Bachelor in elektrische en elektronische techniek

Bach Khoa University (BKU)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in elektrische en elektronische techniek

Bach Khoa University (BKU)

Onze undergraduate cursus biedt een solide basis in kernvakken, in combinatie met een oppervlakte van specialisme op nieuwe technische uitdagingen relevant. Het werd ontwikkeld om geavanceerde training technologie toe te passen uit de Verenigde Staten partneruniversiteiten. Concreet zal het programma studenten met moderne kennis, professionele vaardigheden en het vermogen om competent gebruik van informatica en communicatie-instrumenten en vreemde talen bij de professionele activiteiten uit te rusten; om hun analytische vaardigheden, probleem evalueren vaardigheid te bevorderen en om snel aan te passen aan elke werkomgeving in de toekomst. Soft skills zoals teamwork, communicatie, het identificeren en oplossen van problemen door middel van hands-on training worden ook aangeboden aan onze studenten op een creatieve, professionele, dynamische en concurrerende internationale omgeving.

carrièrekans

Na zijn afstuderen van de Electrical & Electronic Engineering van BKU kunnen ingenieurs een hoop werk te nemen op het gebied van Computer and Information Technology als:

 • Ontwerp en bouw van software, hardware voor de automatische controle-apparatuur, zoals de controle-apparaat in de auto, elektronische apparatuur, barcode lezing apparatuur, industriële robots, industriële kettingen.
 • Het beheer van en het bouwen van beveiligingsoplossingen voor computer-systeem en computernetwerk.
 • Werken voor software outsourcing bedrijven in de Verenigde Staten, Japan en Europa markten.
 • Consulting, de beoordeling en de ontwikkeling van de informatietechnologie projecten en oplossingen.

KANS OM overschrijving op onze partneruniversiteiten

Studenten hebben 2 opties:

 • Optie 1: Studenten die dit programma zal 04 jaar te besteden aan studeren aan BKU. Studenten afgestudeerd aan dit programma zal de mate ontvangt - Bachelor of Electrical and Electronic Engineering door BKU
  • De eerste drie jaar: het programma is volledig vergelijkbaar met het programma op UIUC. Studenten zal zich richten op het leren van de interdisciplinaire basiskennis.
  • Het laatste jaar: Studenten zullen een van de drie grote concentraties kiezen voor een studie, met inbegrip van Power and Energy System, Communication System and Control Engineering.
 • Optie 2: Na het voltooien van 02 jaar bij BKU, kunnen studenten met financiële en academische aanmerking te komen over te dragen aan onze overzeese partner universiteiten in de laatste 02 jaar om hun studie voor bachelor diploma af te ronden. De officiële bachelor diploma wordt uitgereikt door onze partner universiteiten in Australië en de VS: de Universiteit van Queensland (Australië), Universiteit van Illinois in Urbana Champaign (USA), Katholieke Universiteit van Amerika (USA), Rutgers University (USA), Macquarie University ( Australië). Het voordeel van deze optie is dat de student ongeveer 50% van de totale kosten (collegegeld en het leven kosten) kunnen besparen in vergelijking met studeren voor volle 4 jaar in Australië en de VS om een ​​bachelor diploma uitgereikt door onze partner universiteiten te krijgen.
 • Studie taal: Engels
<li>Duur van de opleiding: 04 jaar bij BKU</li> <li>Campus: campus BKU</li>

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Vietnam - Ho Chi Minh-stad, Ho Chi Minh City
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates