Bachelor in financiële bedrijfssystemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Financial enterprise systems (FES) is een uitdagend programma waarbij enterprise system-concepten worden toegepast om de bedrijfsprocesbehoeften van organisaties te analyseren, met de nadruk op de financiële sector. Tegenwoordig vereist het multifunctionele karakter van bedrijfsprocessen een holistische kijk op de moderne organisatie. De integratie van financiën, boekhouding en andere belangrijke zakelijke functies wordt in deze major geanalyseerd. De vraag naar professionals met kennis van bedrijfsinformatiesystemen, bedrijfstechnologie en financiën zal naar verwachting toenemen, gezien het zich ontwikkelende karakter van toonaangevende organisaties wereldwijd.

Studenten met als hoofdvak FES ontvangen een uitgebreide opleiding in integratieve bedrijfsprocessen, financiën, informatiesystemen en technologie. Verschillende gespecialiseerde cursussen op maat van de 21e-eeuwse organisatie onderscheiden deze major van andere. FES-studenten zijn opgeleid in financieel beheer, markten en instellingen, wereldwijde financiën, financiële dienstverleningsactiviteiten, bedrijfscontinuïteit, informatiebeveiliging, risicobeheer, datamining, business intelligence en analyse. Studenten verwerven ook expertise in financiële en boekhoudkundige bedrijfsprocessen en technische kennis van ERP-systemen (enterprise resource planning). Afgestudeerden van FES beschikken over sterke analytische, technische en managementvaardigheden verspreid over functionele gebieden van het bedrijf. Bovendien hebben afgestudeerden van FES veel ervaring met mondelinge en schriftelijke communicatie.

Wat zal je leren?

Studenten die een BS behalen in Financial Enterprise Systems ontvangen een uitgebreide opleiding in de analyse, ontwikkeling en werking van informatiesystemen. FES-studenten zijn opgeleid in financieel beheer, markten en instellingen, wereldwijde financiën, financiële dienstverleningsactiviteiten, bedrijfscontinuïteit, informatiebeveiliging, risicobeheer, datamining, business intelligence en analyse.

Studenten verwerven ook expertise in financiële en boekhoudkundige bedrijfsprocessen en technische kennis van ERP-systemen (enterprise resource planning). FES majors studeren af met sterke analytische, technische en managementvaardigheden verspreid over de functionele gebieden van het bedrijfsleven. Ze worden ook vaardig in mondelinge en schriftelijke communicatie.

Kenmerken van dit innovatieve programma zijn onder meer interactieve lezingen, individuele opdrachten en diepgaande teamprojecten om studenten te helpen een succesvolle carrière op te bouwen. Onder leiding van hooggekwalificeerde en ervaren docenten werken studenten samen met lokale bedrijven om oplossingen te ontwikkelen voor problemen met software en gegevensbeheer. In cursussen door het hele programma werken studenten ook aan projecten in gesimuleerde omgevingen

SAP- en Microsoft-databaseplatforms. Universitaire allianties met SAP (de wereldwijde marktleider in ERP-systemen) en Microsoft bieden studenten toegang tot de nieuwste technologieën.

Voorbeeldcursussen

 • Business Intelligence en Analytics
 • Gemiddeld financieel beheer
 • Toegepaste financiën en boekhouding met behulp van enterprise-systemen
 • Beveiliging en risicoanalyse van informatiesystemen
 • Integratie van bedrijfsprocessen met behulp van Enterprise-systemen
 • Internationaal financieel management
 • Financiële markten, instellingen en geld
 • Financieel beleid en strategieën

De minor in financiële enterprise-systemen biedt een achtergrond in deze onderwerpen en kan worden gecombineerd met elke major in het Sykes College of Business.

Internationaal erkend programma

Het Sykes College of Business is geaccrediteerd op undergraduate- en graduate-niveau door AACSB International (de Association of Advance Collegiate Schools of Business), een eer die slechts zes procent van de business schools wereldwijd heeft. Het is beoordeeld door een top-85 afgestudeerde business school in de VS door Bloomberg Businessweek, en is sinds 2007 door The Princeton Review uitgeroepen tot een van de beste business schools ter wereld.

stages

Stages en andere praktische projecten maken gebruik van de status van Tampa als een regionaal centrum voor bedrijven en financiën, waardoor studenten toegang krijgen tot instellingen zoals JPMorgan Chase, USAA en Raymond James, om er maar een paar te noemen. FES-studenten worden sterk aangemoedigd om deel te nemen aan een of meer stages.

Netwerken en leiderschap

FES-majors worden aangemoedigd om deel te nemen aan de activiteiten van lokale IT-professionele groepen zoals de Tampa Bay Technology Leadership Association (TBTLA). Studenten worden uitgenodigd om vergaderingen bij te wonen en presentaties te geven. Een onderdeel van de missie van TBTLA is mentorschap, met UT-studenten als primaire focus. Dit biedt studenten een eigentijdse kijk op het veld vanuit het perspectief van lokale IT-managers en een regelmatige reeks netwerkmogelijkheden.

Leiderschapservaring kan worden verbeterd door deelname aan campusorganisaties zoals de UT Technology Club, waar sprekers van toonaangevende technologiewerkgevers als Cisco en Tech Data worden gehost.

Daarnaast worden sommige studenten uitgenodigd om lid te worden van Alpha Iota Mu, een nationale informatiesysteem voor de samenleving, en / of Beta Gamma Sigma, een nationale zakelijke organisatie voor geaccrediteerde AACSB-scholen. Het lidmaatschap van BGS is de hoogste erkenning die een bedrijfsstudent overal ter wereld kan ontvangen.

Phi Kappa Phi is de oudste, meest selectieve, meest prestigieuze all-discipline ere-samenleving van het land. Topstudenten worden uitgenodigd om deel te nemen in hun junior- of seniorjaar.

Wat kunt u doen met deze majoor?

De financiële dienstverleners van vandaag opereren in een wereld van onderling verbonden bedrijfsinformatiesystemen. Professionals op dit gebied zijn leiders die zich inzetten voor een efficiënt en effectief gebruik van informatiesystemen die de hele onderneming overspannen. Ze garanderen de betrouwbaarheid en veiligheid van de systemen die bedrijfsprocessen ondersteunen, inclusief kritisch belangrijke enterprise resource planning (ERP) -systemen. De vraag naar FES-professionals met kennis van technologie, business en financiën zal naar verwachting toenemen.

De FES-graad biedt ook een solide basis voor afgestudeerde studies. Veel afgestudeerden van FES vervolgen hun opleiding aan de UT en verdienen een MBA met een concentratie in bedrijfsanalyse of informatiesysteembeheer.

Voorbeeld van opdrachttitels

 • Enterprise Systems Analyst
 • Manager financiële systemen
 • ERP Systems Analyst
 • Projectmanager informatiesystemen
 • Bedrijfsprocesintegrator
 • Systeemcompliance-specialist
 • E-commerce systeembeheerder
 • Specialist financiële transacties
 • Specialist in zakelijke en financiële analyse
 • Specialist in informatiesysteembeveiliging
 • Consultant financiële systemen

Admissions

Lokale eerstejaars opnames

 • Officiële transcriptie van de middelbare school of middelbare school of GED-resultaten
 • $ 40 niet-terugbetaalbare aanvraagkosten
 • SAT- en / of ACT-scores
 • Ingevuld begeleidingsadviseur aanbevelingsformulier of aanbevelingsbrief van een leraar (niet vereist als u meer dan twee jaar geleden bent afgestudeerd aan de middelbare school)
 • opstel
 • Officiële hogeschool / universiteit transcripties voor alle credits voltooid

Niet-gegradueerde internationale toelating

Met studenten die uit meer dan 100 landen zijn ingeschreven, beschouwt de UT trots studenten van over de hele wereld voor toelating tot eerstejaarsstudent of overdracht. Een bewijs van Engelse taalvaardigheid is vereist. (Dit wordt afgezien voor internationale studenten uit het Gemenebest Caribisch gebied, Bermuda, Canada, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië en Nieuw-Zeeland.)

Studenten moeten solliciteren via de online applicatie van UT. Om de aanvraag van een student te beoordelen, moet de universiteit het volgende ontvangen:

 • Officiële transcripties voor alle cursussen op de middelbare school of hogeschool, met cijfers vertaald in het Engels ("Official" betekent dat je je school moet vragen om je transcript rechtstreeks naar het toelatingsbureau van de UT te sturen. Stuur als dat niet mogelijk is een kopie die is gecertificeerd door uw school als een 'echte kopie' van het origineel nadat het is gekopieerd. Een ambtenaar op uw school moet het document ondertekenen als 'echte kopie van het origineel'.)
 • $ 40 niet-terugbetaalbare aanvraagkosten
 • Essay, geschreven in het Engels (niet vereist als je al bent afgestudeerd aan de middelbare school en een aantal studiepunten hebt afgerond)
 • Ingevuld formulier begeleidingsadviseur (alleen eerstejaars studenten)
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid (stuur een van de volgende documenten in):
  • TOEFL: de minimaal acceptabele score is 550 of 213 (computergebaseerd) of 79 (internetgebaseerd)
  • IELTS: International English Language Testing System - minimum cijfer van 6.5
  • Succesvolle afronding van het Engels 112-certificaat aangeboden door ELS Language Centers vergezeld van een aanbevelingsbrief van een beheerder en een Engelstalig voorbeeld van 500 woorden
 • Bewijs van beschikbare middelen om uitgaven voor het eerste studiejaar te dekken
 • Essay (alleen eerstejaars studenten)
 • Kopie van biografische pagina van uw paspoort (indien beschikbaar)
 • International Student Clearance Form (als je momenteel in de VS studeert)

Internationale studenten die voldoen aan de toelatingseisen, maar extra Engelstalige training nodig hebben voordat ze als voltijdstudent kunnen beginnen, kunnen zich inschrijven voor een van de verschillende ESL-programma's.

Internationale studenten moeten ook het bewijs leveren van beschikbare middelen om hun eerste studiejaar en elk volgend jaar te dekken. Uitzonderlijke nieuwe studenten met uitstekende academische prestaties ontvangen gedeeltelijke beurzen ($ 4.000 - $ 7.000 per academisch jaar), die slechts een klein deel van de totale kosten dekken. Studenten kunnen tot 20 uur per week op de campus werken.

Na toelating tot de universiteit en een bevredigende afronding van de financiële staat, wordt een I-20-formulier gestuurd naar aanvragers van het toelatingsbureau van de UT. Aanvragers moeten het I-20-formulier, een kopie van hun acceptatiebrief en financiële verklaring naar de dichtstbijzijnde Amerikaanse ambassade of consulaat brengen. Na een interview beslist de ambassade of het consulaat of een F-1 studentenvisum kan worden afgegeven. Om de Verenigde Staten binnen te komen, hebben studenten dit visum nodig in hun paspoort en het I-20-formulier. Studenten mogen het land niet binnen met een toeristenvisum met de bedoeling om in de VS te studeren

Het personeel van het Office of International Programs helpt studenten met informatie, oriëntatie en advies bij aankomst over academische, sociale, culturele en werkgelegenheidsaangelegenheden.

Opmerking: voor speciale omstandigheden kan aanvullende documentatie vereist zijn in alle categorieën.

Deadlines voor toelating

De deadlines voor Bachelors zijn als volgt:

 • 15 november - deadline voor vroege actie I; beslissing uiterlijk 15 december.
 • 15 januari - deadline voor vroege actie II; beslissing uiterlijk 15 februari.
 • 1 maart - Termijn voor een regelmatige beslissing; beslissing vóór 1 april.
 • 2 maart - Aanvragen voltooid na 1 maart worden steeds geëvalueerd.

Gemiddelde kosten voor voltijdstudenten

Collegegeld (12-18 credit-uren per semester):

Totaal:

$ 19.584
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB acc ... Lees meer

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB accreditation — a recognition that places us among the top 5 percent of graduate business schools worldwide. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited