Bachelor In Finance En Accounting (FTMS)

Nguyen Tat Thanh University, NTT Institute of International Education (NIIE)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Finance En Accounting (FTMS)

Nguyen Tat Thanh University, NTT Institute of International Education (NIIE)

Finance en Accounting (FTMS)

In antwoord op de vraag naar top-notch human resource in accounting en finance in Vietnam, heeft NIIE samen met FTMS (Singapore) en biedt het programma van Financiën en Accounting.
Opgericht in 1986, FTMS Global Academy (FTMS) is een van Singapore's onderwijsinstellingen aanbieden van academische en professionele programma's met een operationeel netwerk in 10 landen in Azië, Europa en Afrika.

Het programma van Financiën en Accounting van FTMS benadrukt praktische kennis en vaardigheden die de studenten zorgen voor een succesvolle carrière in het financiële beheer en de boekhouding na het afstuderen. Het programma wordt ook erkend door de Association of Chartered Certified Accountant UK (ACCA) voor het examen vrijstelling voor CPA.

CURRICULUM


Het programma is gericht op het uitrusten van studenten met een gedegen kennis van finance, accounting en auditing, evenals de normen en methoden van de financiële en boekhoudkundige praktijk vaak gebruikt in het bedrijfsleven. Het creëert ook een goede opstap voor studenten om verder te studeren aan de vorig jaar bachelor diploma of hoger te krijgen, en brengt leerlingen kansen bieden om de professionele boekhouding en audit-certificaat van ACCA te krijgen.

De opleiding duurt 2 jaar. Studenten, afgezien van internationale standaarden voor jaarrekeningen, zal worden uitgerust met het boekhoudsysteem van Vietnam.

Enkele voorbeelden van modules in het curriculum:

 • Intermediate Financial Accounting
 • Financieel Management
 • Financiële Rapportage en Audit
 • Costing
 • beheer
 • Human Resource Management
 • Management accounting
 • Advanced Financial Accounting
 • Auditing Toepassingen
 • Investeringen en Financiële Analyse
 • Vennootschapsrecht


KWALIFICATIE


Na het afstuderen, krijgen studenten een Hoger Diploma in Accounting and Finance door FTMS Global Academy, Singapore, dat is internationaal erkend en hebben dezelfde rechten en privileges als die opgedaan door studenten studeren in Singapore.

TOELATING


Er zijn 4 termen per jaar, inschrijving in oktober, januari, april en juli. Toelating is gebaseerd op de herziening van verzoekers 'high school transcripties en Engels vaardigheidsniveau. Aanvragers (zonder bewijs van het Engels taalvaardigheid) zijn verplicht om te zitten voor Engels instaptoets en neem cursussen Engels op NIIE als hun Engels lager is dan 4,5 IELTS (of gelijkwaardig).

CARRIÈRE


Afgestudeerden kunnen werken als een accountant, een financieel analist, een accountant, een belasting ambtenaar, een credit officer, een bankier, enz. Zal zijn Met de internationale norm kennis in finance en accounting en de hoge vaardigheid in het Engels, zijn afgestudeerden de voorkeur van de werkgevers en kan werkgelegenheid buiten Vietnam zoeken.

Studietraject


Lokale Top-up bachelor van Nguyen Tat Thanh University

 • International Top-up bachelor van partners NIIE bij NIIE (Coventry Univeristy-1 jaar)
 • International Top-up bachelor in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Singapore (1 - 1,5 jaar)
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Sept. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Gloucester, Engeland
Startdatum : Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Vietnam - Ho Chi Minh-stad, Ho Chi Minh City
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan