Bachelor in events

Grupo Tiradentes

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in events

Grupo Tiradentes

In deze cursus leert u elk type evenement te organiseren, zowel in de private of publieke sfeer, met inbegrip van leren hoe je je eigen evenementen bedrijf te creëren en kan werken voor jezelf.

De gebeurtenissen segment is gegroeid in de afgelopen jaren en zal altijd uit te komen in de voorkant, die voor te bereiden op hun best te bieden.

  • 02 jaar duurden
  • Nacht en dag

ARBEIDSMARKT

De gebeurtenissen industrie is gestaag elk jaar gegroeid. Hierdoor is het vergroten van de behoefte aan goed voorbereid professionals met goede training om rekening te houden die groei. De professional is ingehuurd door het produceren van agentschappen evenementen, promotionele marketing en communicatie aan het werk in de organisatie en coördinatie van congressen, beurzen en tentoonstellingen. De beste kansen zijn natuurlijk, in Rio de Janeiro en São Paulo, de industrie en de zakelijke centra.

SALARIS maandgemiddelde RANGE

Aanvankelijk R $ 1.500,00 Volledige R $ 4,000.00

EXPERTISE

Deze professionele plannen, ontwikkelt en organiseert evenementen en culturele projecten of vrije tijd in verband met kunst, wetenschap of sport. Stelt de begroting en maakt contact met potentiële sponsors aan middelen voor de realisatie van de shows. In een bedrijf, zorgt voor de jaarlijkse planning van culturele evenementen. Je kunt werken in hotels, clubs, culturele centra, NGO's, Onderwijs afdelingen en musea. Hij vroeg ook voor evenementenbureaus, promotionele marketing en communicatie om te werken in de organisatie van de technische en wetenschappelijke, business, sport en sociale evenementen. U kunt ook werken in de organisatie van beurzen, tentoonstellingen, diploma-uitreikingen, bruiloften en concerten.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Braziliƫ - Aracaju, Sergipe
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Braziliƫ - Aracaju, Sergipe
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan