Bachelor in engineering (1 twee jaar)

San Mateo Colleges of Silicon Valley

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in engineering (1 twee jaar)

San Mateo Colleges of Silicon Valley

Cañada College en de Universiteit van San Mateo zijn volledig geaccrediteerd Techniek overdracht programma's. Deze lagere-divisie programma bestaat uit dezelfde cursussen op elk vier jaar hogeschool of universiteit tegen een aanzienlijk lagere kosten, gegeven door een faculteit met een aanzienlijke industriële ervaring.

Vrijwel al onze engineering studenten hebben vervolgens hun diploma behaald aan een vier jaar hogeschool of universiteit en het beroep van ingenieur heeft ingevoerd. Het college heeft articulatie overeenkomsten met technische afdelingen van UC, CSU en onafhankelijke hogescholen en universiteiten.

Engineering is een van de grootste beroepen in de Verenigde Staten met meer dan een miljoen banen op gebieden variërend van vliegtuigontwerp de bestrijding van verontreiniging. De vier grootste takken van de techniek zijn elektrische, mechanische, civiele en computer engineering. Alle takken van de techniek plaats een zware nadruk op het oplossen van problemen. Technisch onderwijs richt zich op het aanleren van de wetenschappelijke en technische concepten en hun toepassing op de creatieve en effectieve oplossing van de problemen.

Carrièremogelijkheden voor het beoefenen van ingenieurs onder andere posities in de ruimtevaart, de landbouw, architectonische, biomedische, chemische, civiele, computer, elektrische, milieu, industrail, materialen, mechanische en nucleair gebied. De meeste ingenieurs werken voor de verwerkende industrie, terwijl een kleiner percentage werk voor de federale, provinciale en lokale overheden, of als privé consultants.

Programma Learning Outcomes:

Studenten het invullen van dit programma in staat zal zijn om:

  • Solliciteer kennis van wiskunde, wetenschap en techniek of informatica te signaleren, formuleren, en het oplossen van technische / informatica problemen.
  • Communiceer effectief en goed werken in situaties die teamwork vereisen.
  • Ontwerp en het uitvoeren van tests of experimenten, analyseren en interpreteren van gegevens, en voor te bereiden een rapport waarin de resultaten van de tests of experimenten.
  • Ontwikkelen van een ontwerp of systeem krijgen een set van eisen en specificaties.
  • Formuleren van een plan van de studie tot een bachelor's degree in engineering of informatica te verkrijgen.
  • Gebruik technieken, vaardigheden en moderne engineering en computer tools die nodig zijn voor de engineering of computer science praktijk

Houd er rekening mee dat de meeste / alle programma's zijn verkrijgbaar bij alle van onze drie Colleges.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - San Mateo, Californië
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates