Bachelor In Financiën

Saint Francis University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Financiën

Saint Francis University

Bachelor in de financiën

Het Finance programma van de School of Business van Saint Francis University Shield bereidt studenten voor carrières in Financiën zoals bankieren, beleggingsanalisten, financiële planning, onroerend goed en portfolio management.

Financiën is het beheer van geld.

Finance biedt de kennis van hoe de activa over de tijd te verdelen onder de voorwaarden van zekerheid en onzekerheid en de tijdswaarde van geld over een bepaalde hoeveelheid tijd. Het financieringsprogramma van SFU is bedoeld om de studenten een brede kennisbasis en vaardigheden te verschaffen die hun waarde voor werkgevers zullen verhogen.

Majors & Minors

majors:

  • Financiën, BS
  • Ondernemerschap Concentratie (BS in Finance)
  • Vijfjarige Financiën MBA-programma, BS

minor:

  • Financiën, Minder

Bezoek onze website om de diploma vereisten te bekijken.

Carrièremogelijkheden

Als onze service-gebaseerde economie groeit, is er een toenemende behoefte aan goed opgeleide vakmensen voor het beheer en toezicht op de financiële beslissingen van alle soorten organisaties. Finance is bedoeld voor studenten die een loopbaan in de financiële sector, zoals investeringen en commercial banking te zoeken; carrières in corporate finance of vastgoed; en / of andere gebieden van de zakenwereld.

Financieel Curriculum

Studenten in het financieringsprogramma ontwikkelen kritische denk- en besluitvormingsvaardigheden, terwijl ze nauw samenwerken met studenten in kleine groepinstellingen. De Saint Francis University Investment Club beheert een aandelenportefeuille die een initiële donatie van $ 10.000 is geworden in ongeveer $ 40.000. Studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in Finance, krijgen echte wereldervaringen, investeren in de Investment Club en lenen geld via het Francis Fund. Het programma leert studenten in de kunst en wetenschap van het beheer van middelen op zowel persoonlijk als bedrijfsniveau. Het onderwijs begint met een basis in accounting, corporate finance en investeringen en bouwt op die basis met geavanceerde cursussen in financieel management, portfolio management en andere actuele onderwerpen in financiën.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op September 13, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
33,856 USD
2017-18 Onderwijskosten (Jaargetallen): Onderwijsvlak (12-18 studiepunten per semester)
Locations
Verenigde Staten - Loretto, Pennsylvania
Startdatum : Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates