Bachelor in Fashion Design

Fashion Institute of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Fashion Design

Fashion Institute of Technology

Bachelor in Fashion Design

Voor veel mensen over de hele wereld, mode onderwijs betekent maar een ding: FIT. Onze Fashion Design programma-één van de originele graad FIT programma-is het voorbereiden van studenten voor succes op elk niveau, van haute couture tot prêt-à-porter te massamarkt, voor 65 jaar.

Het programma blijft evolueren, samen met mode zelf, maar sommige FIT tradities zijn voor altijd: Ten eerste, onze nauwe banden met de industrie laat ons u te verdiepen in wat er nu gebeurt in deze snel veranderende veld. En ons eigen merk van de mode onderwijs voedt uw creativiteit terwijl het verstrekken van een rigoureuze basis in de praktische en technische vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle carrière, het blootstellen van u om de echte behoeften en praktijken van de modewereld.

U vindt de fundamenten van professionele draperen, patternmaking en naaitechnieken te leren. U zult onder de knie computer-aided design (CAD), en leren hoe je een ontwerp van concept tot afgewerkt kledingstuk. Dit unieke programma helpt u niet alleen een ontwerper met uw eigen creatieve visie, maar een professional bereid om je plaats te nemen in deze uitdagende industrie.

Highlights

  • Gelegen op Seventh Avenue-ook New York bekend als Fashion Avenue-FIT is een deel van de mode-industrie sinds 1944.
  • Faculteit leden zijn doorgewinterde professionals met de huidige ervaring, openslaande deuren naar de industrie.
  • Topontwerpers dienen als 'kritiek', het helpen van leerlingen maken een outfit in een on-campus tentoonstelling (AAS) of de jaarlijkse student modeshow, FIT op de catwalk (BFA) te presenteren. Critici hebben Carolina Herrera, Norma Kamali, Gemma Kahng, Calvin Klein, en Bob Mackie inbegrepen.
  • De CFDA (Raad van Fashion Designers of America), Cotton Incorporated, en Lululemon Athletica zijn onder vele sponsors van student wedstrijden die kans en ervaring te bieden.
  • Een stage bij een toonaangevend modehuis biedt u ervaren en waardevolle verbindingen. Stage plaatsen hebben opgenomen Donna Karan, Ralph Lauren, Calvin Klein en Tommy Hilfiger, onder vele anderen.

In dit programma, zult u:

  • verbinden met de industrie leiders op gastcolleges en branche-evenementen, en het opbouwen van een netwerk van waardevolle contacten.
  • vindt inspiratie in het Museum van FIT, waar u zijn wereldklasse collectie van couture, ontwerper zal bestuderen, en historische kleding close-up.
  • hebben de mogelijkheid om het buitenland te studeren. Programma's omvatten de unieke International Fashion Design graad.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates