Bachelor In Fashion Design

Pearl Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Fashion Design

Pearl Academy

Pearl Academy

Dit 4 jaar UG Pathway bouwt een sterke basis in termen van design gevoel, conceptualisering, onafhankelijk onderzoek, creatieve toepassing en individuele artistieke expressie.

Fashion Design loopt het gamma van avondkleding tot sportkleding, dameskleding aan herenkleding en kinderen dragen om te breien slijtage. Studenten worden gevraagd om hun gebied van belang te kiezen en aan te scherpen hun creatieve ideeën. Ze maken kennis met verschillende historische mode en kunst bewegingen en geleerd hoe deze van invloed zijn hedendaagse mode. Dit is de reden waarom modehuizen, merkkleding, luxe merken, kleding retail merken en ready-to-wear mode-industrie te zoeken onze studenten.

  • Duur: 4 jaar
  • In aanmerking te komen: 10 + 2, of gelijkwaardig, in elke discipline, met een minimum van 50% merken
  • Certificering: Apparel Made-ups & woninginrichting Sector Skill Raad (AMHFSSC)
  • TU-accreditatie

Cursusoverzicht

Het creëren van de mode niet alleen leiden tot een levendige fantasie en instinct voor creativiteit. Het gaat ook om een ​​groot aantal beslissingen en talloze technieken, gericht op een centrale gedachte. Pearl Academy's Fashion Design cursus met een 4 jaar UG Pathway bouwt een sterke basis in termen van design gevoel, conceptualisering, onafhankelijk onderzoek, creatieve toepassing en individuele artistieke expressie.

Fashion Design loopt het gamma van avondkleding tot sportkleding, womenswear te herenkleding en kinderkleding voor breigoed. Studenten worden gevraagd om hun gebied van belang te kiezen en aan te scherpen hun creatieve ideeën. Studenten maken ook kennis met diverse historische mode en kunststromingen als voorbeelden en hoe deze van invloed zijn hedendaagse mode. Dit is de reden waarom modehuizen, merkkleding, luxe merken, kleding retail merken en ready-to-wear mode-industrie te zoeken onze studenten.

Het zwaartepunt van de cursus is om een ​​afgestudeerde leerweg bieden door middel van verschillende niveaus van het onderwerp competenties en gedifferentieerde gebieden in de diepte te leren op het gebied van kleding mode en design. Zij stelt de persoonlijke creativiteit van de studenten te voeden, en innovaties in design denken te ontwikkelen als een autonome leerling, denker en beoefenaar te stimuleren. Het zal ook motiveren de studenten om intellectuele en kritisch denken in hun werk door middel van grondig onderzoek onderzoek, evaluatie en applicatie te ontwikkelen.

Aan het begin van de cursus, het belangrijkste doel is om remming te breken en aan te moedigen afleren van set manieren, beleven en sensibiliseren van de zintuigen voor het ontwerp leren. De studenten worden aangemoedigd om te leren en de gevoeligheid te ontwikkelen tot het nemen van de uitdagingen om hun persoonlijke ontwerpfilosofie aan te tonen. Ze krijgen de blootstelling aan verschillende gebieden van het ontwerp en zal het leren vormentaal die belangrijk leren voor hun core discipline gebieden zal worden. De studenten zullen in staat zijn om leermogelijkheden dat studenten om alle facetten van de mode-industrie en mode value chain en de blootstelling Craft en leren die kan worden geïntegreerd met de reguliere ontwerpen bloot te verkennen.

Op intermediair niveau, zal de cursus in diepgaande kennis en specialisatie voor Fashion manipulatie en daarmee verband houdende technische vaardigheden om het ontwerp en de procesontwikkeling van gevarieerde kleding categorieën die worden vergemakkelijkt door Industry stages, blootstelling via de industrie projecten en continue interactie met deskundigen uit het bedrijfsleven en in staat op te bouwen professionals in de klas-room omgeving en professionele context. Op geavanceerde niveau van de studie, zal het industrie relevant, samenwerking en / of onafhankelijke werken kansen, via onafhankelijke individuele projecten en modulaire workshops om het bewustzijn en professionele ontwikkeling als een kritische reflective practitioner van de bredere aspecten van de creatieve mode-industrie uit te vergroten ontwerp, de productie en de levensvatbaarheid markt in het kader van de sociaal-politieke en culturele omgeving.

Ten slotte zal deze cursus zijn instrumenteel in het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden, capaciteiten en het vertrouwen om voorbereid te zijn voor de werkgelegenheid, ondernemende en professionele mogelijkheden of voor toegang tot postdoctorale studies en verder onderzoek.

Jobmogelijkheden

  • Ontwerper / assistent ontwerper
  • Patroon Designer
  • Fashion Illustrator
  • Fashion Consultant
  • mode-ondernemer
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
India - Jaipur, Rajasthan
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
India - New Delhi, Delhi
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
India - Noida, Uttar Pradesh
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
India - Mumbai, Maharashtra
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan