Bachelor in Finance

Saint Peter’s University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Finance

Saint Peter’s University

Ben je benieuwd naar alles wat er gebeurt om je heen?

Dan is de economie kan uw nieuwsgierigheid te bevredigen.

In economie te studeren je inkomen, vermogen en welzijn. Een economie graad bevat wiskunde en statistiek met verbindingen naar natuurwetenschappen zoals biologie en natuurkunde evenals vele andere disciplines-politiek, recht, geschiedenis en psychologie.

Onze nabijheid van New York City maakt het mogelijk voor u om te bezoeken toonaangevende wereldwijde en nationale financiële instellingen zoals de New York Stock Exchange en de Federal Reserve Bank. In aanvulling op de voorbereiding voor graduate school, een economische opleiding biedt ook een enorme flexibiliteit in de carrières kun je najaagt graduation- alles van een markt, beleid of business analist bij een effectenmakelaar, bank officer of actuaris.

En op een jezuïet universiteit wordt u aangemoedigd om zich te concentreren op de gevolgen van onze economische keuzes te maken op elkaar.

Leren Goals & Missie

De missie van het ministerie van Economie en Financiën is het ontwikkelen, leveren en toezicht houden op uitgebreide undergraduate curricula in economie en financiën die effectief bevorderen van kennis, analytische vaardigheden en creativiteit, dat de studenten om meerdere gezichtspunten en problemen bloot te leggen, en die hen helpen voor te bereiden op graduate studie en een diversiteit aan beroepen en verantwoordelijkheden. Parallel met de missie van Saint Peter's University, de Economics & Finance afdeling is bedoeld om de gehele persoon in voorbereiding te ontwikkelen voor een leven lang leren, leiderschap en dienstbaarheid aan anderen in een diverse en mondiale samenleving. De studie van de economie loopt de missie van de universiteit van het voorbereiden van studenten kennis in economische systemen en maatschappelijke keuzes te zijn als het gaat om de schaarste van economische middelen.

Meer specifiek, de afdeling wil:

  1. Geef de leerlingen de onderliggende fundering voor het bestuderen en toepassen van de theorieën, principes en technieken van de disciplines van economie en financiën op een kritische manier van denken.
  2. Bieden studenten met een appreciatie van gedisciplineerde denken en onderzoek geopend en de mogelijkheid om betrekking hebben en toe te passen op de economische en financiële problemen van vandaag en problemen.
  3. Verbeter de studenten inzicht in de bronnen en het gebruik van data, kwantitatieve analyse, en de wetenschappelijke methode zoals dit geldt voor economie en financiën.
  4. Verbeteren van de studenten 'begrip van de wereldeconomie en de financiële markten.
  5. Bereiden studenten voor graduate studie in de economie en financiën of op aanverwante gebieden van het bedrijfsleven, de wet en de openbare orde, of entry level posities in economie en financiën in de private of publieke sector.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Englewood Cliffs, New Jersey
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Jersey City, New Jersey
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan