Read the Official Description

De Bachelor of Engineering (Honours) (elektrotechnische en mechatronische) programma leidt tot een lonende carrière in een steeds groeiende en spannende discipline die mechanische en elektrotechnische en computerwetenschappen integreert. Mechatronics omvat robotica, machinebesturing, geautomatiseerde begeleide voertuigen, medische diagnostiek en prosthetica en de toepassingen ervan worden beperkt door menselijke verbeelding en vindingrijkheid.

Met een sterke nadruk op praktijkgericht leren dat een uitdagend en creatief projectwerk omvat, krijgt u de vaardigheden en kennis die nodig zijn om een ​​carrière als mechatronica ingenieur te volgen.

Aan de Universiteit van Zuid-Australië zijn aanzienlijke investeringen gedaan in studenten- en onderzoeksfaciliteiten in een poging om onze leerlingen uitmuntende leeromgevingen te creëren. Als ingenieur heeft u toegang tot de Experience1 Studio en het Engineering Mechatronics Lab, dat u helpt bij het behalen van waardevolle engineering praktijk tijdens uw studie. De afdeling Informatietechnologie, Techniek en Milieubeheer is wereldleider in technisch onderwijs en onderzoek in Technology Park, een wereldklasse gelegen in 80 bedrijven die de perfecte omgeving creëren voor samenwerking en innovatie.

In 2015 is 97 procent van ons onderzoek van de universiteit beoordeeld op wereldklasse of hoger door de Excellence in Research for Australia beoordelingen, waaronder elektrische en elektronische engineering.

Vice-kanselier International Excellence Scholarship

Internationale studenten kunnen in aanmerking komen voor een vermindering van hun studiebijdrage (studiegeld) van maximaal vier jaar voor maximaal vier jaar voltijdsstudie. In 2017 zijn er maximaal 20 beurzen beschikbaar voor studenten die een UniSA-bachelor of postdoctorale opleiding hebben gevolgd.

International Merit Scholarship

Internationale studenten kunnen in aanmerking komen voor een vermindering van hun studentenbijdrage (collegegeld) voor hun eerste studiejaar in dit programma van vijfentwintig procent.

Program taught in:
Engels

See 3 more programs offered by University of South Australia »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Jan. 2020
Duration
4 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Jan. 2020
Application deadline

Jan. 2020