Bachelor in financiƫn

Northeastern State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in financiën

Northeastern State University

De Finance belangrijkste is verdeeld in twee aandachtsgebieden: de Financial Management nadruk en de Financial Planning Nadruk.

Financial Management Nadruk

De Financial Management nadruk bereidt studenten om effectief uit te voeren in een verscheidenheid van financieel management activiteiten. Afgestudeerden kunnen carrière in kleine bedrijven, corporate financieel management, banken, verzekeringen, vermogensbeheer, onroerend goed, en hypothecaire bedrijven. Natuurlijk werk omvat de studie van de financiële instrumenten, financiële praktijken, de structuur en de functies van de financiële instellingen, de juridische en economische context waarin financiële transacties worden uitgevoerd, analyse van investeringen, portfolio management, business forecasting, en economische analyse.

Financiële Planning Nadruk

De Financiële Planning nadruk bereidt studenten voor op een loopbaan als financieel adviseurs. Financiële planning is een van de snelst groeiende segmenten van de financiële industrie onderhouden. Carrièremogelijkheden zijn te vinden in de financiële planning bedrijven van verschillende grootte, advocatenkantoren, beursvennootschappen, verzekeringsmaatschappijen en accountantskantoren. Financiële Planners worden ook ingehuurd door bedrijven om zich te organiseren en te onderhouden employee benefit plannen en per bank vertrouwen afdelingen. Natuurlijk werk draait om het scheppen van welvaart en retentie. Gebieden van studie omvatten beleggingen, risk management, estate planning, belastingen, en analyse van het pensioen op basis van programma's.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Broken Arrow, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Muskogee, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Tahlequah, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan