Bachelor in financiƫn

The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in financiën

The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen

Deze bachelor in financiën programma voorziet studenten met analytische vaardigheden, praktijkervaringen en globale visie op de uitdagingen in de bancaire en financiële sector te voldoen. Studenten zullen een diep inzicht in de complexe relaties tussen de wereld economie in termen van de stroom van goederen, diensten, en fondsen, de functies en de bediening onder hen in een geglobaliseerde context.

Dit programma is misschien wel de eerste van dit soort in het vasteland, en biedt een solide interdisciplinaire opleiding in economie en financiën in het kader van de mondiale economie. A is de belangrijkste mondiale financiële centra, zal de voortgaande ontwikkelingen van Shenzhen en Hong Kong zorgen dat dit programma trekt studenten uit Hong Kong, China en de rest van de wereld.

Door middel van de bachelor studie van financiën, verwerven studenten moderne analytische, empirisch en kwantitatieve vaardigheden, terwijl het verbeteren van hun communicatieve vaardigheden. Dit biedt studenten de vaardigheden om hen in staat om effectief te begrijpen en analyseren van economische problemen en vraagstukken van vandaag.

De financiële programma in Hong Kong biedt een intensieve opleiding en voorziet studenten met de kennis en vaardigheden om de economische problemen te begrijpen en beleidskwesties te analyseren vanuit lokale en mondiale perspectieven.

Dit programma voorziet in twee stromen voor studenten:

 • Toegepaste Economische Stroom
 • Economische Wetenschappen Stroom

Daarnaast heeft de financiën curriculum versterkt communicatieve vaardigheden van studenten, teamwork, en interpersoonlijke vaardigheden, om hen voor te bereiden op een breed scala van toekomstige loopbaan.

Promotionele Points of CUHK Shenzhen


Scholarship en andere Financiële Mogelijkheden

Entry Beurzen voor 4 jaar Alle internationale kandidaten worden automatisch in aanmerking voor een van de toelating beurzen, samen met de toelating beslissingen.

 • 100% Collegegeld Scholarship
 • 50% Collegegeld Scholarship
 • 25% Collegegeld Scholarship

Er zal worden op basis van de aanvragers 'Engels niveau, de middelbare school academische prestaties en een interview. Kandidaten kunnen worden gevraagd om verdere ondersteunende materialen in te dienen. De beurs zal worden verstrekt voor 4 jaar, zo lang als instap beurs eigenaars hun GPA kan houden boven 3,0. Academische prestaties Scholarship Met het oog op het streven naar een betere academische prestaties te bevorderen, de universiteit biedt hoogwaardige academische prestaties beurzen.

 • Tier 1 80.000 RMB per jaar
 • Tier 2 40.000 RMB per jaar
 • Tier 3 20.000 RMB per jaar

Shenzhen Universiade International Scholarship

De Shenzhen Universiade International Scholarship Foundation is opgericht door Shenzhen met het oog op de bevordering van de Universiade geesten, en het stimuleren van culturele en educatieve uitwisseling van de internationale jeugd.

De stichting heeft tot doel internationale studenten ontvangen van full-time academisch onderwijs van bachelor of hoger in Shenzhen te financieren. De beurs varieert van 20.000 tot 40.000 RMB RMB. Toepassing van de beurs wordt bekend gemaakt rond april van elk jaar.

Engels Taal Mentor Bursary
CUHK Shenzhen biedt Engels onderwijs kansen in campus voor internationale studenten uit het Engels sprekende landen. Het biedt hen gratis onderwijs en gratis verblijf voor 4 jaar undergraduate studies studenten 'zolang ze dienen als Engels taal Mentor bij Centre for Self-access Language Learning voor enkele uren per week. Slechts 10 plaatsen beschikbaar.

 • Volledige Collegegeld Beurs (8 uur per week) + accommodatie vergoeding
 • 50% Collegegeld Beurs (4 uur per week) + accommodatie vergoeding

Work-onderzoek Programma Student-assistenten zijn zeer gevraagd door de administratieve diensten en kantoren. Het werk van de student-assistenten worden betaald.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
China - Shenzhen, Guangdong
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
China - Shenzhen, Guangdong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan