Bachelor In Engelstalige Studies

Metropolitan University Prague

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Engelstalige Studies

Metropolitan University Prague

Degree opleiding van Engelstalige Studies De bachelor is een interdisciplinair curriculum, zullen de afgestudeerden van die specialisten in hun gebied van studie geworden. Steunend op hun kennis van de historische, politieke, sociale, economische en culturele context van deze landen, zal afgestudeerden van deze opleiding in staat zijn om verschijnselen in verband met hun gebied van specialisatie te analyseren, conclusies te trekken, te onderscheiden problemen en oplossingen te vinden. De voertaal is Engels.

Engelstalige studies afgestudeerden zijn gekwalificeerd om te werken in het openbaar bestuur; namelijk de ministeries van Cultuur en Buitenlandse Zaken als in de EU-instellingen. De verworven gebied van expertise stelt afgestudeerden om te werken voor de media, overheidsinstellingen, particuliere bedrijven en voor diplomatieke missies in zowel de Tsjechische Republiek en in het buitenland. Ze kunnen ook hun professionele carrière in de non-profit organisaties en goede doelen.

In de loop van hun studie zullen de studenten de bredere culturele context van de geschiedenis en de ontwikkeling van de individuele Engels-sprekende landen bespreken. De belangrijkste prioriteit is een superieure kennis van het Engels, samen met de kennis van de politieke, culturele en economische geschiedenis van het Engels-sprekende landen.

De basis curriculum bereidt studenten om te gaan met de groeiende vraag van internationale mobiliteit en voor nauwere samenwerking op het gebied van onderwijs, onderzoek en cultuur. Een nglophone Studies afgestudeerden in staat zal zijn om bij te dragen tot de ontwikkeling van wederzijds begrip, respect en tolerantie van verschillende etnische en culturele diversiteit. Studenten zullen hun kennis van de geschiedenis, beeldende kunst, muziek, film en theater, evenals de literatuur van het Engels-sprekende landen te verdiepen.

Afgestudeerden zullen gespecialiseerde vaardigheden in de taalkunde, sociolinguïstiek, pragmatiek, interculturaliteit te verwerven, en de kapitein van het systeem van het Engels. Ze kunnen vlot communiceren in het Engels zal zijn en zij zullen basiskennis van de culturele realiteit, geschiedenis en cultuur van het Engels-sprekende landen te verwerven.

Toelatingsvoorwaarden


Toelatingseisen voor studie de bacheloropleiding zijn de succesvolle afronding van het voortgezet onderwijs, met inbegrip van de juiste eindexamen ("maturitní zkouška", GCSE of een equivalent) en een toelatingsexamen in het Engels. De voldoende startniveau van het Engels moet tenminste overeenkomen met een B2 beheersing van receptieve vaardigheden en een B1 beheersing van productieve vaardigheden, grammatica en woordenschat (volgens het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader).

  • De taaltest onderzoekt de taalvaardigheid van de aanvrager, woordenschat, en grammaticale correctheid. Een ontheffing van de geschreven taal test kan door de rector magnificus worden verleend op voorwaarde dat de aanvrager hecht aan het aanvraagformulier een gewaarmerkte kopie van een certificaat waaruit blijkt succesvolle afronding van een staat taalexamen of andere internationaal erkend examen in het Engels (TOEFL, TOEIC, Cambridge Certificate - FCE, CAE, CPE).
  • De schriftelijke test onderzoekt de kennis van de fundamentele feiten op Engels-sprekende landen.
  • De mondelinge interview test de aanvrager mogelijkheid om de Engels taal te gebruiken om zinvolle communicatie met bijzondere aandacht voor uitspraak en spraak vaardigheden bereiken.

Studie Afronding

De finale staatsexamen bestaat uit de volgende onderdelen:

  • geschiedenis en cultuur van het Engels-sprekende landen
  • Engelstalige literatuur (literatuur geschreven in het Engels)
  • examen in het Engels
  • Bachelor's Proefschrift


Part-time studie

De deeltijd-vorm van de studie is op MUP uitgevoerd door middel van intensieve groepssessies, meestal gehouden vier tot vijf keer per semester uitsluitend op vrijdagmiddag en op zaterdag. In aanvulling op dat, hebben de studenten de mogelijkheid om individuele gesprekken met de docenten plannen tijdens hun kantooruren. MUP elektronische systemen te publiceren studiemateriaal, dwz kern cursusmateriaal, en verdere informatie die nodig is voor zelfstudie. MUP maakt gebruik van de meest geavanceerde leermethoden, met inbegrip van e-learning, en het laat de studenten toegang tot verschillende elektronische databases (bijvoorbeeld JSTOR, EBSCO) zonder extra kosten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
2,213 EUR
Locations
Tsjechiƫ - Praag
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Tsjechiƫ - Praag
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per academisch jaar in full-time voor