Bachelor in engineering (beng) in elektrotechniek en elektronica (eee)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Engineering programma's bij AIT zijn ontworpen om technisch bekwame afgestudeerden te produceren die ook kennis hebben met het proces van engineering - hoe dingen worden ontworpen, verfijnd en in productie genomen, waarbij rekening wordt gehouden met de eisen en beperkingen van echte engineering. Onze ingenieursprogramma's leggen de nadruk op het ontwerp van technisch proces, systemen en outputs. De doelstellingen van het programma, dat in lijn is met de missie van AIT, is het produceren van hoogkwalificeerde afgestudeerden in elektrotechnische en elektronische techniek met behulp van een internationaal gestandaardiseerd curriculum. Als zodanig is het programma ontworpen om te voldoen aan de IEEE-voorschriften en de eisen. Het programma is ontworpen om onze studenten de kennis en bijbehorende vaardigheden in het brede veld van Electrical and Electronic Engineering.

In de vier jaar durende programma een scala aan vaardigheden op basis van generieke onderwerpen zal worden ondersteund met het oog op de student als een veelzijdig afgestudeerd en als een 'leven lang leerling' te ontwikkelen. Studenten op dit programma verwerven de basis experimentele, ontwerp- en communicatievaardigheden en zijn voorbereid op werkgelegenheid in een breed spectrum van Elektrische en Elektronische Engineering, Of voor voortgezette studie op het nagraadse niveau.

Elke afgestudeerde van het programma zal de mogelijkheid hebben om professioneel te groeien, en vooraf carrière-wijs in het vak, en neemt steeds meer verantwoordelijkheid te tonen. Een groot aantal van hen zal leidinggevende posities te bereiken in hun sector of beroep.

Toelatingseisen

Senior Secondary / High School Certificate Examination (SS / HSCE) of West-Afrikaanse Senior Secondary School Certificate (WASSCE) of gelijkwaardig Met een totale score van 24 of hoger in zes onderwerpen, waaronder passes in: Drie Core onderwerpen (met inbegrip van Core Engels, en Core Wiskunde ) plus drie keuzevakken.

Laatst bijgewerkt op aug 2017

Over de school

Our mission is to become a cradle of excellence in education, training and research through providing leadership in the educational and the technological world by carefully selecting students of chara ... Lees meer

Our mission is to become a cradle of excellence in education, training and research through providing leadership in the educational and the technological world by carefully selecting students of character, integrity, determination and motivation, and choosing individuals of outstanding character, commitment, ability and vision to serve as trustees, officers and faculty. Lees Minder