Bachelor in entertainment ontwerp

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bachelor in Amusement Design

Entertainment Design is in het hart van de visuele ervaring van tv-shows, films, commercials, video games, animatie projecten en themaparken.

Graad: Bachelor of Science

Het ontwerpen van nieuwe werelden, personages en objecten die nooit eerder hebben gezien vereist grote verbeelding, maar ook een goed begrip van hoe de dingen zijn ingebouwd en hoe om te communiceren met de mensen die deze nieuwe werelden zal bouwen.

Art Center's Amusement Design curriculum helpt studenten ontwikkelen de vaardigheden en creatieve aandacht vereist of concept ontwerpers in de entertainment industrie.

Onze afdeling is relatief nieuw, maar Art Center alumni zijn leiders op het gebied van animatie, video games, film en televisie. Veel werk in de nabije hubs van deze industrieën, brengen hun expertise in de klas als docenten en gastdocenten. Tijdens de eerste vier termen, ontvangen de studenten een grondige opleiding in tekenen, rendering, modelbouw en beeldhouwen, evenals een inleiding tot 3D digitale hulpmiddelen. Het programma wordt afgesloten met een senior project richtte zich op een gebied van bijzondere artistieke en professionele interesse.

In de afgelopen jaren, studenten op zoek naar een carrière in de entertainment ontwerp nam een ​​combinatie van illustratie en industrieel ontwerp klassen om hun vaardigheden en portfolio te ontwikkelen. Vandaag, Art Center's Entertainment Design programma bevat en breidt uit op de sterke punten van beide disciplines.

Onze studenten hebben de mogelijkheid om samen te werken met collega's van andere afdelingen College door middel Transdisciplinair Studios en Designmatters projecten, waar ze vaardigheden kunnen gelden voor commerciële en non-profit oorzaken.

Laatst bijgewerkt op jan 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Art Center community—students, faculty, staff, trustees and alumni—came together throughout 2010 to envision the future of our institution.

The Art Center community—students, faculty, staff, trustees and alumni—came together throughout 2010 to envision the future of our institution. Lees Minder
Pasadena , Santa Barbara + 1 Meer Minder