Bachelor in engineering (gecombineerde graad)

University of Redlands

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in engineering (gecombineerde graad)

University of Redlands

Bachelor in de ingenieurswetenschappen (Combined Degree)

In engineering, zet je de wetten van de natuur te gebruiken-het bouwen van een slimmere telefoon, een lichtere jet, een langere levensduur batterij, of zelfs een meer efficiënte onderneming. De studie van techniek begint met een stichting in de wiskunde en natuurwetenschappen. Door de Universiteit van Redlands, kunt u dat fundament te leggen terwijl u geniet van de kleine klassen, gepersonaliseerde onderwijs, en de diverse mogelijkheden die Redlands staat bekend om en ontwikkeling van de breedte van de vrije kunsten kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor een aangenaam leven en een succesvolle carrière zijn. Of je kunt streven naar een master in engineering na het behalen van een bachelor's degree in een van de wetenschappen, of u kunt uw onderwijs versnellen door deel te nemen in een van onze techniek in combinatie-opleidingen.

Een sterke student kan een Redlands belangrijke en algemeen onderwijs eisen te voltooien terwijl het nemen van pre-engineering cursussen, allemaal in drie jaar. Het programma-adviseur kan u helpen uw planning dienovereenkomstig plannen. Op voorwaarde dat je hoge cijfers in de pre-engineering cursussen onderhouden, zou je inschrijven aan de Columbia School of Washington University's of Engineering voor de komende twee jaar (financiële hulp en huisvesting worden geregeld via Columbia of Washington). Aan het eind van de vijf jaar, zou je afstuderen met diploma's van beide instellingen. U bent vrij om een ​​Universiteit van Redlands undergraduate major met elke techniek belangrijke koppelen; Echter, de pre-engineering vereisten voor de meeste sub-velden zijn het meest compatibel met de physics BA of geïndividualiseerd Johnston accenten. Bekijk de volledige lijst van eisen voor de verschillende technische majors aan de Columbia University en de Universiteit van Washington.

Advies aan inkomende studenten die geïnteresseerd zijn in de ingenieurswetenschappen

Als je een invoeren student die geïnteresseerd is in de techniek gecombineerd graden plan, is het belangrijk dat u of de plaats van Algemene Fysica I en Calculus ik uw eerste semester, krijgt op zijn minst een B (3.0) in hen, en contact het programma directeur, Eric Hill, voorafgaand aan de Spring registratie, zodat hij kan samen met u de juiste opleidingen te identificeren.

Houdt u er rekening mee dat de Algemene fysica I wordt aangeboden tijdens alleen de val semester, zodat een student zou moeten wachten een heel jaar voor het opnieuw te worden aangeboden. Ook is slechts één sectie aangeboden (MWF 11-12: 20 en een keuze van lab keer). Als dit in strijd is met uw huidige Eerste jaar Seminar, uw adviseur en de opleidingsdirecteur, Eric Hill, kan werken met u om te bepalen of het veranderen van seminars zou worden aanbevolen. Als deze vol is op het moment van registratie, contact opnemen met de programma directeur en we zullen ons best doen om alle gekwalificeerde studenten tegemoet te komen.

Calculus I is een co-vereiste voor de Algemene fysica I, maar wij adviseren u in te schrijven in de hoogste calculus cursus waarvoor u gekwalificeerd zijn sinds Calculus II en III zijn de kern pre-engineering cursussen (en vereist voor Algemene fysica II en III die . zijn ook de kern pre-engineering cursussen) Als je te plaatsen in Integrated Calculus I (MATH 118) of lager is, moet u contact opnemen met de opleidingsdirecteur om de opties te bespreken; de afgelopen je zou kunnen nemen Algemene fysica I en II zou volgend jaar (of u kunt vergelijkbare zomer cursussen.) Voorgestelde eerstejaars cursussen voor studenten die geïnteresseerd zijn in techniek:

 • Vallen
  • Eerstejaars seminar
  • Algemene fysica I (PHYS 231) EN lab (PHYS231L)
  • Hoogst mogelijke Calculus klasse (tenminste MATH 121)
  • LAF *
 • Voorjaar
  • Algemene natuurkunde II (PHYS 232) EN lab
  • Hoogst mogelijke Calculus klasse (tenminste MATH 122)
  • LAF
  • LAF

Een alternatief pad in de techniek (buiten de gecombineerde graden Plan) is het verdienen van een stevige wetenschappelijke graad en dan het nastreven van een MS in engineering. De vereiste voor de gecombineerde graden plannen cursussen zijn nog steeds sterk aanbevolen voor deze optie; de opleidingsdirecteur kan u helpen kiezen de juiste opleidingen voor deze optie.

 • Als u geïnteresseerd bent in chemische of Biomedical Engineering bent, moet u rekening Algemene chemie I (CHEM 131 en 131L) uw eerste semester; anders kan dit worden uitgesteld een jaar of twee.

Waarom deelnemen aan een gecombineerde opleiding in plaats van rechtdoor voor een technische bachelors?

Paar kleine scholen kunnen veroorloven om sterke technische afdelingen hebben hun eigen en enkele grote scholen kunnen de gepersonaliseerde onderwijs, dat een kleine school kan bieden. Dus een gecombineerde-opleiding kunt u gaan naar een kleine school voor drie jaar, neem uw inleidende wiskunde en wetenschap cursussen in klassen van 20 tot 40 in plaats van 200 tot 400, te leren van docenten in plaats van studenten en de ontwikkeling van de 'zachte 'vaardigheden die een liberale kunstonderwijs staat bekend om, maar zijn eigenlijk van onschatbare waarde voor wetenschappers en ingenieurs. Maar het maakt het ook mogelijk om twee jaar door te brengen op een hoog kaliber School of Engineering.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates