Bachelor In Environmental Science

Colby-Sawyer College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Environmental Science

Colby-Sawyer College

Bachelor in de milieucunde

Het is in de natuur van dingen

Combineer uw passie voor de natuurlijke wereld met biogeochemie, biologie, chemie en ecologie om problemen tussen mensen en het milieu aan te pakken en op te lossen.

Het milieu - tot een wetenschap

Krijg gevorderd wetenschappelijk en kwantitatief begrip van hedendaagse milieuproblemen met een bachelor of science degree in de milieucunde. Koppel je brede wetenschappelijke kennis met een specialisatie in een van de zes concentraties in aquatische wetenschappen, conserveringsbiologie, voedsel en landbouw, duurzame systemen, buitenonderwijs of het schrijven voor het milieu.

Profiteer van onderzoeksmogelijkheden in de vele meren en rivieren, bossen en bergketens van de regio, of loop buiten uw woonzaal naar de campusvijver, velden, esdoorn suikerhuis, permacultuurtuin en boomkwekerij of een erkende boomboerderij van 86 hectare. Combineer je klaslokaal en laboratorium leren met veldstudie cursussen in de rivier de Colorado River, de woestijn Southwest, de eilandgemeenschap van Martha's Vineyard of de Witte Bergen van New Hampshire.

Koppel je wetenschappelijk inzicht in het milieu met de kennis en vaardigheden die de werkgevers zoeken door samen te werken met collega's, faculteit- en milieudeskundigen over duurzaamheidsinitiatieven en onderzoeksprojecten. Partner met klasgenoten om diepgaand veldwerk te verrichten en uitgebreide bezoeken aan te bieden tijdens een teamgedreven, uitgebreid community-based onderzoeksproject. Verbeter uw individuele onderzoeksvaardigheden met een zelfstandig onderzoeksproject dat u vertrouwd maakt met kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethoden en de diepte en de rijkdom van uw kennis aantonen met een senior Capstone-project.

Essentiële vaardigheden die op campus worden ontwikkeld in de waterkwaliteit- en ecologielaboratoria, met geografische informatiesystemen (GIS) en wereldwijde positioneringssystemen (GPS), zullen u helpen om van een universiteit te verhuizen naar diverse baanmogelijkheden, waaronder natuurbioloog, ecoloog, geoloog, instandhouding Ambtenaar, GIS / GPS specialist, natuurlijke resource manager, onderzoeker en waterkwaliteits beoordelaar. Of volg een afstudeerstudie in een aantal milieuvriendelijke domeinen.

Wandelen in ons gesprek

Milieubeheersing wordt elke dag op de Colby-Sawyer campus beoefend. U kunt het zien in de draaiende bladen van de windturbine, aangezien de zonnestralen de zon opdoen, op het lokaal geproduceerde eethoek, en via onze affiliaties met organisaties die zich inzetten voor milieubescherming. Lees meer over de studentontwikkelde klimaatverplichting die de campus voor 2050 aan koolstofneutraliteit loopt.

Waar in de wereld zal je een verschil maken?

Je geeft om de natuurlijke wereld en je bent gepassioneerd om het te beschermen. U bent een voorstander van de Aarde en zijn hulpbronnen. Met een bachelor of science degree in duurzaamheid, milieu wetenschappen of milieustudies heb je de kennis en vaardigheden die het nodig heeft om een ​​verschil te maken in jouw kleine hoek van de wereld en daarbuiten.

Stageplaatsen helpen u een goede pasvorm te vinden

Met de ondersteuning van een faculteitsadviseur betekent uw zelfstandige stage dat u kan leren van ervaren milieudeskundigen zoals analisten, accountants, bewakers, educators, naturalisten, advocaten, project- en programmamanagers, wetenschappers en stewards. Het is jouw kans om de carrière te vinden die je als een goede pasvorm voelt.

In de werkplek en de wereld

Je hebt alle punten verbonden. Je begrijpt hoe het milieu en duurzaamheid ecologie, bedrijfsvoering, ethiek, psychologie en sociologie beïnvloeden. Je weet hoe je effectief op een team kunt werken. U kunt informatie op een effectieve en verantwoordelijke manier evalueren en communiceren, terwijl u verschillende perspectieven voor complexe onderwerpen overweegt. Het is tijd om uw vaardigheden, kennis en passie in de wereld te nemen om uw merk te maken.

Kamer om te groeien

Affiliatieovereenkomsten betekenen dat u mogelijkheden heeft om uw opleiding na afstuderen verder te zetten. U kunt rechtstreeks in een duurzaamheidsgerichte afgestudeerde opleiding op het Green Mountain College verhuizen of andere collega-sawyer-afstudeerprogramma's met Plymouth State University, Springfield College, University of New Haven en Wheelock College verkennen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 13, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New London, New Hampshire
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates