Bachelor In Financiƫn

Michigan Technological University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Financiën

Michigan Technological University

Je houdt van geld. Hey, wie niet? Maar jouw liefde voor geld komt voort uit het zien van een initiële investering groeien door het slimme gebruik van financiële strategieën. Of het nu aandelen of obligaties, portefeuilles of cash flow, kunt u niet wachten om de resultaten te monitoren en de vruchten plukken.

Als een financiële belangrijke aan de Michigan Tech, kun je proberen je hand op de echte wereld te investeren door middel van onze Applied Portfolio Management Program. Hier vindt u meer dan $ 1.500.000 beheren in echt geld-ons team heeft de hoogste onderscheiding International Investment Challenge drie keer genomen op de stijging van negen jaar en heeft opende de New York Stock Exchange. Dat is een gekke CV bouwer.

Wat u moet weten over dit programma

  • Doe mee met de Applied Portfolio Management Program en hebben toegang tot een van de slechts twee Bloomberg Terminals in de Upper Peninsula. Je zult controleren en real-time financiële marktgegevens bewegingen, plaats trades te analyseren, en ontvang het laatste nieuws en offertes.
  • De School of Business and Economics is geaccrediteerd door de AACSB-onderscheid vertegenwoordigt de top 15 procent van de undergraduate zakelijke programma's in de wereld.
  • Je zult in business innovatie, ontwikkeling en ondernemerschap worden voorbereid door middel van onze onderscheidende en innovatieve curriculum.
  • Word lid van de Finance Club en helpen je medestudenten. U zult evenementen zoals FinanceU, die tot doel heeft om studenten te helpen weloverwogen financiële beslissingen, en "Broke en Hungry", die helpt studenten leren over de overgang van school leven te krijgen van die eerste baan en het belang van sparen voor het pensioen te hosten.
  • Verbeter je leiderschapskwaliteiten en buig uw financiële spieren door toetreding tot het bedrijfsleven studentenorganisaties, eer samenlevingen, of campus studentenorganisaties.
  • Gratis hulp is binnen handbereik: de onlangs gerenoveerde Sam B. Tidwell Student Center biedt begeleiding steun in de boekhouding, economie en statistiek.
  • Onze pas afgestudeerden hebben genoten van een 90 procent plaatsing tarief in hun interessegebied-met bedrijven regionaal en internationaal of in top graduate schools in het hele land bekend.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Houghton, Michigan
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Houghton, Michigan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan