Bachelor in Electrical Engineering

Hunan University of Science and Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Electrical Engineering

Hunan University of Science and Technology

Als een voortreffelijke universiteit in het bacheloropleiding volgt de universiteit het beginsel van hervorming in de cultiveringsmodus door de competentie van studenten te vergroten, de financiële bijdrage aan het onderwijs te vergroten om de behoeften van de samenleving te ontmoeten en het beheer ervan te verbeteren op diverse terreinen, zoals disciplines , Cursussen en praktijkonderwijs. Met de doelstelling van de lange termijn ontwikkeling voert de universiteit een reeks programma's uit in talentenopleiding en innovatie, om aan de eisen van de maatschappij te voldoen, zoals het thema 'Onderwijsweek', die erop gericht is een harmonieuze campuscultuur te creëren van "Studenten dienen en leraren respecteren".

In de afgelopen jaren hebben studenten van de universiteit prachtige prestaties behaald in verschillende nationale wedstrijden, zoals de Duitse Red Dot Award, de China Youth Technological Competition, de 'Uitdagings Cup' van Technologische Wedstrijd, de Wedstrijd Mathematische Modellering en de Wedstrijd Elektronische Ontwerp. Door deel te nemen aan dergelijke wedstrijden, werden veel studenten, zoals Huang Jiahou, Yin Peimeng, Liucheng niet alleen toegekend met verschillende prijzen, maar ook geïnterviewd door staatsleiders. Bovendien heeft de universiteit veel uitstekende studenten gekweekt die beroemd zijn in het hele land, zoals He Ping - "The Sunflower Girl" en "National Model of University Students in 2011" en Wu Liqiang en Li Jin - "Love Boodschapper".

Checklist van applicatie documenten (gescande kopieën zijn verplicht)

 • Geldige Paspoort Fotokopie (Standaardformulier)
 • Fysisch examenformulier (Standaardformulier) (Druk het alsjeblieft en breng het naar het ziekenhuis om alle items te onderzoeken, te ondertekenen door de dokter en door het ziekenhuis te stempelen, en scan het dan naar de universiteit. Vergeet niet om alle originele medische rapporten en het formulier te bewaren en te brengen wanneer u naar China komt. )
 • Diploma van het hoogste onderwijs (met Certified English Translation)
 • Officieel Transcript (met Certified English Translation)
 • Niet-criminele activiteitencertificaat (verzoeken u bij het lokale politiebureau voor een officieel certificaat.)
 • Aanvraagformulier (Standaardformulier)
 • Aanvraagformulier voor Scholarship (Standaardformulier)
 • Vier digitale foto (grootte: 2 inch, formeel)

Andere documenten die nodig zijn voor afgestudeerde studie

 • Twee aanbevelingsbrieven van hoogleraar of universitair hoofddocent (voor afgestudeerde student)
 • Onderzoeksvoorstel niet minder dan 400 woorden (voor afgestudeerde student)
 • HSK 4 certificaat (voor diploma studie)

De buitenlanders moeten het lichamelijke onderzoek afleggen voordat ze binnen een nationaal of regionaal openbaar ziekenhuis vertrekken en verslag krijgen van alle in het formulier vermelde zaken met de handtekening van de dokter en de stempel van het ziekenhuis. Als de cheque in een privéhospitaal of kliniek is gedaan, moet het rapport worden notarized door een openbare notaris. Het ingediende formulier moet de originele kopie zijn met de foto van de examinator en ondersteunende documentatie zoals laboratoriumrapporten, röntgenfilms en benodigde testrapporten.

De administratie van kwaliteitsbewaking, inspectie en quarantaine controleert het ingevulde formulier en bijgevoegde documenten bij hun aankomst en besluit of het aanvaardbaar is of dat zij aanvullende of een ander lichamelijk onderzoek moeten doen. Als extra cheque of hercontrole vereist is, moet de student de vereiste volgen en zelf betalen. De dubbele cheque vergoeding is RMB 160,00 yuan, die door de studenten zelf moet worden gedekt.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Chinese
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
China - Changsha, Hunan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
China - Changsha, Hunan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan