Bachelor in Europese culturen

University of Wroclaw

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Europese culturen

University of Wroclaw

De undergraduate programma is gericht op het uitrusten van studenten met zowel theoretische kennis over het verleden en de oorsprong van de Europese culturen en conceptuele instrumenten om culturele fenomenen van hedendaagse samenlevingen te analyseren.

Flexibel georganiseerd reeks cursussen (slechts weinigen zijn verplicht, de meeste van hen keuzevak door studenten) kunnen in synthetische beeld van de culturele diversiteit van het continent te presenteren. Studenten zullen leren gevolgen veroorzaakt door culturele fenomenen voor het verleden en hedendaagse sociale leven in Europa. Gevolgen, die waren en zijn zichtbaar in verschillende sfeer van het leven: te beginnen met het dagelijks leven, door middel van de economie, de psychologische achtergrond van de sociale bewegingen, tot de politieke en administratieve systemen. Lezingen richten op universele wetten en uitingen van culturele leven van menselijke samenlevingen, maar met een duidelijke nadruk op specifieke onderdelen van het Europese verleden en heden situatie.

Studenten worden uitgenodigd om een ​​gezamenlijke reis te maken door middel van het Europese culturele erfgoed te leren hoe te analyseren en te begrijpen, niet alleen de betekenis van objecten beeldende kunst ', maar vooral sociale fenomenen op basis van culturele betrekkingen. Daarom is de voorgestelde curriculum van de studie is gericht op de analyse van communicatiesystemen, mechanismen voor de overdracht waarden ', betekenis van symbolische structuren gebruikt in zowel het dagelijks leven en de politiek, culturele en politieke geschiedenis gezien als een impuls voor verandering in het sociale leven, etc. Deelname aan het programma moeten de leerlingen de kennis van de Europese cultuur en beschaving te versterken in de context van het sociale leven en sociale behoeften.

Onze studenten krijgen een unieke kans om de interdisciplinaire cursus bij te wonen, bestond uit lezingen en seminars van archeologie, culturele studies, kunstgeschiedenis, geschiedenis van Polen en Europa, de sociale psychologie, culturele en klassieke pedagogie en anderen. Na het voltooien van studies studenten in staat zijn om verschillende culturele codes van de communicatie te vertalen, het organiseren van samenwerking tussen de leden van de samenleving van verschillende Europese culturen en begrip van culturele differentiatie in het sociale leven als de enige manier om de vreedzame ontwikkeling te bevorderen in hedendaagse wereld.

Een afgestudeerde zal een geschikte kandidaat om breed scala van werkplekken veeleisende bemiddeling tussen mensen en organisaties van verschillende culturele hoofdsteden zijn: in Human Resources en Public Relations afdelingen van multinationals en het openbaar bestuur, in culturele instellingen en in het toerisme, last but not least, in de journalistiek.

De Europese cultuur programma is bedoeld voor zowel de Europese burgers en studenten uit andere delen van de wereld. Het curriculum van het programma is ontworpen om de mogelijkheid voor alle geïnteresseerde in het culturele leven van het continent om bewust deel te nemen aan de Europese sociale en culturele leven te openen. Wat betekent dat de kandidaten niet wordt verwacht dat zij gedetailleerde kennis van een wetenschappelijk karakter te bezitten, maar open minded en nieuwsgierig genoeg om samen te werken aan culturele en sociale wereld te begrijpen om hen heen te zijn. Alle cursussen worden gegeven in het Engels. De regels over de betaling van het collegegeld worden gereguleerd door de relevante regels van de Universiteit van Wroclaw.

verplichte vakken

 • Antropologie van Postsocialism in Centraal / Oost-Europa
 • Kunst, Onderwijs en European Society
 • Midden- en Oost-Europa onder Sovjet-overheersing (1939-1989)
 • Historicus als een priester of een Craftsman? Geschiedenis in Europa door de eeuwen heen

Keuzevakken

 • Antropologie van Gender and Sexuality
 • Centraal-Europa in het tijdperk van Transition: de geschiedenis van Polen 1772-1918
 • Bedrijfscultuur en Organisatieverandering
 • Betwiste Past: Geschiedenis van Polen 1918-1945
 • Europese Diaspora (s) van de 18e tot 21e eeuw
 • Europese tradities en hedendaagse muziek Culturen van Azië en Afrika
 • Van guerrillaoorlog te Happenings. De geschiedenis van de democratische oppositie in Polen 1944-1989
 • In de Schaduw van de Holocaust en van het communisme: Joden in de Sovjet-Unie en in de Europese communistische landen na de Tweede Wereldoorlog
 • Polen: het communisme: Polen en joden
 • Private Life in het oude Griekenland en Rome
 • Propaganda van het communistische regime in Polen
 • De Oude Geschiedenis - Fundamentele vragen
 • Het Internationaal Etnische Achtergrond van de American Society
 • The Roots of Theatre
 • The Spring Will Be Ours. Geschiedenis van Polen na de Tweede Wereldoorlog
 • In de richting van een nieuw paradigma voor Politieke Antropologie (betreffende de Europese materiaal)
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,500 EUR
1500 EUR - EU (per jaar); 3000 EUR - International (per jaar)
Locations
Polen - Wrocław, Neder-Silezië
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Polen - Wrocław, Neder-Silezië
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan