Read the Official Description

Bachelor in Finance & Control (internationaal)

Finance & Control leert u om de financiële activiteiten van internationale organisaties te organiseren, te implementeren en te volgen.

Uw werkgever produceert fietsen en wil het opzetten van een productiefaciliteit in Taiwan. Het is jouw taak om toekomstige inkomstenstromen, de productiekosten en de netto contante waarde van het project te berekenen.

Of uw bedrijf wil op een van haar concurrenten over te nemen en het is jouw taak om de balans te onderzoeken om de waarde van deze onderneming te bepalen.

Als internationaal controller, weet u alles over de planning en monitoring van geldstromen in een internationale werkomgeving.

U

Je hebt rekenvaardigheid. Je werkt graag met cijfers. Je hebt ook goede sociale vaardigheden, en je spreekt en schrijft vloeiend Engels. Je hebt een zakelijke mentaliteit en je kijkt over de grenzen.

Het programma Finance & Control (internationaal)

U zult kennis over management en cost accounting, logistiek, financiële en management accounting, economie, fiscaal recht en intercultureel management te verwerven. U zult statistiek en financiële wiskunde met behulp van Excel onder de knie. De opleiding wordt volledig in het Engels. Internationale bedrijven zijn betrokken geweest bij de ontwikkeling van het programma, die garandeert dat de normen van het werkveld wordt voldaan.Kenmerken van deze opleiding

Dit is het Engels equivalent van de Nederlandse 'Bedrijfseconomie' programma. Met een internationale scope. Onze gemeenschap is internationaal. Studenten en docenten komen uit Nederland en het buitenland. Docenten en medewerkers hebben internationale werkervaring en het gebruik van echte cases. U kunt structureren 1,5 jaar van de opleiding zelf. Met je stage, minderjarige, afstudeeropdracht of uitwisselingsprogramma. Onze aanpak is persoonlijk. Je werkt in kleine groepen en je hebt je eigen persoonlijke coach.

Toelatingsvoorwaarden

Voor het aanbrengen op Avans Hogeschool, lees de eisen hieronder toelating.

Engelse eisen voor internationale studenten

Examen - Min score:

  • IELTS algemene band: 6
  • IELTS luisteren: 6
  • IELTS lezen: 6
  • IELTS schrijven: 6
  • IELTS spreken: 6
  • TOEFL computer based: 213
  • TOEFL internet gebaseerde: 80

Aanvullende eisen

Het niveau van je vooropleiding heeft gelijk aan de Nederlandse havo, vwo of mbo 4-niveau te zijn. Engels moet zijn geweest een van uw cursussen. Als we zijn niet vertrouwd met uw buitenlands diploma, NUFFIC, de Nederlandse organisatie voor internationale erkenning van diploma's, zal het niveau voor ons te controleren.


Start van de opleiding

Maand: september

Deadline EU: 1 juni

Deadline non-EU: 1 augustus

Program taught in:
Engels

See 4 more programs offered by Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum