Bachelor In Energie Systems Engineering

Kadir Has University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Energie Systems Engineering

Kadir Has University

Het zou niet moeilijk zijn om het belang van energievraagstukken te begrijpen voor Turkije als men kijkt naar de vorm en de frequentie van de aanwezigheid van deze kwesties in de conventionele en social media. Er is geen enkele dag dat energievraagstukken niet voorpaginanieuws te maken. De intensiteit van de dekking energievraagstukken wordt niet alleen veroorzaakt door de snelheid van de economische groei van Turkije, maar is een gevolg van de centrale rol van energie in de Turkse maken buitenlands beleid. de toekomst van Turkije zal vooral worden bepaald door het vermogen om sustainanable energie ontwikkeling te behouden.

Energie komt ook aan de top van de mondiale uitdagingen. De afhankelijkheid van de wereld energie systeem op fossiele brandstoffen, die snel worden steeds schaarser, is onlangs versterkt geopolitieke conflicten die voortvloeien uit de toegang tot deze schaarse middelen. In het geval van een gemakkelijke toegang tot en het verbruik van fossiele brandstoffen te verhogen van de kooldioxide in de atmosfeer, waardoor de wereldwijde klimaatverandering. Deze paradoxale situatie kan alleen worden opgelost door middel van een “groene revolutie”, of een gezonde overgang van energie-economie in een “low carbon economy.” Met andere woorden, zal de toekomst van de mensheid worden gevormd door het succes van een dergelijke overgang.

Energie is dus belangrijk voor de Turkse economie, want het is een van de belangrijkste factoren van de productie-functie. Echter, Turkse energiesysteem geconfronteerd met ernstige problemen in de voorzieningszekerheid van deze belangrijke input. Als een van de gevolgen van de snelle economische groei, heeft Turkije uitgegroeid tot één van de economieën met de grootste toename van het energieverbruik. Kan de vraag te voldoen vanwege de onvoldoende binnenlandse productie, Turkije leveren ¾ van zijn energieverbruik, bijna 50 miljard dollar, van import. Hoewel de resource potentieel hoog, het gebruik van hernieuwbare energietechnologieën zeer laag blijft. Turkije de energie-efficiëntie en de productiviteit zijn vrij laag, in vergelijking met ontwikkelde landen.

Echter, deze eerder genoemde problemen en bedreigingen brengen ook met hen nieuwe kansen. Op voorwaarde dat de snelle stijging van de energie consumtion van de laatste 50 jaar contiues, is het waarschijnlijk dat Turkije een van de belangrijkste attration voor binnenlandse en internationale energie-bedrijven zullen blijven. Het vormen van een verband tussen 's werelds grootste olie- en gasproducenten en consumenten, bijzondere positie van Turkije in de belangrijkste' s werelds energie doorvoerroutes verhoging van het belang van de beleggers. Investeringen scheppen van nieuwe werkgelegenheid, nieuwe werkgelegenheid in ruil daarvoor vereist een toename van het aanbod van goed opgeleide en getalenteerde beroepsbevolking.

Het is duidelijk dat Turkije moet professionals op het gebied van energie, die zijn begiftigd met een internationale en top kwaliteit van het onderwijs en waarvan het onderwijs en de beroepsopleiding capacitate hen bij het vinden van oplossingen voor de energieproblemen van Turkije en de wereld.

Het Department of Energy Systems Engineering is ontworpen om deze nieuwe arbeidskrachten, die in staat is het creëren van een duurzame energietoekomst voor Turkije. Onze wetenschappelijke staf, bestaande uit private en publieke sector professionals en de academische wereld, zal een uitgebreide opleiding van de wereldwijde energiesystemen voor onze studenten te bieden, terwijl onze studenten zal ook toepassingen-based training die essentieel zijn voor hun toekomstige loopbaan zou zijn.

succes van Turkije in de 21ste eeuw zal afhangen van het zijn vermogen om het menselijk kapitaal die capaciteit zou hebben om oplossingen te vinden voor energie problemen terwijl de mogelijkheid om ten volle te benutten Turkije superieure voordelen te cultiveren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Turkije - Istanbul, Istanbul
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Istanbul, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan