Bachelor in finance, accounting en verzekeringen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in Finance, Accounting en Assurantiewezen

Studies over "Finance, Accounting en Assurantiewezen" naar een professioneel profiel van de kwalificaties in finance, accounting en verzekeringen op te voeden. Deze kennis is van algemene aard, stevig geworteld in de hedendaagse theorieën over de werking van de financiële markten, accounting en de internationale normen. Op hetzelfde moment, hebben zij kwalificatie bestaande uit verworven leerresultaten vormen de basis voor niet alleen de activiteit van een test, maar ook de mogelijkheid om actief deel te nemen in de economische praktijk. Zonder inspanningen op het onderwijs op dit gebied is het moeilijk om de rationele gedrag van de economische agenten stel in het tijdperk van globalisering, integratie en automatisering. Deze processen vereisen omdat aan de ene kant inzicht in de financiële stromen en de standaardisering, en andere manieren in te dekken tegen mogelijke economische verstoringen.
Poolse bedrijven met internationale concurrentie worden, moeten managers en medewerkers die in staat zijn om verschillende oplossingen optimaal te combineren op het gebied van kosten van toezicht en risicobeheer. Profiel van het onderwijs, met inbegrip van kwesties van de boekhouding, financiën en verzekeringen, stevig op de basis van kwantitatieve onderwerpen vast, recht en economie maakt interdisciplinaire graduate voorbereiden op professionele activiteiten te ondernemen.
De voorgestelde richting is ook compatibel met de door het ministerie van Onderwijs van Wetenschap en Hoger Onderwijs vastgestelde normen, en hoe de beste scholen in de westerse wereld - zowel Amerikaanse en Europese. Op hetzelfde moment, de geselecteerde directionele effecten zijn in overeenstemming met de eisen van de kandidaten voor auditors en gecertificeerde accountants.


werkgelegenheidskansen

Een afgestudeerde van de Finance, Accounting en Assurantiewezen algemene kennis hebben op het gebied van corporate finance, accounting (met inbegrip van het financiële beheer), en de juridische en economische zaken. Dit is kennis die hem in staat stellen om te werken aan inhoudelijke posities (in de boekhouding, in de secties van financiële, accountantskantoren en belastingadvies, banken).
De afgestudeerde bereid zullen zijn om zelfstandig op te lossen relatief eenvoudige problemen van professionele, maar weet ook de regels van teamwork. Hij kan praktisch gebruiken spreadsheet, houdt de boekhouding en ten volle gebruik maken van de fundamentele gebruikte programma's in het kantoor van het werk. Over voldoende kennis uit te voeren, onder andere, functie onafhankelijk werknemer in de boekhouding. Door hun kennis op het gebied van het recht, het beheer en de financiële administratie te voeren, heeft het de mogelijkheid om zelfstandig zaken te doen. Ken een vreemde taal op het niveau B2 van het Europees Referentiekader voor Talen van de Raad van Europa en is in staat om deze taal te gebruiken in de specialistische terminologie op het gebied van finance, accounting en verzekeringen. Zij is bereid in de tweede graad en een aantal postdoctorale opleidingen te nemen.


De mogelijkheid van permanente educatie

Graduate onderwijs heeft de mogelijkheid om te studeren in de richting van een tweede graad van het management, finance, accounting en verzekeringen, economie en andere aanverwante gebieden die behoren tot het gebied van de sociale wetenschappen en op geselecteerde postdoctorale studies. Zij is bereid om een ​​aanvulling op de zelfkennis door middel van "leren voor het leven", zowel in de vorm van formele en niet-formeel / informeel.

Laatst bijgewerkt op mrt 2017

Over de school

University of WarsawUniversity of Warsaw (UW), founded in 1816, is the best university and a leading research centre in Poland. The high level of scientific research, its connection with the education ... Lees meer

University of WarsawUniversity of Warsaw (UW), founded in 1816, is the best university and a leading research centre in Poland. The high level of scientific research, its connection with the education of students and the diversity and attractiveness of our teaching determines the position of the University in the country and worldwide. Lees Minder

Accreditaties

EFMD Equis Accredited