Bachelor In Fashion Design

The College of Fashion & Design, Dubai

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Fashion Design

The College of Fashion & Design, Dubai

Mode is een cultureel fenomeen, niet alleen gerelateerd aan kleding, maar ook op de manier waarop mensen eerst met de samenleving communiceren door middel van dressing en andere keuzes die verband houden met de eigen levensstijl. De mode-industrie vertegenwoordigt zijn zakelijke expressie waarbij miljoenen mensen wereldwijd betrokken zijn. Creativiteit is een delicaat veld dat veel verschillende soorten informatie implementeert en vereist een diepe culturele achtergrond; ook vereist het de mogelijkheid om dergelijke cultuur op een persoonlijke en originele manier te gebruiken om innovatie te creëren.

Het programma omvat alle talrijke tools die nodig zijn om studenten voor te bereiden om een ​​compleet assortiment aan gereedschappen te beheren die nodig zijn voor een dergelijke complexe industrie. Het programma geeft studenten een connectie aan alle facetten van de mode-industrie, van productontwerp en ontwikkeling, met als doel marketing en management te concentreren. Bedrijven hebben nu werknemers nodig die een verscheidenheid aan managementvaardigheden bezitten om een ​​bedrijf van start-up te schalen naar een meer ontwikkeld bedrijfsmodel. Studenten krijgen een begrip van textiel, kleding constructie, kwaliteitscriteria en kleding merchandising. Studenten zullen ook assimileren hoe ze begrippen moeten toepassen die nodig zijn voor de besluitvorming die zij in hun toekomstige loopbaan zullen ondervinden.

Vision

De bacheloropleiding in Fashion Design is gericht op het opnemen van een curriculum dat kritisch denken, creativiteit, innovatie en leiderschapsvaardigheden ontwikkelt bij leerlingen om ontwerpdenken toe te passen om complexe problemen op te lossen in de dynamische wereldwijde modeindustrie.

PROGRAMMA MISSIE

De missie van de Fashion Design Bachelor Degree omvat een veelzijdige aanpak om de professionals te vormen die morgen de modeindustrie zullen vormen, zowel in de industrie als in haar diepere culturele kant.

Structuur

Het 126 credit curriculum is ontworpen om studenten te voorzien van een brede blootstelling aan alle aspecten van Fashion Design, terwijl ze zich concentreren op specifieke Concentratiegebieden voor het belonen van carrières in modebedrijven en industrieën. Het uiteenlopende aanbod van cursussen die in het programma worden aangeboden introduceren de studenten in een breed scala aan expertise en kennis in de algemene opleiding, modeontwerp functionele gebieden en modeontwerp keuzevakken. 33 studiepunten in Algemene Opleidingscursussen voor Persoonlijke & Professionele Ontwikkeling, competentie in Fashion Design is behaald door de studie van 54 credit core courses en competenties in een specifiek businessgebied worden behaald door de studie van 21 credit Concentration courses. De 15 credit elective cursussen en 3 studiepunten voor stage zijn ontworpen om de kennis en het perspectief van de studenten van Fashion Design te verbreden boven hun concentratieveld.

Concentraties

  • Concentratie Visuele Communicatie
  • Concentratie Accessoires Design
  • Keuzevakken voor bachelor in modeontwerp

Vereisten

  • Algemene Onderwijs Eisen
  • Kernvereisten voor mode en ontwerp
  • Fashion Business Management
  • Fashion Business Management Keuzevakken
  • Stage

Leer- en onderwijsstrategie

De bacheloropleiding in modeontwerp is gebaseerd op de principes dat de meest effectieve educatieve ervaring gecombineerd onderwijs en persoonlijke ontwikkeling combineert. Cursussen zijn ontworpen om studenten de mogelijkheid te bieden om zowel theoretische als praktische vakken in een onderling verbonden benadering te ontmoeten. Studenten worden blootgesteld aan een breed scala aan informatieve en technische studio's die vaak worden geïntegreerd door onderdelen van cursussen. Het programma is gebaseerd op een reeks onderwijsmethoden die omvatten, lezingen, open discussies, studio, praktijk en presentaties om de verschillende vakken en disciplines te behandelen die volgens hun aard worden behandeld en de vaardigheden die de studenten zullen verwerven. De progressieve verhuizing van zelfgerichte en teambenadering voor Projecten zal plaatsvinden om de leerlingen te helpen zich te ontwikkelen om in een professionele omgeving met anderen te werken en effectieve teamspelers te zijn en tegelijkertijd individuele creativiteit in de definitie van eigen identiteit.

Fashion Design competenties verworven

De professionele figuur van een modeontwerper is voortdurend veranderd; meestal gedomineerd door een wereldwijde markt die ontwerpers nodig heeft om ideeen en producten snel te produceren. Op dit moment is het toenemende aantal collecties dat gedurende een jaar wordt geproduceerd zo groot dat het ontwerpers onder een creatieve druk duidt die vaak niet haalbaar is voor de doeleinden van deze discipline. Nog steeds, binnen deze verandering, is er een ruime ruimte voor innovatie en gediversifieerde benaderingen. Het programma is gericht op het bieden van studenten de technische en creatieve tools om professioneel zo snel mogelijk te kunnen tegenkomen en nieuwe voorstellen te kunnen vormen, niet alleen in termen van ontwerpen maar ook als nieuwe bedrijfsmodellen. Carrières voor ontwerpers omvatten steeds meer kennis van de markt om hen in staat te stellen hun eigen bedrijf te runnen, zowel als consultants en ondernemers. De bijdrage van de industrie aan het programma, zowel in termen van gasten als stage, ondersteunt studenten om dit domein in te voeren met een concreetere aanpak. Studenten krijgen ook een visie op de meest kritische problemen van de disciplines. Dit zal hen in staat stellen de beste praktijken aan te geven om ethische problemen, duurzaamheid en culturele verschillen in een mondialiseerde wereld aan te pakken. Studenten zullen de online aanwezigheid van alle elementen kunnen nakomen en ontwikkelen bij het afronden van het programma.

Assessments

Cursussen worden geëvalueerd op een verscheidenheid aan output, waaronder: mondelinge, schriftelijke, digitale, visuele presentaties en meer diepgaande technische presentaties zoals prototyping ad mock ups. Opdrachten worden ontworpen om studenten te helpen kennis, vaardigheden en vertrouwen te ontwikkelen om hun volle potentieel te bereiken. Er zal een 'feed forward' op de benadering van de assessmenttaken worden aangenomen om studenten te helpen hun huidige prestatieniveau te verbeteren voor toekomstige evaluaties. Elke student krijgt een adviseur toegewezen die de voortgang van de student zal begeleiden en monitoren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 11, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates