Bachelor in Environmental Sciences

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Environmental Science belangrijke bereidt studenten om te analyseren, te begrijpen en oplossen van milieuproblemen.

Het programma van de studie in de Environmental Science major is interdisciplinair, met nadruk op een geïntegreerde aanpak van kennis op het gebied. Omdat de studie van milieuproblemen een goed begrip van wetenschappelijke principes vereist, wordt de Environmental Science grote gegrond in de natuurwetenschappen en wiskunde. Het curriculum omvat een sociaal-wetenschappelijk component, zodat studenten een goed begrip van milieu-economische en beleidskwesties te krijgen. Veld ervaringen, stages en practica worden benadrukt.

Deze belangrijke helpt om de volgende vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen:

 • formuleren en interpreteren van modellen die milieu-processen te beschrijven
 • faciliteit met het laboratorium en in het veld instrumentatie, software voor statistische analyse en modellering, taxonomische sleutels en andere praktische vaardigheden
 • ontwerpen en implementeren onderzoek strategieën en procedures voor het verzamelen, organiseren, evalueren, en gegevens die milieu-systemen karakteriseren interpreteren
 • karakteriseren en menselijke invloeden op het milieu te analyseren
 • ontwerp en evalueren van strategieën, technologieën en methoden voor de sanering van aangetaste omgevingen
 • ontwerpen en strategieën voor het duurzaam beheer van het milieu te evalueren
 • toegang tot en beheren van gegevens middelen van toepassing zijn op het milieu van processen en het beheer

Deze belangrijke is bedoeld voor studenten die serieus geïnteresseerd in de zorg voor het milieu en studies. Studenten die van plan zijn dit belangrijke streven moeten wetenschap en wiskunde te benadrukken in hun werk natuurlijk. Cursussen in de biologie, scheikunde, aardwetenschappen, natuurkunde en wiskunde bieden de benodigde achtergrond.

Hoewel veel universiteiten zijn nog maar net begonnen aan de noodzaak te erkennen voor milieu-wetenschappelijke programma's, UW-Green Bay heeft bijna 40 jaar van het onderwijs en onderzoek ervaring in het veld. Haar programma was een van de eerste in de natie. De interdisciplinaire aandacht geeft studenten de mogelijkheid om een ​​divers onderwijs. Zij ontvangen hands-on en praktische leerervaringen in zowel het laboratorium en in het veld. Een aanzienlijk aantal afgestudeerden van deze grote winst entry-level posities in de wetenschap op milieugebied. Ongeveer een derde van deze posities zijn in de publieke sector, en tweederde zijn in de particuliere sector in de industrie, het bedrijfsleven en engineering consultancy firma. Talrijke afgestudeerden hebben met succes afgerond masters en doctoraten.

Faculteit leden zijn actief aanpakken van milieuproblemen en hun oplossingen op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Deze activiteit houdt hen op de hoogte van actuele trends en thema's in het veld. Ze bieden mogelijkheden voor studenten om betrokken te raken bij hun onderzoeksprojecten, waar studenten waardevolle kennis en ervaring kunnen krijgen geworden. Faculteit leden zijn zeer betrokken bij het onderwijs van de studenten, zowel binnen als buiten het klaslokaal.

Environmental Science studenten hebben toegang tot moderne computer faciliteiten die voortdurend worden bijgewerkt. Computing software middelen benadrukken van geografische informatiesystemen (GIS) en wiskundige modellering en statistische analyse-instrumenten zijn ook beschikbaar. In aanvulling op de computer laboratoria algemene toegang, kunnen de studenten ook gebruik maken van een wetenschappelijk gewijd computer laboratorium.

Studenten die willen hands-on veld ervaringen op te doen hebben toegang tot de Cofrin Centrum voor Biodiversiteit, die de 290-acre Cofrin Memorial Arboretum op de campus, een aantal natuurgebieden in de regio, de University Herbarium, en de Richter Museum of Natural History omvat. De laatste twee faciliteiten hebben onlangs verhuisd naar nieuwe en uitgebreide ruimte. Een verscheidenheid van apparatuur is beschikbaar voor het milieu metingen en monitoring.

Laboratorium instrumentatie verbetert student mogelijkheden om chemische analyses die van belang zijn in het toezicht op het milieu zijn uit te voeren. Dergelijke instrumentatie omvat massaspectrometers, infrarood en zichtbaar-ultraviolet spectrofotometer, nucleaire magnetische resonantie spectrometers, gas-liquid gaschromatografen en high-performance liquid gaschromatografen. In aanvulling op de mogelijkheden om de lucht en oppervlaktewater kwaliteit te bewaken, de studenten hebben ook de mogelijkheid om het grondwater te controleren; drie putten zijn geboord op de campus speciaal voor dat doel.

Als bedrijven erkennen hun verantwoordelijkheid om te helpen creëren en onderhouden van een duurzaam milieu, vaak het bereiken van de efficiëntie van het proces, creëren ze posities omgaan met het beheer van afvalstoffen, vermindering van de verontreiniging, en andere ecologische verantwoordelijkheden. Veel UW-Green Bay Environmental Science afgestudeerden werk vinden in deze sectoren of ga op geavanceerde studie milieukunde of andere wetenschappelijke disciplines.

De volgende lijst geeft een aantal carrières die door Environmental Science afgestudeerden hebben nagestreefd: agrarische wetenschapper, botanicus, ecoloog, boswachter, oceanograaf, landbouw technicus, techniek technicus, boswachter, lucht- en waterkwaliteit manager milieu analist, park ranger, analist luchtvervuiling, milieuadviseur, natuur- en milieueducatie, geoloog, project manager, milieu-ingenieur, geofysicus, bioloog, gevaarlijke manager afval, hydroloog, milieu-advocaat, chemische technicus, bodembescherming technicus, chemicus, management consultant, leraar, meteoroloog, stedelijke en regionale planning, civiel ingenieur, milieu-planner, microbioloog / afvalwater exploitant, natuurlijke hulpbronnen specialist, wildlife manager, natuurbeschermer, zoöloog.

Leerresultaten

 • Begrijp de natuurlijke omgeving en de relatie met menselijke activiteiten.
 • Karakteriseren en menselijke invloeden op het milieu te analyseren.
 • Integreer feiten, concepten en methoden uit verschillende disciplines en gelden voor milieuproblemen.
 • Verwerven van praktische vaardigheden voor wetenschappelijk probleem op te lossen, met inbegrip van vertrouwdheid met het laboratorium en in het veld instrumentatie, computer applicaties, statistische en modelleringstechnieken.
 • Begrijpen en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek strategieën, met inbegrip van inzameling, beheer, evaluatie en interpretatie van milieugegevens.
 • Ontwerp en evaluatie van strategieën, technologieën en methoden voor het duurzaam beheer van de milieu-systemen en voor de sanering of herstel van aangetaste omgevingen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Wisconsin-Green Bay takes a big-picture approach to education, accounting for your unique way of learning, your passion, and your perspective. Become enriched through impressive int ... Lees meer

The University of Wisconsin-Green Bay takes a big-picture approach to education, accounting for your unique way of learning, your passion, and your perspective. Become enriched through impressive internship opportunities; get a job that pays in multiple ways as a student employee on campus; have fun with like-minded people by joining one of our 100+ clubs and organizations; make the most of your college years living on campus; become a leader through student government; better your world with community service; and see more of it via our many opportunities to study and travel around the globe. Lees Minder