Bachelor In Engineering (beng) In Elektrotechniek En Elektronica (eee)

Accra Institute Of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Engineering (beng) In Elektrotechniek En Elektronica (eee)

Accra Institute Of Technology

Engineering programma's bij AIT zijn ontworpen om technisch bekwame afgestudeerden te produceren die ook kennis hebben met het proces van engineering - hoe dingen worden ontworpen, verfijnd en in productie genomen, waarbij rekening wordt gehouden met de eisen en beperkingen van echte engineering. Onze ingenieursprogramma's leggen de nadruk op het ontwerp van technisch proces, systemen en outputs. De doelstellingen van het programma, dat in lijn is met de missie van AIT, is het produceren van hoogkwalificeerde afgestudeerden in elektrotechnische en elektronische techniek met behulp van een internationaal gestandaardiseerd curriculum. Als zodanig is het programma ontworpen om te voldoen aan de IEEE-voorschriften en de eisen. Het programma is ontworpen om onze studenten de kennis en bijbehorende vaardigheden in het brede veld van Electrical and Electronic Engineering.

In de vier jaar durende programma een scala aan vaardigheden op basis van generieke onderwerpen zal worden ondersteund met het oog op de student als een veelzijdig afgestudeerd en als een 'leven lang leerling' te ontwikkelen. Studenten op dit programma verwerven de basis experimentele, ontwerp- en communicatievaardigheden en zijn voorbereid op werkgelegenheid in een breed spectrum van Elektrische en Elektronische Engineering, Of voor voortgezette studie op het nagraadse niveau.

Elke afgestudeerde van het programma zal de mogelijkheid hebben om professioneel te groeien, en vooraf carrière-wijs in het vak, en neemt steeds meer verantwoordelijkheid te tonen. Een groot aantal van hen zal leidinggevende posities te bereiken in hun sector of beroep.

Toelatingseisen

Senior Secondary / High School Certificate Examination (SS / HSCE) of West-Afrikaanse Senior Secondary School Certificate (WASSCE) of gelijkwaardig Met een totale score van 24 of hoger in zes onderwerpen, waaronder passes in: Drie Core onderwerpen (met inbegrip van Core Engels, en Core Wiskunde ) plus drie keuzevakken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op August 15, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus of Online
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
1,300 USD
Locations
Ghana - Accra
Startdatum: Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Ghana - Accra
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Internationale Studenten - $ 1308. Lokale Studenten - GHc1,531.00.