Bachelor in elektrische centrales

Samara State Technical University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in elektrische centrales

Samara State Technical University

Electric Generating Stations

Over de school / organisatie:

De faculteit Electrical Engineering werd opgericht in 1930. Toonaangevende hoogleraren met PhD graden of Doctor in de Wetenschappen graden trein studenten om geschoold personeel te worden op het gebied van macht en elektrotechniek.

Over de universiteit (geschiedenis, moderne verbeteringen, school missie awards / accreditaties)

Opgericht in 1914 Samara State Technical University is toegewijd aan de zuiverheid van de wetenschap, onderzoek en innovatie. Ons doel is om de behoeften van de markt in de gebieden die we gespecialiseerd zijn met studenten uitgerust met rechtstreeks toepasselijk vaardigheden te vergemakkelijken. En we kunnen eerlijk zeggen dat de universiteit alumni met succes in de praktijk opgedane kennis te zetten.

Tegenwoordig is de universiteit omvat 3 belangrijke campussen, 17 onderwijsgebouwen, 8 slaapzalen, meer dan 50 onderzoekscentra, 2 sportcomplexen en 3 recreatiecentra.

De universiteit heeft een vergunning van het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van de Russische Federatie aan de educatieve activiteiten op het gebied van het hoger onderwijs uit te voeren (License № 1938 van 17 februari 2016). De universiteit is geaccrediteerd door het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van de Russische Federatie (State Accreditation Certificate № 1676 van 22 januari 2016).

Dingen die het programma speciaal te maken

De doelstelling van het programma is om de gemeenschap van toekomstige professionals die in staat zijn om de betrouwbaarheid van de elektrische ondernemingen en hun duurzame ontwikkeling door middel van voortdurende innovatie zorgen voor te ontwikkelen.

Seminars, trainingen, onderzoek en praktische workshops worden gehouden met de deelname van vertegenwoordigers van de elektrische bedrijven die laat de leerlingen unieke theoretische en praktische kennis en vaardigheden te verkrijgen.

Uitkomst voor afgestudeerden

Na afronding van deze cursus afgestudeerden kennen de technieken en werkwijzen voor de productie, transmissie, distributie, transformatie en het gebruik van elektrische energie, energie controle stroomt. Ze weten hoe te ontwikkelen en produceren elementen, apparaten en systemen die de hierboven genoemde processen te implementeren.

Types van de professionele activiteiten van de afgestudeerden - Design; - Industriële en technologische activiteiten; - Administratie en beheer, - Onderzoek en ontwikkeling; - De installatie en inbedrijfstelling; - Service en bediening

Aanvraagtermijnen

De procedure Aanvraag voor het programma eindigt op 19 augustus

startdata

De procedure Aanvraag voor het programma start op 1 juni

toelatingsproces

  • Vul een aanvraagformulier - E-mail het aanvraagformulier, een kopie van uw paspoort en kopieën van uw educatieve documenten in het Engels of in het Russisch bij international.samgtu@gmail.com - Wacht tot de officiële antwoord van de University (ongeveer 2-3 weken) - Vertaal en notarieel bekrachtigen uw educatieve documenten in de Ambassade van de Russische Federatie in uw land - Vraag een studentenvisum in uw land - bij aankomst in Samara alle originele documenten te overleggen - Teken het contract en betalen het collegegeld voor de eerste semester / jaar Aanvragers die geen Russisch spreken zijn ingeschreven voor de eenjarige voorbereidende cursus, neem een ​​examen van de Russische taal en daarna in te dienen van de documenten voor de opleiding.

Toelatingseisen (taal, vooropleiding of opleiding, enz.)

Entry examens:

1) Wiskunde
2) Natuurkunde
3) Russisch

Lijst van documenten:

  • Internationaal paspoort
  • Migratie Card (je krijgt hem het Russische grensoverschrijdende controle)
  • 6 kleurenfoto's (grootte 3 x 4)
  • Educatieve documenten (high school diploma) en hun gewaarmerkte afschriften, vertaald in het Russisch en notariële door een gecertificeerde advocaat in het thuisland van de kandidaat.
  • een certificaat van de gezondheid, afgegeven door de officiële instantie van het land van herkomst en de originele medische verklaring dat HIV-negatief resultaat genomen in de afgelopen 30 dagen bewijst

Lengte van het programma

4 jaar full-time studie

Kosten

126 200 roebel per jaar

Scholarship informatie

Internationale kandidaten hebben een kans om de beurzen te ontvangen van de Russische regering. Voor het aanvragen van dergelijke beurzen moet u contact opnemen met de vertegenwoordiger kantoor van Rossotrudnichestvo in het land van uw woonplaats.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Russisch
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
82,400 RUB
126 200 roebel per jaar
Locations
Rusland - Samara, Oblast Samara
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Rusland - Samara, Oblast Samara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan