Bachelor in Environmental Science

Muskingum University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Environmental Science

Muskingum University

De missie van de Environmental Science programma op Muskingum University is om studenten aan een verzorgende en tot nadenken stemmende academische en onderzoekservaring die een levenslange en oprechte interesse in de relatie tussen de mens en de natuurlijke omgeving van de aarde zal stimuleren bloot.

Student Opportunities

Stages

Recente stageplaatsen voor Environmental Science studenten zijn onder andere:

NSF gesponsorde Onderzoek voor gegradueerden (REG) Programma's - Muskingum studenten hebben deelgenomen aan een verscheidenheid van REG-programma's op verschillende universiteiten studeren milieuvraagstukken. Voorbeelden hiervan zijn een student die bij Furman University bestudeerd als onderdeel van hun Basin Research-programma en een andere die deelnamen aan de Universiteit van Delaware bewaking REG-programma watermonsters in de Chesapeake Bay gebied.

Yellowstone National Park - Zomer stages en seizoensgebonden parkwachters, met gevarieerde taken die kunnen bestaan ​​uit gidsen, afvalinzameling, brandweer, trail onderhoud en veiligheid opleiding en handhaving.

Cuyahoga Valley National Park Association - Veld instructeurs leiden eenheden voor 4-groep 8 leerlingen integreren mondiale vorming, multi-culturele studies, milieuvraagstukken en de kunsten.

Ohio Division of Wildlife - De mogelijkheden zijn beschikbaar in zowel het gebied van vis en wildbeheer.

Columbus Zoo - Mogelijkheden om te participeren in de verzorging van dieren en educatieve programma's.

Colgate-Palmolive biedt een Corporate Technology zomerprogramma voor college junioren en senioren te leren binnen een zakelijke omgeving. Deelnemers zijn verantwoordelijk voor een onderzoeksproject onder de begeleiding en ondersteuning van een mentor.

Kenny B. Polen ('12) zal deelnemen aan een stage bij het ministerie van minerale hulpbronnen in Cambridge, Ohio, te beginnen in september.

onderzoek

Onderzoeksmogelijkheden zijn beschikbaar via de afdelingen die deel uitmaken van de interdisciplinaire milieu belangrijke wetenschap. Biologie, chemie en geologie professoren aan Muskingum voeren veldwerk in The Wilds doorheen het academiejaar en vooral in de zomer. Onderzoek student tijdens de zomer wordt vaak ondersteund door het College van de Zomer van Muskie Fellows Program. Enkele voorbeelden van onderzoeksactiviteiten zijn:

Dr. Danny Ingold (Biologie) werkt met studenten studeren weidevogels in The Wilds. Zijn huidige zomer onderzoek student studeert nestplaats trouw onder de grond broedende vogels in The Wilds.

Dr. Lois Zook-Gerdau (Chemie) en Dr. Toyin Osunsanya (Biologie) hebben gewerkt aan een gezamenlijk project om de relatie tussen de chemische samenstelling van de bodem en de resulterende bacteriële populatie van teruggewonnen-strook ontgonnen land van The Wilds bepalen.

Dr. Lois Zook-Gerdau (Chemie) bestudeert polymeer-katalysator composietmaterialen gebruikt in de elektro-oxidatie van vervuilende stoffen in afvalwaterzuiveringsprocessen. Tijdens de zomer van 2005, is ze ook bezig met een huidige student deelnemen aan het Muskie Fellows programma in samenwerking met de Muskingum Bodem en Water Conservation District naar water en bodem monsters analyseren van de Salt Creek Watershed.

Dr Stephen Van Horn (Geologie) werkt samen met een andere student in de Muskie Fellows programma, het bestuderen van de verdeling van Ostracoda (een bijna microscopisch kleine schaaldieren) in The Wilds. Dr Van Horn en zijn onderzoek studenten hebben ook een enquête van grote ion concentraties in oppervlaktewater over een sequentieel

Na het afstuderen

Carrière Mogelijkheden voor Environmental Science Majors

Loopbaantrajecten voor Environmental Science majors zijn zeer gevarieerd. Mogelijkheden omvatten, maar zijn niet beperkt tot het werken als een milieu-adviseur, presterende overheid dienst agentschappen zoals de Environmental Protection Agency en de US Forest Service, werken voor een non-profit organisatie, zoals het Wereld Natuur Fonds of The Nature Conservancy, het uitvoeren van laboratorium analyse van milieuverontreinigende stoffen, en milieu-educatie.

Als alternatief kan de student ervoor gekozen om hun opleiding voort te zetten en verdien geavanceerde graden door het bijwonen van graduate of professionele school in een aantal meer gespecialiseerde programma's, waaronder die in het milieurecht, techniek, wetenschappelijk onderzoek, en economie.

Graduate Schools

  • Miami University
  • Ohio University
  • De Ohio State University
  • Purdue University
  • Universiteit van New Hampshire

Mission Statement

De missie van de Environmental Science Program aan Muskingum University is om studenten aan een verzorgende en tot nadenken stemmende academische en onderzoekservaring die een levenslange en oprechte interesse in de relatie tussen de mens en de natuurlijke omgeving van de aarde zal stimuleren bloot. Daarbij zullen de studenten worden uitgerust met de vaardigheden en kennis die hen in staat stellen om carrière en leidinggevende posities te zoeken in een array van milieugerelateerde arena's, variërend van economie tot de politiek om het leven en natuurwetenschappen.

Relatie tussen de Environmental Science Program en Muskingum University's Missions

De verzorgende en tot nadenken stemmende academische en onderzoekservaring in de kern van de Environmental Science Program uitgelijnd met de missie van de universiteit om de kwaliteit academische programma's in de vrije kunsten en wetenschappen bieden. De focus op de relatie tussen de mens en de natuurlijke omgeving van de aarde helpt ontwikkelen - intellectueel en sociaal - geheel personen door het bevorderen van kritisch denken, positieve actie, en ethische gevoeligheid. De opgedane kennis door middel van dit programma dat de studenten in staat stelt om carrière en leidinggevende posities te zoeken in een array van milieugerelateerde arena's, variërend van economie tot de politiek aan de biowetenschappen en natuurkunde leidt tot beroepsgerichte productief, persoonlijk bevredigend, en maatschappelijk verantwoord leven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New Concord, Ohio
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - New Concord, Ohio
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan