Bachelor in engineering en management, kerngebieden: energie en milieu

Ostfalia University of Applied Science

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in engineering en management, kerngebieden: energie en milieu

Ostfalia University of Applied Science

Het eerste semester van de bacheloropleiding "Energy Engineering and Management" en "Environmental Engineering and Management" vormen de basis theoretische achtergrond in de kerngebieden van essentieel belang voor een toekomstige carrière als ingenieur in het industriële gebied van energie en milieu-engineering. Afgestudeerden zullen worden gekwalificeerd om de procedures en de problemen van de zakelijke praktijk te analyseren, economisch verantwoorde oplossingen te vinden door overweegt ook niet-zakelijke relaties.

Het programma balanceert modules in business administration, fundamenten van energie zorgvuldig / milieu-ingenieur ing als modules in geavanceerde technologische gebieden. Speciale nadruk wordt gelegd op een stevige achtergrond in engineering stichtingen, bedrijfskunde, energie / milieu-technologie, met speciale nadruk op het kerngebied van studie geselecteerd: verwarming, koeling en automatisering technologieën en energie systems engineering (Energy Engineering en Man-beheer) als alsmede op de productie van hernieuwbare energie, luchtverontreiniging en afvalbeheer processen (Environ-mental Engineering and Management).

Voortbouwend op de fundamentele algemene achtergrond in de energie / milieu en economische onderwerpen die tijdens het eerste semester, het programma van de studie biedt diepgaande kennis en professionele vaardigheden op belangrijke gebieden van de industriële productie-tie processen, distributie van energie en milieu relevante technologieën. In overeenstemming met het interdisciplinaire karakter van het programma, is een combinatie van energie / milieu-engineering en business administration aangeboden elk semester.

De Afgestudeerden bereiken van de nodige kennis en vaardigheden om de onderlinge relaties tussen de technische en busi-ness administratie gebieden en werken herzien op een baan georiënteerde en interdisciplinaire basis. Zij zullen worden gekwalificeerd voor de professionele loopbaan in het gebied van ontwikkeling, productie, service, onderhoud en verkoop van producten en oplossingen en zo goed als aan het milieu relevante oplossingen voor milieu-instanties als milieubescherming agenten te bieden. Gradu-ates zal ook beschikken over de competenties en vaardigheden die nodig zijn in het project management tot het nemen van verantwoordelijkheden als lagere-level executives in kleine en middelgrote bedrijven.

Doel van het programma is niet alleen om de afgestudeerden met een basis beroepskwalificatie te bieden, maar ook om hen in staat stellen voor verdere graduate studies (dwz meester studies).

PROGRAMMA DETAILS

Deelnemers moeten natuurlijk elementen (modules) met een totale werklast van 210 studiepunten (CP), met inbegrip van de bachelorthesis (12 CP) te voltooien. Elke module wordt afgesloten met een examen, hetzij als schriftelijk examen (kennis verificatie), orale examina-tie, projectmatig werken (werken in teamverband, project management en documentatie) of scriptie (kennistoepassing, scien-schappelijk werk). Tot slot, studenten hun studies met een praktische en op onderzoek gerichte bachelor thesis (wetenschappelijk werk) en een proefschrift verdediging (wetenschappelijk dispuut van de bachelorscriptie).

  • Energie Engineering and Management: Communicatie, Law and Economics, Basics in de Wiskunde en Programma-ming, Scheikunde en Natuurkunde, Elektrotechniek, Systemen voor Measurement and Control, FluidDraw en Thermodynam-ics, Plant onderdelen, sanitair, verwarming en het ontwerp van de verwarming, airconditioning, Build-ing Automation, Engineering Design van gas en water installatie, energie en Systems Engineering / Overzicht van Stor-leeftijd en Collector Technologie, Ontwikkeling van (duurzame) energie Concepten voor verwarming en koeling, fundamentele kennis van verschillende methoden van Renewable Energy Productions, Marketing, Business Administration, Macroeconom-ics, Project Management, Logistiek, Investment, Financiering, Controlling, Human Resources Management.
  • Environmental Engineering and Management: Communicatie, Law and Economics, Basics in de Wiskunde en Pro-programmering, Basics in Chemistry and Physics, FluidDraw en thermodynamica, Basics in Bio- en milieu -technieken-gy, Analytical Chemistry, Systemen voor Measurement and Control, Systems Engineering and Simulation Technology, Unit Operation, waterzuiveringsprocessen, Air Pollution Control, Marketing, Business Administration, Macroeconom-ics, Project Management, Logistiek, Investment, Financiering, Controlling, Human Resources Management.

Niveau

Undergraduate (B.Eng.)

Lengte van Programma

Vier jaar (210 ECTS)

Wijze van Studie

Full-time

Talen

Duits

Deze school biedt programma's in:
  • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Duitsland - Wolfenbüttel, Nedersaksen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Wolfsburg, Nedersaksen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan