een top-notch wetenschappelijke opleiding dankzij hoogleraren die zijn experts in hun vakgebied en onze goed afgerond, interdisciplinaire benadering leren. Het maakt deel uit van wat de EMU een christelijke universiteit als geen ander maakt.

Milieuduurzaamheid majors leren om de aard van het milieu-onderzoek en problemen echt te begrijpen door het volgen van cursussen in een verscheidenheid van disciplines. Biologie, sociologie en vredesopbouw professoren werken nauw samen op milieuduurzaamheid cursussen die weven vooruitstrevende duurzaamheid praktijken met vraagstukken van de internationale gemeenschap en de ontwikkeling en het behoud.

Tegelijkertijd, krijgen de leerlingen een meer diepgaande onderwijs in één veld door te kiezen voor een wetenschap of een sociale duurzaamheid spoor binnen de ecologische duurzaamheid major.

Onze graduate programma in vredesopbouw is ook een aanwinst voor elke undergrad op het gebied van ontwikkeling en duurzaamheid; tientallen Grad-level internationale wetenschappers massaal naar EMU elk jaar om te studeren aan het Center for Justice en Vredesopbouw. En vele professoren rond de campus hebben tientallen jaren ervaring in het werken en leven in het buitenland pleiten voor degenen die in de marge.

Over Ons Duurzaamheid Major

Wat maakt de EMU ecologische duurzaamheid belangrijke zo uniek? Plenty!

Ons programma biedt een combinatie van breedte en diepte. Alle studenten leren het interdisciplinaire karakter van milieu-onderzoek en problemen door het volgen van cursussen in een verscheidenheid van disciplines. Tegelijkertijd krijgen de leerlingen een meer diepgaande onderwijs in een gebied door te kiezen voor een wetenschap of een sociale duurzaamheid spoor binnen de ecologische duurzaamheid major.

Key distinctieven van ons programma

Een interdisciplinaire benadering van het begrip hedendaagse kwesties zoals lokale hydrofracking, wildernis bewaring. We bestuderen de moderne concerns als opwarming van de aarde zowel wetenschappelijk als maatschappelijk perspectief.

Werkgerelateerde ervaring in een breed scala van organisaties door middel van een verplichte practicum of stage. Praktijkervaringen in particuliere ondernemingen, bedrijven en overheidsinstellingen zijn een belangrijke stap in de ontwikkeling van een carrière in de duurzaamheid van het milieu.

Onderzoeksmogelijkheden op student-faculteit samenwerkingsprojecten, Zoals een subsidie ​​gefinancierd stoom restauratie project in een lokale berg gemeenschap. EMU cross-culturele studie in het buitenland reizen die zich richten op duurzaamheid kwesties, zoals de recente reizen naar Nieuw-Zeeland, Bolivia en de Galapagos, en Kenia.

EMUes

Milieukunde concentratie

De wetenschap concentratie milieu richt zich op de biologische en chemische aspecten van duurzaamheid van het milieu.

Solide en uitdagende cursussen in de natuurwetenschappen bereidt studenten om te werken aan zaken als biodiversiteit en het verlies van soorten, vervuiling en toxicologie, landgebruik en degradatie, afvalbeheer, uitputting van grondstoffen en energie, klimaatverandering en alternatieve landbouw.

Studenten richten op "traditionele" Environmental Science vakken uit de disciplines van de ecologie, chemie en fysiologie, maar ook het interdisciplinaire karakter van milieu-onderzoek en problemen te leren tijdens het werken met de sociologie, economie en ontwikkeling professoren.

Klassen te pakken lokale en mondiale duurzaamheidsvraagstukken en omvatten hands-on onderzoeksprojecten. Tijdens een vereiste stage, studenten werken met een lokale milieuorganisatie zoals Shenandoah National Park, The Nature Conservancy of Virginia Department of Environmental Quality.

Ecologische en sociale duurzaamheid concentratie

De ecologische en sociale duurzaamheid concentratie richt zich op de sociale, economische en politieke aspecten van een duurzaam milieu.

Uitdagende cursussen in verschillende sociale wetenschappen bereidt studenten om te werken aan zaken als milieu-advocacy, behoud en duurzame ontwikkeling, landgebruik en degradatie, milieu-educatie en landbouwvoorlichting, klimaatverandering, afvalbeheer en alternatieve energie.

Deze track combineert traditionele milieukunde cursussen met toegepaste sociologie cursussen die benadrukken internationale en ontwikkeling van de gemeenschap en het behoud.

Je moet hands-on mogelijkheden om te werken op het gebied van persoonlijk belang, zoals vredeseducatie, wetgevende en buitenlandse beleidsbeïnvloeding, de gemeenschap organiseren, herstelrecht en bemiddeling, sociale rechtvaardigheid en vrede belangenbehartiging, de mensenrechten en de rechten van immigranten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Harrisonburg, Virginia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Lancaster, Pennsylvania
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan