Bachelor in Europese studies

University of Southern Denmark

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Europese studies

University of Southern Denmark

Bachelor in Europese Studies Europa wordt geconfronteerd met een snelle ontwikkeling van deze dagen. In de afgelopen twintig jaar is de kaart van Europa veranderd. De belangrijkste divisie gevormd door de Koude Oorlog is verdwenen. Hoewel nieuwe conflicten zijn ontstaan ​​en de vorming van nieuwe natiestaten heeft nieuwe grenzen getrokken, wordt vandaag de dag in Europa gekenmerkt door een uitgebreide samenwerking over de grenzen heen. Het vindt plaats op vele niveaus, van nationaal tot regionaal en lokaal, met inbegrip van grensoverschrijdende regionale samenwerking.

Inclusief de regio's van Europa - Met de nieuwe opleiding in Europese Studies, dat zich richt op de regionale ontwikkeling, zal je de mogelijkheid van het analyseren en begrijpen van de ontwikkelingen in Europa hebben. Bijgevolg zal je kwalificaties om deel te nemen in het proces van het vormen van Europa in de toekomst door middel van werk in de ontwikkeling van projecten van particuliere ondernemingen, overheidsinstellingen, non-gouvernementele organisaties en de Europese instellingen. Campus Sønderborg wordt geschikt geplaatst in een historisch betwiste grensgebied om studenten te voorzien van een authentieke Europese regionale perspectief op ontwikkeling, alsmede een internationale sfeer.

onderwijs


De Bachelor of Science in de Europese Studies programma bestaat uit 6 semesters - met app. 15 lessen per week. Als student heb je de persoon die is belast met het verwerven van vaardigheden en kennis. Het onderwijs wordt aangeboden, maar het bijwonen van lezingen is niet de primaire activiteit voor een student ingeschreven aan de universiteit. Vaardigheden en kennis zijn niet alleen ontwikkeld in verband met het onderwijs, maar in een meer belangrijke manier door middel van studies, veldwerk / onderzoek, de voorbereiding van de opdrachten, en vooral door de interactie met medestudenten.

Lesgeven is lezingen, klasse instructies en individuele begeleiding.

Project van de bachelor


Een bacheloropleiding wordt afgesloten met het project een bachelor's tijdens de zesde termijn. Dit biedt u de mogelijkheid om - meestal in samenwerking met een bedrijf of een organisatie - de kennis die je hebt opgedaan in praktijk te brengen. Het project maakt het dus mogelijk om je te specialiseren in een van de onderwerpen of een van de gebieden die u vooral geïnteresseerd in zijn geworden tijdens je studie.

Toelatingseisen


Hieronder kunt u lezen over de vereisten voor het invoeren van Europese Studies.

European Studies (toelating netnummer 19225) vereist de Upper Secondary School Leaving Certificate of het equivalent buitenlandse examen.

Verder moet u de volgende toelatingseisen voldoen:

  • Wiskunde - Deense B-niveau
  • Geschiedenis, Ideas, Modern History of Social Studies - Deense B-niveau
  • Engels - Deens B-niveau (Engels taal eis)

De toelatingseisen kan niet worden afgeweken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
- Gratis voor EU / EER-studenten. Prijs voor niet-EU / EER-studenten, per jaar: EUR 6500
Locations
Denemarken - Odense
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Denemarken - Odense
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan